Hotti 1+1=2 ±0
sharb 2+0=2 ±0
Skywanker 0+0=0 ±0
zouzou (P) 0+0=0 ±0

Kiimainen kolmas finaaliottelu käynnistyy. Tasaista on ollut tähänmennessä. mikään ei ole vielä varmaa kun voitot ovat tasan 1-1.

Tanssi alkaa:

Tasanen alku puolin ja toisin pientä polttelua havaittavissa ja ehkä alun paras tilanne 50s hotti vetää suoraasyötöstä mutta veska nappaa.

regulta todella komee: vetää kulmasta maaliapäin josta kike kimpoaa hassusti maalin eteen ja ryntää omaan irtokaraan ja tg. mumba jiikeri pas

ja taas regulle pomppii 2v1 hyökkäyksessä pakinkautta kuin vahingossa ja rokottaa. pas mumba jiikeri

komean passailu kuvion päätteeksi regu heittää hatut. eikä kukaan edes kerää. samson jiikeri pas.

regun 2 hieman onnenkantamoista sekoitti exon pään.

Brz saves: 4, poss: 45%
Exo saves: 2, poss: 54%
-----

tokaerä käyntiin:

alotuksesta hotti ja brs pääs 2v1 mut veska torjuu.

jiikeri ryösti kiekon puolustuksesta, pistää mumballe laitaan joka polkee kuin hullu ja vetää beeltä tarkasti takakulmaan.

melkein perään jiikeri hassutteli häkin.

jotenkin havaittavissa shokkia exo päädyssä tuon ekan erän jälkeen. peli on toistaiseksi ollut suvereenisti brazilin näytöstä.

brs pääsi pitkästä aikaa vetämään beeltä mut veska torjuu.

brs läpi vastahyökkäyksee ja tekeevarman maalin. hotti pass..

brazil saanu itseluottamusta paljon tämän regun hattutempun jälkeen ja se näkyy myös otteissaexo ei meinaa oikein päästä kuin välillä satunnaisin vastahyökkäyksiin.

heidän onneksi brs tg paikoista.. peli 4-2

jaksaako exodus vielä kääntää pelin itselleen.

Brz saves: 2 poss: 49%
Exo saves: 6 poss: 50%
-----------

kolmas erä:

erä alkaa samoissa merkeissä. brazil raivokkaasti niskanpäällä ja exo satunnaisiin heikkoihin vastahyökkäyksiin.

zouzou esitteli kenttämestarin erikoista omassa päädyssä ajassa 1.40

hottille laitaan liikkeeseen. vetää mutta veska jälleen sai pidemmän korren.

violentti by mumba. vähän turhan innoissaan brassit on johdostaan sillä miestä menee maal

hotti tggggggggg tahtomaalin: ryntää kulmasta keskelle ja iskee takakulmaan.

vielä on 2 min aikaa jaksaako exo vääntää pelin tasoihin

mumba taas violent, jäitä hattuu.

pitkästä aikaa exon hieman rakenneltu hyökkäys.

minuutti jäljellä.

aikaa on vielä vaikka käydä paskalla.

loppuerästä exot hallinneet hienoisesti peliä mutta hakkaavat koko ajan päätänsä hyökkäys siniseen.

regu läpi ja ratkoo pelin. pas jiikeri samson.