Lallana (P) 0+0=0 ±0
Mumba (P) 0+2=2 ±0
samson (P) 1+1=2 ±0

ProLeaguen kauden 2/14 toinen osaottelu - ensimmäinen päättyi jännittävien vaiheiden jälkeen Exoduksen jatkoaikavoittoon.
Ottelu oli Brazilin hallintaa; viekö tällä kertaa vieraissa pelaava runkosarjan voittaja ensimmäisen finaalivoittonsa, vai jatkaako Exodus vahvaa pelaamistaan?
Oma veikkaus: 3-2

1.ERÄ

2:52 1-0 brs
brs nousee komeasti jalkakynien siivittämänä lähelle yläb-pistettä, laukoo vaikeasta paikasta ja veto uppoaa maalivahdin kilpikädestä etukulmasta sisään

4:22 Hotti nousee maalin etukulmalle, kuljetus estetään, mutta hyökkääjä liimaa kiekon itselleen ja yrittää vanhanaikaista, ei uppoa

4:31 jiikeri karkaa läpiajoon, mutta Nede saa häirittyä tarpeeksi estääkseen maalinteon

5:51 regu kilauttaa löysän vedon tolppaan

5:59 brs laukoo vielä b-pisteeltä, mutta summeri soi juuri kun veto oli tai ei ollut uppoamassa sisään

Exodus saves 5 poss 58%
Brazil saves 3 poss 41%

Selkeästi tiukasta ensimmäisestä voitosta voimaa saanut Exodus lähti pirteästi toiseen otteluun ja oli ensimmäisen erän niskan päällä.
Erän loppupuolella tilanteita alkoi avautua molemmissa päissä, mutta erän ainoana maalina nähtiin brs:n b-pisteveto.
Myös vierasjoukkue pääsi maalintekosektoreille erän lopulla, mutta kiekko ei uponnut sisään. Toiseen erään lähdetään siis Exoduksen maalin johdossa.

2.ERÄ

1:13 brs saa kiekon hurlumtilanteen jälkeen ja nousee maalivahdin nenän eteen, muttei onnistu ohittamaan hasekkia

2:09 regu pommittaa alab-pisteeltä, maalivahti ei pysty liimaamaan, mutta Nede hoitaa rebound-kiekon pois ennen Brazil-hyökkääjää

4:59 regu kikkailee itsensä hyvään maalintekopaikkaan, mutta Exodus-maali pystyy koskemattomana

5:19 Jälleen laukaus kohti Exodus-maalia, ei tulosta

5:28 1-1 jiikeri (samson)
samson syöttää jiikerille, joka pääsee puolittaiseen läpiajoon ja viuhuva laukaus menee tarkasti oikeaan nurkkaan

5:59 1-2 samson (jiikeri, Mumba)
samson laukoo vielä aivan erän lopulla maaliakohti keskisektorilta ja veto ehtii uppoamaan sisään ennen summeria. Erittäin tärkeä pukukoppimaali

Exodus saves 4 poss 64%
Brazil saves 2 poss 35%

Toisessa erässä Brazil tuli ensimmäisen osaottelun tapaan aggressiivisesti hyökkäysalueelle ja loi maalintekopaikkoja.
Brazilin päässä brs teki taikojaan ja loi tilanteita ja veti kohti maalia, mutta yhden maalin johto säilyi Brazil-puolustajien ansiosta.
Viimeisellä minuutilla Brazil tuli tasoihin ja ohi kovilla laukauksilla.

3.ERÄ

1:14 2-2 Hotti (brs)
brs syöttää läpiajoon karkaavalle Hotille eikä maalipyssy erehdy. Rannarilla varma tasoitus verkkoihin

2:45 2-3 jiikeri (Mumba)
Mumba syöttää jiikerille takatolpalle, joka kikkaa itsensä puolustajan ohi ja veivimaali syntyy

Exodus saves 4 poss 52%
Brazil saves 2 poss 47%

Tiukka toinen osaottelu päättyy Brazilin voittoon. Otteluvoitot ovat nyt tasan, 1-1.