zouzou (P) 0+1=1 ±0

Maanantai illan kunniaksi Brazil ja Exodus lähtevät mittaamaan paremmuuttaan liigakentillä. Eilen harkkamatsissa Brazil oli melkoisessa vireessä, tai sitten olin huono mutta kuitenkin.

Exoduksen pelejä en valitettavasti ole kauheasti seuraillut, mutta eiköhän niillä iskukykyinen nippu ole kasassa.

Paneudutaan hieman kokoonpanoihin, ettei väsy yllätä.

Brazil: Kavereilla on varaa heittää kentälle todella kova porukka. Regu ja jiikeri hyökkäyksessä ovat melkoinen peloite Exoduksen puolustukselle. Ylempänä puolustaja operoi Mumba ja alempana pakkina rpc.

Exodus: Vahva on hyökkäys täälläkin, brs(sharb) ja Hotti tutkailemassa ja puolustuksessa zouzou ja Geflado. Kokenut Geflado on varmasti tärkeässä roolissa, mikäli Exodus haluaa voittaa.

Exodus ei ole vain päässeet piste per peli tahtiin, kun kahdeksasta matsista matkaan on tarttunut 7 pistettä.

Brazil, sarjakärki, ainostaan kaksi tappiota. Loistavassa vireessä ollut koko kauden, joten Exoduksilla on varmasti suuri vuori kiivettävänä.

Mutta peliin lähdetään 0-0 asetelmista, joten kaikki kortit ovat käytössä. Veikkaukseni kuitenkin on, että Exodus on hitusen puolustuslinjalla pelkästään tilastojen perusteella. Yhtään sen enempää arvailematta annetaan pelaajat näyttävät miten homma toimii.

ERÄ 1.

brs laittaa nopealla liikkeellä regun kahville ja avaa Hotin puolittaiseen läpäriin. Hotti pysähtyy, passaa takaisin brs:lle, mutta vielä ei onnistu.

Mumba ja jiikeri kiekottelevat hetken ja jiikeri pääsee vapaaseen paikkaan. Veto kuitenkin hieman lässähtää ja veska torjuu.

regu tekee maskia, jiikerillä melkein tyhjä maali, mutta Hotti nappaa takakarvauksella kiekon.

Hotti ja brs pelaavat zouzoulle melkein tyhjän maalin, mutta veskari heittäytyy viime hetkellä eteen.

Ja nyt tapahtuu, ensimmäinen maali on nähnyt päivänvalon. 1-0 by jiikeri(1+0) regu(0+1)

Ja ensimmäinen erä on takana, erän alku meni hieman ohi mutta ei se mitään. Molemmilla oli paikkansa, mutta Brazil oli ainoa onnistuja. Kortit ovat vielä jaossa ja varmasti nähdään vielä huikea matsi.

Brazil saves 5, poss 44%
Exodus saves 3, poss 55%

ERÄ 2.

regun buutin kestettyä hieman odotettua pidempään samson hyppäsi kentälle, että pelit saadaan jälleen käyntiin.

Hotti pääsee laukomaan vapaasti b-pisteeltä, mutta veskari venyttää patjansa eteen

Exodukselle on aukeamassa läpiajo, mutta zouzoun avaus epäonnistuu

jiikeri nappaa kiekon pahasti nukahtaneelta zouzoulta vapaasti maalilta, ja pääsee tuikkaamaan tyhiin. 2-0 by jiikeri(2+0)

Hyvä mylläkkä Exojen maalille, mutta kiekko ei mene sisään.

Mumba laittaa lätyn maalille, mutta jiikeri ei aivan ylety siihen.

Kolmas Brazilin maali on tosiasia, mutta en nähnyt miten se syntyi. Kiitos piikkini. 3-0 by Mumba(1+0) jiikeri(2+1) samson(0+1)

rpc ja jiikeri petaavat vapaan paikan Mumballe joka pääsee laukomaan puoli tyhjään maaliin. 4-0 by Mumba(2+0) jiikeri(2+2) rpc(0+1)

AIJAIJAI, rpc menettää alimpana kiekon brs:lle, joka jatkaa suoraan Hotille. Läpiajo, josta lekentaarinen valelaukaus wrist yhdistelmä ja veska on kujalla. 4-1 by Hotti(1+0) brs(0+1)

Ja näin on erä takana. Brazil otti hallinnan toisessa erässä ja pääsi rokottamaan kolmella maalilla. Exodukselta vielä kavennus loppuun, mutta kuromista kolmanteen erään jäi pelottavan paljon. Nyt on melkein kaikki onnistuttava, että voidaan kamppailla voitosta.

Brazil saves 4, poss 59%
Exodus saves 9, poss 40%

ERÄ 3.

Brazilla ei taida olla haluja varmistella voittoa, vaan rohkeasti kolmella miehellä hyökkäämään.

Hotti on jälleen läpi, mutta kuljettaa kiekon veskarille.

Mutta ei se mitään, hän riistää kiekon heti perään ja kaventaa tilanteen 4-2 by Hotti(2+0)

Nyt on Brazilin oltava hereillä, Hotti on jälleen puolittaisessa läpiajossa mutta tällä kertaa ei onnista.

brs laukoo, mutta veskari torjuu. Muttaa sieltä tuleekin riparit, mutta Hotti ja brs törmäävät ja kiekko liukuu kulmaan.

Brazil luottaa lauseeseen, hyökkäys on paras puolustus.

jiikeri laittaa hitaan vetopassin Mumballe takatolpalle, mutta veska kerkeää kuljetuksen eteen.

Exoduksella alkaa tulla kiire, varsinkin kun peli pyörii heidän päädyssään

rpc hoitaa hienosti 2vs1 hyökkäyksen. Kiekko pois helposti ja nopea avaus ylös.

Hotti nappaa kiekon vastustajan lavasta ja pääsee laukomaan. Kiekko sisään puikoista tolpan kautta ja enää on yksi maali kurottavana. 4-3 by Hotti(3+0) zouzou(0+1)

Mutta kiri ei aivan riittänyt, peli ohi ja Brazil poistuu voittajana. Exodus viritteli loppuun vielä loistavaa kiriä, mutta se alkoi hieman liian myöhään. Hyvä peli pojat.