ImpactImpact 5 2 4
hallinta 1. erä 2. erä 3. erä
GiantsGiants 39% 44% 50%
ImpactImpact 60% 55% 49%
On synkkä torstai ilta, Impactin äijät koalat sylissään ovat saapuneet kaukaiseen maahan, jota hallitsevat muuan jättiläiset. Heidän matkansa vie peliin, eikä mihin tahansa peliin, vaan tällä hetkellä kauden tärkeimpään peliin. Playoff peli numero 3. Impact pelaa selkä seinää vasten, tästä ottelusta on pakko raapia voitto tai kesäloma odottaa.

PERIOD 1

01:00 - Kiekko on pysynyt kokoajan Impactin hyökkäysalueella, nähdäänkö kohta avausmaali?
02:05 Seabook oli pääsemässä hyvään hyökkäykseen, mutta Zaborskyn avaus lipuu pitkäksi
03:00 SEABOOK!! Hyvän pyörityksen päätteeksi kiekko löytää tiensä Giants maaliin! Peli 0-1
03:58 Alle minuutti edellisestä ja sama mies taas asialla! Seabook ampuu ja pelimiehenä seuraa oman riparinsa ja kuljettaa pikkumustan tyhjiin 0-2!

Impactilta loistava erä, playoffien paras erä. Kysymys kuuluu pystyvätkö he pitämään johtoasemansa.

PERIOD 2

0:58 Emma kikkailee vaarallisesti omalla alueella, tällä kertaa Impact välttyy takaiskulta
01:45 NITRIIIK! iso Zabolta hieman huolimaton puolustaminen ja nitrik pääsee ampumaan kiekon takanurkkaan!
03:28 Loppuiko Impactilta löpö? Hyökkäyspeli tukehtui, ja Giants sai hyvän momentumin kavennusmaalista

Ei hirveästi vaarallisia tilanteita. Impactin heikkous hyökkäyspäässä on maltin puute. Impactin pitäisi lopettaa jarruttelu, ja hyökätä yhtä rohkeasti kuin ensimmäisessä erässä. Aikaa on, pystyvätkö Jättiläiset nousemaan ahdingosta

PERIOD 3

01:15 SIINÄ OLI TUHANNEN TAALAN PAIKKA, Kytöla kikkaa itsensä aivan maalin eteen, mutta veskari venyttää hanskan laukauksen eteen
02:11 Datsuk ampuu lehmän henkäyksen, josta syntyy vaarallinen ripari Impact maalille
03:36 Sharkilta huono avaus, josta Impact pääsee hyvään hyökkäykseen
04:10 Kytöla pääsee ampumaan B-pisteen rajalta, ei mene
04:51 Hyvä veto ja loistavaa maskia Impactin maalilla, MUTTA maalivahti venyttää aivan loistavaan torjuntaan. Todellinen gamesaver.
05:24 Kytöla riuhtoo itsensä läpiajoon, maalivahti kuitenkin peittää vedon
05:47 SEABOOK LÄPI VUOROSTAAN, maalivahti haistaa vedon hyvin ja torjuu!

Todella jännittävä ja viihdyttävä peli takana! Impact otti pakkovoiton, mutta pallo on vielä Giantseilla, Voitot 2-1 Jättiläisille!