ImpactImpact 3 3 3
GiantsGiants 48% 36% 51%
ImpactImpact 51% 63% 48%
Impact: Suoraan sääli play-offeista kuoriutunut Impact on varmasti varteen otettava joukkue.
tässä ottelu parissa. Impactin tie kahdeksan parhaan joukkoon ei ole ollut kuin ruusuilla
tanssimista mutta tänään vastaan asettuu kiven kova Giants. Mistä Impact saa nyt energian ja
voitontahdon kaatamaan jätit?[b]Zaborskyn [/b] merkitys joukkueelleen tulee olemaan suuri
näissä mittelöissä. Nopeat vastahyökkäykset tulevat olemaan Impactin ase Giantsia vastaan.
Toivottavasti nähdään tuttu, turvallinen ja vaarallinen Impact!

Giants: Vahvan kauden pelannut Giants on varmasti voitonhaluisia, ja heille ei kelpaa mikään
muu kuin se kirkkain mitali. Giants peli on kehittynyt hurjasti tässä kauden aikana saa nähdä
millaiessa iskussa Giantsin poppoo on tässä sarjassa. [b]Datsuk[/b] aka. Majuri tulee olemaan suuri
tekijä Giantsien puolella, hän pystyy tekemään peliä ja ratkomaan myös itse paikoistaan, erittäin
vaarallinen kaveri, jota en itse päästäisi laukomaan. Giants on erittäin kova, jos pystyvät pelaamaan
omaa peliään, mutta ei ikinä tiedä mitä tulee tapahtumaan.

Chandun pointti:
Ensimmäisen maalin tekijä on erittäin vahvoilla. Molemmat joukkueet osaavat paikan tullen pitämään

[b]ERÄ 1[/b]

0:00 Kytöla vs Akpom - Kytöla nappaa pidemmän korren ja rouhii kiekon omille.
0:36 Zaborsky hakee maalilta Kytölaa mutta ei hän saa laitettua kiekko reppuun.
1:37 Giants mylly on hyvä ja kyseisestä tilanteesta nitrik vapautetaan maalin
kulmalle mutta ei saa sörkittyä kiekkoa maaliin.
2:20 Impactilla totutusti tiukka puolustus oman siniviivan tuntumassa, josta
Giants ei ole vielä löytänyt aukkoa.
2:54 Datsuk saa mailan vapaaksi ja kokeilee lämäriään mutta Impactin moke on mukana.
3:36 Hyvä nopea vastahyökkäys Giantseilta, mutta Zaborsky seisoo edessä.
4:16 Kytöla antaa lämärinsä kaikua mutta Giants vahti nappaa laatan.
4:53 Giantsein prässi on vakuuttava, josta Datsuk saakin pienimuotoisen vedon
mutta tämä suuntautuu kohti Impactin logoa.
5:59 Erän päätteeksi Emma hakee vielä puolenkentän heiluria ,mutta tuomari viheltää
pilliin ja erä päättyy lukemin 0-0. Erä oli sinäänsä tasainen kummallakaan oikein
ollut hyviä maalipaikkoja. Katseet siis toiseen erään.

[b]ERÄ 2[/b]

0:00 Emma vs Akpom - Akpom ottaa puolestaan pelivälineen.
0:40 Datsuk hakee takatolpilta nitrikkiä, mutta Zaborsky saa reebokinsa väliin.
1:30 Peli pyörii keskialueella, kumpikaan ei tunnu pääsevän hyökkäysalueelle.
2:17 Zaborsky hakee jälleen viivalta pommia ja Emma puolestaan ottaa osuman pohkeeseen.
2:45 Kytöla pääsee ampumaan b-pisteeltä, mutta ei ohita tikissä olevaa Giants molaria.
3:22 1-0 nitrik 1+0 Akpom 0+1. Mitä ihmettä Akpom sytyttää yleisön maagisilla käsillään
ja tarjoaa veljelleen paikan, joka lämää kiekon yläpeltiin varmanoloisesti.
4:01 Ovela ajatus Majurilta laittaa kiekkoa maalille nitrikille mutta Impactin
maalivahti nappaa kiekon.
4:30 nitrik pääsee kokeilemaan melko hyvästäkin paikasta, mutta ei tällä kertaa saa
laitettua kiekkoa reppuun.
5:32 Hyvää puolustamista Sharkilta, joka pystyy hoitamaan tilanteen.
5:59 Toinen erä vihelletty pakettiin lukemissa 1-0 Giantsien eduksi jatketaan viimeiseen
erään. Nähdäänkö vielä se viimeinen puristus Impactilta, tasoitus? jopa ohi?

[b]ERÄ 3[/b]

0:00 Datsuk vs Kytöla - Datsukilla kovin aloitusprsentti koko liigasta joten vie kiekon.
1:12 Hyvä avaus Sharkilta, mutta vielä parempi pelinluku Emmalta.
1:30 Peli jälleen keskittyy keskialueelle, kumpikaan ei oikein tunnu murtavan toisen
puolustusta millään poppakonsteilla.
1:58 nitrik hakee melkoista pommia alkaako tästä se kuuluisa #show?
2:16 Impactin asenne on nyt hieman hyökkäävämpi, ilmiselvää koska ovat maalin tappiolla.
2:40 Akpom taivuttaa mailaansa ja kohdistaa lämärin mutta ampuu lampaan logoon.
3:20 Kytöla hakee kaukaa b-pisteen takaa, mutta ei löydä veto tietään maaliin.
4:20 Nitrik kokeilee pommiaan, mutta Zaborsky on edessä.
5:15 Zaborsky hakee viivalta vetoa, mutta ei saa Giants muurin läpi kiekkoa.
5:56 Emma pääsee vielä kokeilemaan pommiaan mutta ei onnistu saamaan kiekkoa.
6:00 Peli päättyy 1-0 Giantsien voittoon. Peli oli aika varovaista molemmilta osapuolilta,
mutta tulos olisi voinut olla erilainenkin. Giants veti pidemmän korren tässä mittelössä.

***Shark - 0-peli ja maagista pelaamista. Kantoi joukkuettaan ja antoi avaavia syöttöjä
hyökkääjille. Piti koutsimaisen asenteen ja pelasi varmasti.
**nitrik - Pelin ratkaisija erittäin hyvä peli. Nuori kaveri esitti, ettei paljon tarvitse
teipata ranteita. Erittäin varmaa pelaamista.
*Zaborsky - Pystyi antamaan mahdollisuuden joukkueelleen kaatamaan Giantsit. Pelasi erittäin