GiantsGiants 0 2 2
ImpactImpact 2 3 4
GiantsGiants 45% 42% 51%
ImpactImpact 54% 57% 48%
Giants vs Impact. Veikkaan tasast vääntöö koska impact hyökkää 0-1 pelaajal ja puolustaa 3-4 ja hyökkäysaika ottelus keskimääri 30sekunttii. Ei siis erässä vaan koko ottelus.

Semmone analyysi tähä et Giants ollu lennos ja niitte 4v4 pelei seuraa kuulemma v*tusti jengii. nitrik oletettua parempi, tosin slimeballin ja purjon rinnal mäki näytin joskus hyvält sad but true. Impactil imo potentiaalii olla parempiiki, pelityyli joksenkin kunnos mut snadii viilaust vaille valmis paketti. Tulosveikkaus 3-0. nitrik 2+1 Datsuk 1+1 Akpom 0+0 Shark 0+3.

<Seabook> unelmien matsi edessä

....TTU ETTÄ KESTÄÄÄ!

1 erä
41sek pelattu ja tuomarilla vaikeuksia pysyä hereillä. Mitään ei ole tapahtunut.

GOAAAAL!! Impact siirtyy 0-1 johtoon, kun omassa päässä tapahtuu paha virhe, Emma karvaa hienosti ja syöttää onetimerin Kytolalle. Pirteä alku impactilta.

04:15 nitrik pääsee kokeilemaan beeltä, ei mene impactin onneks ja ribarist Datsuk laittaa veskalle. Lähellä käytiin! Tsägä kävi impeil datsuk ei yleensä ezte.

05:05 impeil 2v1 mut laaduton syöttöyritys suoraan Sharkille. Hyvä sijoittuminen tho. Siis Sharkil.

ERÄ PÄÄTTYY!
Tasanen erä, impit ehk hiukan parempia. Pelirohkeutta löyty ja siks anto kunno vastuksen 6minuutin ajan jäteille. Tosin maalipaikoil impit ei juhlinu mut 0-1..

2.erä
0-2.. Tän takia kannattais venaa tuomarin lupaa jatkaa ku rapsaa kirjotin ku alotitte.. Maalia en siis nähnyt !!! Mut sama kaksikko pahanteos ku ekassaki.

01:51 nitrikillä olisi mahdollisuus vetää beeltä mutta jää riplailemaan ja tappaa tilanteen.. :/ peliäly
02:33 hyvä mylly impactin alueella, vetoja satelee takavasemmalt mut kiekko ei löydä tietään maaliin. Hyvää puolustusta sumpact!

04:20 XDD Kytöla ampuu 4/5 vedon beeltä, ribari syntyy maali tyhjänä ja zabo ampuu ohi :D reps, ois voinu olla peli hänes jos ois saanu laata pussii mut näit sattuu.

04:45 zabo jälleen negatiivisessa mielessä esillä. Heittää huonon rännin, iha turha giants katkasee ja saa paineella sörkittyä kiekon reppuu.. AIJAI TÄSTÄHÄ SAATII VIELÄ PELI!
Akpom 1+0
Akpom 2+0 shark 0+1 nitrik 0+1.. En nähny.

Tasast peliä ja virheet ratkas. Zabon tyhjäst maalist ohi ja erän lopus huono purku ja oma mies jäi pitämät ja sit peli oliki 2-2. Giants hyvin tuli peliin mukaan ja hyödyns naapurin virheet.

3.erä
Tuomarilla jälleen vaikeuksia pysyä hereillä. Ei tää mitää katsojaystävällist peliä ole.
3-2 nitrik 1+1 datsuk 0+1. TTU en nähny ku kirjotin ylempää.
4-2 nitrik 2+1 shark 0+2 sähinätrik taidokkaasti laittaa impacti puolustukse nippuu ja kuljettaa etukulmaan. Hieno yksilösuoritusmaali.

PELI PÄÄTTYY VIHDOIN!
Impactilla ei ollut mitään hätää, ennenkuin alettii laukomaa tyhjist ohi ja kusemaan omassa päädyssä. Kalliita virheitä mistä Giantsin tasoinen jengi kyllä rokottaa.

*** nitrik 2+1. Pelasin iha ok pelin. Turhaa puskemist mut nous sit ratkaisijaks lopussa ja se riitti tänää
** Shark Pelas ehjän ottelun lukuunottamatta 1 virhettä omassa päädyssä. Oli silti 500x parempi kuin impactin puolustus ja peliälyllään piti muita pelleinä.
* Akpom. Teki pari byyrii aluks jotka avitti Giantsin voittoon end of the day. Silti oli aika näkymätön, mutta 2+0 jote mistäs minä mitää tiedän.

Giantsin ansaittu voitto.

Ottelun lammas. Zaborsky. Ei millään pahalla mutta pelkästään negatiivisesti oli esillä. En tiedä tärräskö vai mikä oli mutta erittäin rikkonainen esitys.