HC OilersHC Oilers - MökkitieMökkitie 2-8

Johnson 0+6=6 -6
Vrbata17 4+2=6 -6
älykääpiö (E) 1+2=3 -6

Alkamassa erittäin kiimainen Eliittiliigan runkosarjaottelu, jossa kohtaavat A-lohkon ykkönen HC Oilers ja kolmonen Mökkitie.
HC Oilers on pelannut erittäin vahvan kauden alusta asti ja johtaa sarjaa 26 pisteellä, kun eroa toisena olevaan on neljä pistettä ja illan vastustajaan viisi. Viimeiset viisi peliä ovat olleet voitokkaita ja Oilersin uusin vahvistus Haima vai Ardian vai PR87 vai mikä se oli pääsee tänään pelaamaan toisen ottelunsa, kun aiemmassa ottelussa tuli kiitettävät tehot 2+2.
Illan vierasjoukkue Mökkitie on siis lohkon kolmas, voitto tästä niin ollaankin jo toisia. Kausi toisensa jälkeen kevättä kohti parantava Mökkitie on viimeisessä viidessä ottelussa ailahdellut hieman ja saalistanut näistä otteluista vain kaksi voittoa. Hieman yllättäviäkin pistemenetyksiä on esimerkiksin tasapeli moskovan dynamoo tai sitä vastaan, sekä häviö EC Kassel Huskiesille. Joukkueen parhaalla pistekeskiarvolla pelaava Oshie74 on valitettavasti sivussa ottelusta ja häntä korvaa joku Johtavaksi Pelintekijäksi itseään tituleeraava Leadin'. Saa nähdä onko miehestä Sateentekijäksi tässä pelissä.

Seuraa häntä:
Leadin' - Kiekko.tk:n paras pelintekijä, pystyy ottamaan harteille minkä tahansa joukkueen ketä tahansa joukkuetta vastaan, kunhan asento on oikea, vasen jalka oikean polven päällä jne. Todellinen taikuri, joka voi luoda tilanteita aivan tyhjästä. Saa nähdä riittääkö Mökkitien muilla janareilla peliäly lukemaan kentällä nähtäviä nerouksia.
Oma veikkaus tehoista: 0+6
Sekä pelistä: 1-8
Lähdetään pidemmittä puheitta ottelun ensimmäiseen erään.

1. erä
1' älykääpiöllä unohtu luikkarinsuojat ja nakataan hetki pitkää. Leadin' ottaa heti kapellimestarin roolin ja Bata pääsee vetämään, mutta ei yllätä maalivahtia.
2' älykääpiöllä unohtu aivot ja tehdään pari paitsiota.
3' Oilers saa pienen rynnistyksen käyntiin, mutta älykääpiö siivoa Nissisen yrityksen helposti. Tuksu ja .jorma. pelaavat vetopaikan Nissiselle joka vetää ohi.
0-1 Vrbata17 (Leadin') - Johtava hakee kiekon ja paimenen lailla siirtää vastuun Vrbatalle joka pujottelee haavoittuvaisen Oilers-puolustuksen välistä ja 0-1.
5' Tuksu pääsee yrittämään vetoa ja heti perään keskitystä, mutta molemmat katkaisee... älykääpiö.

saves 1-2 poss 56-43

Vauhdikas erä sisälsi ainoastaan yhden maalin, älykääpiö oli kääpiö paikallaan.¨

7' Vrbata17 (Leadin') - Johtava laittoi sellaisen zipin siniviivan tuntumasta, että kaikki Tanelit ja Jukka-Pekat sai katsomossa ottaa mallia.
Vrbata17 (älykääpiö)
Vrbata17 (Jarna - Leadin')
Nissinen (.jorma.)
9' Maalinjälkeisessä vastaiskussa Johtava taikoo itselleen tyhjän maalin mutta wrist menee ohitse
Jarna (Leadin') - Leadin riistää ja syöttää Jarnalle samalla kun Bata blockii alinta Oilers-pelaajaa ja Jarnalla helppo työ tehdä läpiajosta.
11' Katsomo sikiää peeloista ja tuomarilla riittää töitä.
12' Klaas pääsee avopaikasta vetämään, mutta päin maalivahtia.
13' .jorma. jäbän lämäri meinaa upota siniviivasta, mutta ei uppoa ja tuksu ottaa violentin.
Jarna (Leadin - Vrbata17) - 3vs1 josta Jarna pääsee tälläämään, mutta maalivahti torjuu. .jorma. kuitenkin mukavana miehenä laittaa irtokiekon omiin. (saatto olla joku muukin)

saves 1-7 poss 43-56

Hullua maali-iloittelua toisessa erässä, tuomari joutui sykkimään urakalla ja yksi maali meni ohi silmien. Johtavan taikasauvasta nähty kaikki tilanteet, eikä yleisö ole pettynyt.

3. erä
Jarna (Vrbata17 - älykääpiö) - Jarna pääsi heti erän alkuun läpi, eikä erehdy vaan vetää takanurkkaan.
tuksu (Archuleta - Nissinen) - älykääpiö leikkii ja Nissinen katkoo avauksen, lopulta tuksu tekee maalin edestä 2-7.
16' Oilers yrittii vieläkin sinnikkäästi keskitystaktiikkaa, mutta ei se vieläkään toimi.
17' Katsomo villinä.
älykääpiö (Leadin' - Jarna) - one

saves 0-3 poss 54-45

Ja niinkuin odoteltiin, eihän tästä mitään puolustuskamppailua tule. Kentällä oli tänään tasan yksi joukkue ja pisteet Mökkitielle luvuin 2-8