MökkitieMökkitie - HC OilersHC Oilers 3-4

kalleh (E) 0+1=1 +1
manne 1+2=3 +1
Nissinen 1+1=2 +1
tuksu (E) 2+2=4 +1

<Salming> Kysyit sitä, onko Mökeillä enää jakoa tässä sarjassa. Vastaan, että ilman muuta on. Mutta se vaatii voittoa tästä ottelusta, koska kolmesti putkeen Oilersia ei tulla kaatamaan pelkällä puolustuspelaamisella, vaan myös Mökkitien hyökkäyspelaamisen on kehityttävä sarjan aikana. Allekirjoittaneen oma näkemys ensimmäisestä kohtaamisesta on luettavissa Eliittiliigan sivuilta.

1. Erä

Mökkitie oli huomattavasti valmiimpi kuin edellisessä ottelussa ja saivat pari kontrolloitua hyökkäystä mitkä olivat aikaisemmassa kohtaamisessa harvassa.

Mökkitie saves: 2 poss 47%
HC Oilers saves: 2 poss: 52%

2. Erä

04.54 Jarna (1+0) Oshie74 (0+1) Oshie riistää kiekon kulmasta ja laittaa vetosyötön maalineteen, mistä Jarna pääsee ongelmitta tälläämään 1-0 taululle ja kotiyleisön tunnelma on käsinkosketeltavissa.
<Salming> Fantastinen osuma.

Mökkitie alkaa syttymään oikein todenteolla, toinen erä oli lähes täydellistä Mökkitien dominointia, joka johti erän lopulla maaliin!

Mökkitie saves: 2 poss 54%
HC Oilers saves: 2 poss: 45%

3. Erä

01:04 tuksu (1+0) manne (0+1) Tuksu on mies paikallaan jälleen kun laukoo vaikeasta asennosta pelin tasoihin.
01:29 manne (1+1) kalleh (0+1) tuksu (1+1) Pisteeltä takakulmaan
01:35 Nissinen (1+0) manne (1+2) tuksu (1+2) Läpiajo.
01:42 Oshie74 (1+1) Vrbata17 (0+1) ??
Puolessa minuutissa tulikin lähes kourallinen maaleja, joista suurin osa meikäläiseltä ohi..
02.37 tuksu (2+2) Nissinen (1+1) Takanurkkaan.
04.00 Vrbata17 (1+1) Jarna (1+1) Oshie74 (1+2) Ja bata tuo mökkitien takaisin otteluun!
<Salming> Viisaasti Oilers pelaa pitkää hyökkäystä.

Kun peli alkoi näyttää Mökkitien varmalta voitolta, tuli kuvioihin tuksu joka aloitti oilersin maaliJYTKYN. Peli olikin puolessa minuutissa ohi kun oilers pääsi omalle mukavuusalueelle; maalipaikoille. Ottelun ratkaisija oli ehdottomasti tuksu, toistamiseen.

Mökkitie saves: 4 poss: 38%
HC Oilers saves: 1 poss: 61%

Otteluvoitot: HC Oilers 2 Mökkitie 0

Tuomari: Chloe
Lisätty: 18.05.2015 19:57