HC OilersHC Oilers - MökkitieMökkitie 2-1

Oshie74 (E) 0+1=1 -1
Vrbata17 1+0=1 -1
älykääpiö (E) 0+1=1 -1

Tosipelit käynnistymässä HC Oilersin hornankattilassa, kun puoli-välierävastustajaksi asettuu Mökkitie.
Ennakosta voit lukea priiffit tähän otteluun. Joukkueet ovat kohdanneet play-offeissa kahdesti ja kumpanakin kertana jatkoon on selvinnyt Oilers.

tulosveikkus:
Salming 2-1
Tunde ja GM 2-4
Donskoi 0-7

1. Erä

Ensimmäinen erä oli jokseenkin tylsä, oilerssille avautui pari paikkaa, muuten peli pyöri keskialueella. Yhtään katkoa ei erässä nähty.
<Trn> Erän ainoa selkeä maalipaikka siunaantui kuitenkin Jarnalle.
<Salming> Oilersilla oli pari puolittaista maalipaikkaa, mutta vetopassit takatolpalle eivät eivät osuneet lapaan.
<Salming> Mökkitie pelaa vahvuuksiensa kautta ja koittaa pitää lukemat pieninä, koska maalintekokilpailussa se ei pärjää. Odotan silti, että hallinta tasoittuu hieman toisessa erässä.

HC Oilers: saves: 1 poss: 58%
Mökkitie:  saves: 5 poss: 41%

2. Erä

03.08 Vrbata17 (1+0) Oshie74 (0+1) älykääpiö (0+1) Oshie laukoo pisteeltä ja jarna täräyttää tyhjiin paluukiekosta!

HC Oilers edelleen hallitsi ottelua, syötöt olivat luokattomia ja tästä syystä ei maalia saatu aikaan. Mökkitie ei tarvinnut kuin yhden tilaisuuden ja verkko heilui.

HC Oilers: saves: 3 poss: 57%
Mökkitie:  saves: 3 poss: 42%

3. Erä

04.40 tuksu (1+0) manne (0+1) kalleh (0+1) Oshie ylipelaa mannen viivalta, joka pääsee syöttämään tuksulle toiseen laitaan. Tuksu täräyttää kaukaa kovan lyöntilaukauksen maatapitkin alanurkkaan!

Oilers edelleen hallitsi ottelua, ja sai komeall osumalla lukemat tasoihin ja jatkoerä odottaa!

<Salming> Jännitys näkyy. Tämä saattaa olla jo todella ratkaiseva jatkoerä koko sarjaa ajatellen. Jos Oilers nousee voittoon, sen itseluottamus kasvaa uusiin sfääreihin. Silloin Mökkitiellä tulee olemaan entistä vaikeampaa.
- Annetaan pelin näyttää.

HC Oilers: saves: 2 poss: 62%
Mökkitie: saves: 3 poss: 37%

1. JA

00.50 älykääpiön avaus menee pitkäksi.
02:11 Oshie74 puolittaisessa läpiajossa, mutta tilaa jää vähän ja maalivahti korjaa tilanteen.
03.40 kalleh kikkailee Mökkitien alueella ja syöttää Nissisen tyhjiin, kunnes edessä onkin Mökkitien bussi.

Jatkoerä oli tasaisempaa, molemmilla oli tyhjät maalit mutta kummallekkaan joukkueelle ei kelvannut.

HC Oilers saves: 4 poss: 54%
Mökkitie saves: 2 poss: 45%

2. JA

03.58 Nissinen (1+0) tuksu (1+1) kalleh (0+2) Läpiottelun hieman vaisuna ollut Nissinen tällää komian osuman etunurkkaan tuksun syötöstä!

Oilers alkoi hallita suvereenisti toista jatkoerää ja tuloksena voittomaali El Cápitanon laukauksella.