Old & NotoriousOld & Notorious 1 2 2
SinappikoneSinappikone 1 4 5
Old & NotoriousOld & Notorious 50% 41% 52%
SinappikoneSinappikone 49% 58% 47%

Ottelu näytti menevän O&N:en komennossa, kun tilanne oli 2-0 aivan viimeisillä minuuteilla. Oikeastaan ensimmäisestä kunnon paikasta Sinappikoneen karvainen saukkopoika luikautti kiekon yllättyneen maalivahdin ohi. Heti kohta maalivahti marssi vaihtoaitioon, kun peliä oli jäljellä minuutti. O&N piti kiekkoa Sinappien hyökkäysalueella, mutta ei saanut aikaiseksi maalia. Lähteneestä vastahyökkäyksestä ei näyttänyt syntyvän mitään, mutta aivan viime sekunneilla kiekko pelattiin epätoivosesti maalille, jossa se hetken pomppi sinne tänne vailla päämäärää. Kallion kostaja sattui koskemaan kiekkoon, ja tasoitti divarikarsintojen komeimmalla maalilla tiimalasin hiekan pudotellessa viimeisiä jyviään pohjaa kohti. Jatkoajalla Dezke kävi vetämässä maskin takaa maalin ohi hölmistyneen LäskiSalosen.

Tuomari: Juluma
Lisätty: 01.12.2020 00:24