hallinta 1. erä 2. erä 3. erä
Kiekon VastaisuusKiekon Vastaisuus 48% 56% 44%
Maardu LevadiaMaardu Levadia 51% 43% 55%
1. erä

[b]Ahlström[/b] aloittaa KiVan penkillä. Eka erä oli kauttaaltaan tasaista vääntöä.

2. erä

[b]Hoc[/b] tekee tilaa [b]Ahlströmille[/b]. [b]Boison[/b] tulee Maarduille mukaan ja [b]TAPPOKONE[/b] jää istumaan.

[b]1[/b]-0 alps (Ahlström) Ahlström aloittaa pelin räväkästi ja jakaa erän alussa kiekon alpsille, jonka tulinen laukaus uppoa b-pisteiden välistä ylämummoon.
[b]2[/b]-0 Boynty (Ahlström, alps) Ohi meni, mutta oli varmasti hieno.
[b]3[/b]-0 Boynty (Ahlström, alps) Kiekko liikkuu hienosti Levadian päädyssä ja [i]Raipelström[/i] löytää jälleen nälkäisen lavan ja kiekko löytää itsensä maalista. Tämä riittää myös [b]Boisonille[/b].
5:10 ajassa [b]Bremberg[/b] ampuu kiekon katsomoon, mutta [b]Ahlström[/b] on tehokkaalla päällä ja käy noutamassa sen takaisin kentälle.

Toinen erä oli KiVan hallintaa.

3. erä

[b]Slav[/b] hyppää Levadian puolelta jäälle. [b]TAPPOKONE[/b] ja [b]Boison[/b] jäävät kentälle. Myös [b]Hoc[/b] pitää vilttipenkkiä lämpimänä.

[b]4[/b]-0 alps (Bremberg, Ahlström) Four passes break any defence!

Maardut sai ottelun viimeiseen erään hieman hallintaa itselleen, mutta kotijoukkueen Hasek piti tänään nollapelin.

Ottelu päättyi KiVan voittoon lukemin 4-0.
Tuomari: Ortuzar2
Lisätty: 18.03.2019 21:35