Tuomisen veljeksetTuomisen veljekset - SpiritsSpirits 5-2

M.Koivu. (E) 0+0=0 +3
Party (E) 1+0=1 +3
Sude 0+1=1 +3
Takala (E) 1+1=2 +3

00:54 Spirits-puolustus tunaroi, Manny ottaa kiekon -> siirtää kivasti Tenkalle -> Tenka pyssyttää takakulmaan
C: Spiritsit painavat perään tosi kovaa päälle, mutta tuloksetta. Ainoat vetopaikat plekseihin.
04:03 Spirits-puolustus tunaroi jälleen kiekon vastustajille, ja Manny pääseekin siirtämään kiekon näyttävästi ranteella takakulmaan.
C: Heti perään TuVet käyvät jo tolpassa Tengan vanhanaikaisella, mutta ei saa kiekkoa häkkiin asti.
C: Myös Spiritsit käy heti perään tolpassa, M.Koivun tehdessä hyvää maskia. Maaliin asti ei kuitenkaan kiekkoa saada.
05:51 Tuttu näky: Spirits-puolustus tunaroi ja TuVe iskee.
05:56 Mannyn syötöstä Hopper laukoo kiekon näyttävästi yläkulmaan
C: Erä tuloksellisesti selvästi TuVen, mutta loppupeleissä ei Spiritsitkään huonosti pelannu.

C: Heti alkuun Spiritsit taas tolpassa, mutta ei saa kiekkoa häkkiin asti. Huonoa tuuria hengillä.
C: Tasasta erän puoliväliin mennessä.
C: Veljeksien pahin tappo-vaihe jo jäänyt taakse, tosin maaleja ei mikään pakko heidän ole enää tehdä.
C: Huonolta näyttää Spiritsien voiton kannalta.

00:39 Takala viimeinkin avaa Spiritsien maalihanat iskemällä varsin nätisti kiekon yläkulmaan. Syöttäjänä Ruoholmes.
C: Partylle pisteet yrittämisestä, ja antoi monta hyvää paikkaa mistä Spiritsit olisivat voineet kaventaa. Tulosta ei kuitenkaan synny.
05:03 Manny syöttää Tenkalle oneen, ja Tenka ei erehdy.
05:11 Party laittaa vielä häkin, vaikkakaan ei tuloksellisesti ehkä mitään hyötyä. Syöttäjänä Takala.
C: Erä kokonaisuudessaan aika sekava, eikä kumpikaan joukkue päässyt kunnolla niskan päälle.