SpiritsSpirits - Tuomisen veljeksetTuomisen veljekset 1-0

Hobber (E) 0+0=0 +1
laspa 0+0=0 +1
PeuralaV (E) 0+0=0 +1
Tenka 0+0=0 +1

Spirits vastaan tuomisen veljekset! Tuomisen veljeksillä ei ole vielä yhtään voittoa kolmesta pelistä, ja Spiritsillä taas yksi voitto kuudesta, joten aika samoilla linjoilla ollaan, joten sanoisin, että aika tiukkaa vääntöä tulee olemaan.  Joten itse sanon 4-2 tilanteeksi

Tulosveikkaukset:

-Sin 3-2 (ruoholmes 0+0)

-Gerberos 2-2 (#Fakta)

-Ria 2-3

1.Erä

01.30 Takala tykittäää tolppaan Partyn esityöstä.

02.30 Manny pääsee läpi, mutta kädet jäätys.

03.40 Takala karvaa PeuralaVltä kiekon ja pääsee suoraa vetämään molarin edestä mutta patjoihin jää.

Muutama tekopaikka molemmilla ekan erän jälkeen, Spirits ehkä vähän niskan päällä. Saves:2-7 ja poss: 50-49

2.Erä

05.07 Party vetää bpisteeltä, riboundiin M.Koivu ja pelin avausosuma 1-0! (M.Koivu. 1+0) Party ei saa tästä syöttöpistettä.

Toinen erä oli selvästi Tuomisen Veljeksillä hallussa, Spirits sai yhden hyökkäyksen ja siitä maalin, hyökkäyksen laatu ratkasee tässä tapauksessa. Viimeisessä erässä Tuomisen Veljeksillä varmasti kana kynittävänä, sillä äsken kovan yrityksen jälkeen ei maalia syntynyt! Saves 0-1 ja poss 36-63

3.Erä

01.40 Tenka ja Manny pääsee 2v1 hyökkäykseen, mutta Spiritsien maalivahti hoitelee.