Kalu (P) 0+0=0 ±0
Sepikynä (P) 1+1=2 ±0
takapaksi (P) 1+1=2 ±0
Tea (P) 1+0=1 ±0

Noniin, dl-iltana Monkeys on vihdoin saanut vastustajajoukkueen kentälle. Penskin pitkän odotuksen jälkeen hän voi päästää koiransa irti.

Monkeysillä on viime aikoina ollut hieman epäaktiivisuutta harkkamatseissa, joka saattaa näkyä eka erän otteissa. Mutta joukkueesta löytyy ratkaisuvoimaa ja puolustusosaamista niin vaikea peli tiedossa.

Tyhjäpuntit lyövät mun päässä aika tyhjää. Sepikynä ainoa, jota olen joskus seuraillut. Mutta uskoisin sarjataulukon perusteella, että ei mikään turha jengi ole.

ERÄ 1.

Pelin alku on yllättävän varovaisen näköistä, oisin ainakin Monkeysiltä odottanut kovaa prässiä.

Mutta salamannopeasti edellisen kirjoituksen jälkeen tapahtuu.
1-0 by Darkpitt(1+0) penski(0+1) EINIMEÄ(0+1)

Muutama minuutti myöhemmin puntit tulevat tasoihin hienon kuvion päätteeksi. 1-1 by Tea(1+0) takapaksi(0+1) Alamo(0+1)

Aijai, kun apinalauman puolustusrakoilee. Maskimies seisoo ihan yksin maalilla samalla kun takapaksi kynäilee rynnivää vastustajaa. 1-2 by takapaksi(1+1) Sepikynä(0+1)

Ensimäisen erän jälkeen on vielä vaikea sanoa miten peli tulee päättymään. Molemmilla oli paikkansa ja tasaiselta peli näytti
ainakin katsomoon. Mutta edellisen kerran kun Monkeysin peliä tuomaroin, heillä oli uskomaton kolmas erä. Saa nähdä käykö taas niin, vai ei.. Mielenkiinnolla odotan.

Monekys saves 1, poss 59%
Tyhjänpuntit saves 3, poss 40%

ERÄ 2.

Erän alkuun molemmat joukkueet tekevät pelaajavaihdon. Monkeysiltä ulos EINIMEÄ ja sisään shaun. Punteilta taas ulos takapaksi ja sisään Kalu. Saa nähdä miten vaihdokset vaikuttavat vai vaikuttavatko ollenkaan.

Darkpitiltä hyvä avaus penskille, mutta tilanne kuihtuu aikailuun.

Pakko jälleen kiinnittää huomiota Rikun riistoihin.

Noniin, pitkien pyörityksien jälkeen Monkeys saa pelin tasoihin. Tosin en nähnyt minkälainen maali oli. 2-2 by shaun(1+0)

Enempää ei tähän erään sisältynyt. Kolmas erä alkaa kutkuttavasti tasoista. Kuka pääsee heiluttamaan verkkoa, vai pääseekö kukaan?

Monkeys saves 1, poss 57%
Tyhjäpuntit saves 6, poss 42%

ERÄ 3.

Tässä vaiheessa peliä sain selville shaunin henkilöllisyyden. Archuletahan se siellä nakuttelee.

Puntit käyttävät puolustuksessa aina varmaa neliösumppia josta ei kovin montaa rakoa löydy. Auttaako taktiikka loppuun asti?

2minuuttia jäljellä peliä ja tasapelin tuoksi täyttää vähitellen areenaa. Vielä on jollakin mahdollisuus nousta yhden pykälän ylemmäksi ja siivettää jengi voittoon.

AIAIJAIJAIAJIA 1sec jälellä ja SEPIIIIII rankaisee läpäristä. Mahtaa Monkeysil olla mieli maassa tollaisen virheen jälkeen. 2-3 by Sepikynä(1+1) Alamo(0+2) goalkeeper(0+1)

Olipas loppu matsille, en tiedä oliko ansaittu mut näin meni. Todella paha nukahdus loppuun ja Sepikynä ei tästä erehdy.