Tilastot

Quebec NordiquesQuebec Nordiques - Paris Saint-GermainParis Saint-Germain 3-4

Tehopisteet

Quebec NordiquesQuebec Nordiques
Hytönen 0+0=0 -1
nörtti 3+0=3 -1
Peltonen 0+2=2 -1
Rudi 0+3=3 -1

Paris Saint-GermainParis Saint-Germain
s.ramos 2+1=3 +1
Suxman 2+1=3 +1
timi 0+1=1 +1
yber (E) 0+2=2 +1

Raportti

Quebec Nordiques on varmistanut jo lohkovoittonsa, ellei tässä nyt sitten PSG järjestä teurastusta ja voita ottelua 20 maalilla. PSG on pelannut kieltämättä hyvin yhdessä vaiheessa, mutta nyt taas draivi on vähän hukassa. Onko joukkueesta haastajaa Quebecille? Mikäli onnistuu yhdenkin pisteen ottaaman Quebeciltä, nousee PSG sarjataulukkonsa kolmanneksi.

Veikkaus lopputuloksesta: Molemmilla on erittäin hyökkäävä ja aggressiivinen pelityyli. Tästä tulee tasainen taisto, jossa nähdään melko monta maalia. Villi veikkaus 4-4 tasapeli.

- 1. Erä -

00:00 - Aloitusmestari Lyd häviää aloituksen yberille, mutta yber menettää saman tien ja QN lähtee rakentamaan hyökkäystä.
01:01 - yberille haetaan läpiajoa, Rudius kuitenkin pitää syöttölinjan ja hoitaa tilanteen.
02:20 - Quebecin aggressiivinen, hyökkäävä taktiikka tuottaa 2vs1-tilanteen PSG'lle. Suxman syöttää Stammerille joka saa melko vapaasti laukoa b-pisteen tuntumasta, veto on keskinkertainen ja maalivahti pitää maalin puhtaana.
03:05 0-1 by Stammer (yber, Silva) - yber saa pyöriä rauhassa Quebecin kulmassa. Kääntyy laidan kautta ja virittää vedon, laukaisee kohti maalin edustaa jossa syöttöä odottelee Stammer. Se menee kuin meneekin kahden QN-pelaajan läpi ja Stammer siirtää joukkueensa 0-1 johtoon!
04:38 1-1 by Lyd (Marquez, Rudius) - Silvalta paha virhe puolustuspäässä, josta Rudius nappaa kiekon, antaa heti Marquezille joka jatkaa Lydille one-timeriin ja QN tasoittaa ottelun.
05:32 - Huoleton ränniyritys Suxmanilta omassa päädyssä, se päätyy sivuverkkoon! Lyd saa kiekon ja koettaa tällätä joukkueensa johtoon, mutta Silva puuttuu peliin ja onnistuu pelastamaan tilanteen.

QN saves 3, poss 49%
PSG saves 4, poss 50%

- 2. Erä -

00:23 1-2 by Suxman (Stammer) - Quebec epäonnistuu puolustuspäässään. Stammer nappaa kiekon, pistää maalille jossa Suxman odotteleekin kiekkoa. Ripari tulee ja se päätyy suoraan Suxmanin lapaan ja tämä tällää Chloen läpi joukkueensa johtoon. Chloe ei ihan saanut mailaansa väliin.
01:20 - Pientä hallintaa PSG'llä, mutta he eivät saa oikein kelvollista maalipaikkaa aikaiseksi. Lopulta tulee kiekonmenetys ja toiseen päätyyn luistellaan tuhatta ja sataa.
02:04 - Lydin tarkka ja tulinen tykki kulmasta menee PSG'n maalille jossa Marquez odottelee nälkäisenä kiekkoa. Marquezia kohti kiekko meneekin ja perille pääseekin, mutta persuksiin osuu ja kiekko kimpoaa taaksepäin. Tuosta jää vielä mustelma.
03:50 - Hyvä 3vs2-pelitilanne PSG'ltä. Stammer tekee maskia kun Suxman ja yber syöttelevät ja luistelevat kohti maalia. Suxmanin hieno autopassi päätyy yberin lapaan viiksien kohdalle, veto lähtee mutta maskia ei ole tarpeeksi ja maalivahti torjuu.
04:32 2-2 by Lyd (Rudius) - Lyd pyörittää PSG'tä lähes yksin hyökkäysalueella, zippailee puolelta toiselle ja kaaren kohdalla zippaa taakse, luistelee kiekon kanssa suoraan kohti etukulmaa ja maalivahti väistää! Tasoitusmaali tärkeään paikkaan.
05:13 3-2 by Lyd (Rudius, Marquez) - Aivan mahtavaa passipeliä ahtaassa tilassa Quebeciltä PSG'n hyökkäysalueella. Marquez saa laitettua Rudiukselle b-pisteen ulommalle kaarelle, tämä heittää käsittämättömän lätyn maalille ja... Lyd ottaa kiekon takaa haltuun ja iskee zipillä kiekon one-timerista sisään! Kerrassaan hieno maali!

QN saves 5, poss 47%
PSG saves 5, poss 54%

- 3. Erä -

00:31 - Marquez on jo menossa läpiajoon, Chloe pistää todella huonon vetopassin Marquezia "kohti", mutta tämä menee metritolkulla ohi.
02:01 - Quebecin maalivahti tuntee Stammerin raivon, kun tämä liiskaa sen ja tuloksena on violent behavior.
02:56 - Rudiukselta todella hieno syöttö laidan kautta maalille, mutta Lyd ei aivan saa kiekkoa haltuun ja kiekko ajautuu maalin taakse.
03:17 3-3 by Suxman - PSG lähtee rakentamaan hyökkäystä. yber luistelee suoraan maskiin, Suxman vetää välittömästi b-pisteen kohdilta ja kiekko menee maaliin. Simppeli, hieno maali.
05:28 - Vaikea 2vs1-tilanne Parisille. yber päättää odottaa vahvistusta vedon sijaan, Stammerille pelataan paikka b-pisteelle jonka pitäisi nyt tehdä maali mikäli haluavat voittaa... Ei, kiekko menee reilusti ohi.
05:54 3-4 by Stammer (yber, Suxman) - Kenties viimeinen hyökkäys alkamaisillaan. Stammerille pelataan uusi paikka samalle b-pisteelle ja.. Kyllä! Stammer on ottelun sankari! Kiekko menee takatolpan kautta maaliin ja Quebec Nordiques on kaadettu. Tämän myötä PSG nousee kolmanneksi. Olipahan hieno veto.

QN saves 4, poss 55%
PSG saves 2, poss 44%

*** Stammer - Tunnetusti joukkueensa tehokkain pelaaja, eikä pettänyt nytkään. Erittäin hyviä, tarkkoja vetoja ja reipasta kiekonhallintaa. Ehdottomasti yksi Eliittiliigan parhaimmista laukojista.

** Lyd - Piti joukkueensa hyvin taistossa mukana ja iski tärkeän hattutempun joukkueelleen. Kokemuksen näkee, taitava pelaaja.

* Suxman - Pelasi itsensä hyviin vetopaikkoihin ja teki kelvollisella prosentilla maaleja. Tästä voi päätellä, miten hyvä pelinluku Suxmanilla on.

Tietoja
Tuomari: Falco
Lisätty: 08.02.2015 20:02

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.