Paris Saint-GermainParis Saint-Germain - Quebec NordiquesQuebec Nordiques 2-8

Famous (E) 0+3=3 -6
k65 (E) 3+1=4 -6
nörtti 3+3=6 -6
Teemu 2+2=4 -6

Terve ja heipä hei! Kauden avausottelu ja Famous kehissä eli maalikarkelot tulossa. Yli 5.5 maalia vetoon lyöty asunnot, autot, pelit ja pensselit.

1. erän ensiminuuteilla Quebec järjestää paikan jos toisenkin, mutta sivuverkkoa lähemmäksi ei toistaiseksi päästä. Maali on roikkuu jo ilmassa ja sieltähän se kaappi tulee ajassa 2:18, tekijänä k65 ja syöttäjäksi merkataan Teemu sekä Famous. Taivas varjele mitä sieltä tulee,ottelua pelattu 3:53 kun Famous esittelee jalkakikkaansa, todella hieno suoritus! PSGn veskarilta pari hyvää koppia ja pitää jengin pelissä mukana. Kassellaan mitä toinen erä tuo tullessaan.

2. erää ei ehdi kulua edes 20 sekunttia kun Lyd niittaa mustan häkkiin ja heti perään minuutin kohdalla jälleen punalamppu hehkuu kuin Gerberos duunissa, tällä kertaa k65n toimesta. Ottelu 0-3. Pelin kaava aika selkeä, Quebec hallitsee ja PSG vikisee. 2:41 Teemu iskee onetimerista, syöttäjänä Lyd. Ja näähän hurjaks heittäyty, PSGkin aloittaa maalinteon 2. erän kolmannella minuutilla! Stammer tekkeepi Suxmanin syötöstä. T??M?? ON VALTAISAA RY??PYTYST??, Teemu siirtää kiekon maaliin ja overit napsuu, kiitos. 3. erään jää varsinkin PSGllä parantamisen varaa puolustamiseen, saapa nähhä.

Ja olemme valmiita! Laitetaan viimeinen erä käyntiin, tai sitten ei.. Quebec taitaa hieroa jotain taktiikoita vielä kuntoon.. Lets mennään! Lydelle jälleen erän alkuun tonttia, mutta tällä kertaa Myllys vetää pidemmän korren. Jaahas siinähän pamahti pari häkkiä näkemättä, ottelu 1-7, maalintekijät k65 ja Lyd. Sen verran vakuuttavalta vaikuttais Quebecin peli, että voidaan puhua jo dominoinnista. JA FAMOUS PELASTAA MAALIVIIVALTA, hieno koppi! Quebecilla heti perään parikin mestaa, mutta Teemu tekee parit vähän itsekkäät ratkaisut ja tilanne kuivuu kasaan. Heti perään puolustukselle pieni nukahdus ja yber karkaa läpi, kiekko on maalissa. Ottelu 2-7 kun noin minuutti peliä jäljellä. Ja vielä kerran häkki heilahtaa, maalintekijänä Lyd ja sehän on illan kolmas osuma. Tööt summeri soittaa, lopputulos 2-8 vieraille.

Yhteenvetona voisi sanoa, että Quebec oli täysin suvereeni. PSG yritti rimpuilla mukana, mutta pelillinen taso ei millään riittänyt pysyä kelkassa koko matsia.