HC OilersHC Oilers - Mensa Club FinlandMensa Club Finland 2-2

Jagr (E) 0+1=1 ±0
Samila87 0+0=0 ±0
Septic (E) 1+0=1 ±0
Smaila 1+1=2 ±0

Tervetuloa seuraamaan Eliittiliigan runkosarja ottelua HC Oilers versus Mensa Club Finland. Mielenkiintoinen ottelu on käsillä sillä kummastakin joukkueesta löytyy kokemusta, taitoa ja tahtoa. Tuomarinne ei oikein uskalla kumpaakaan veikata, mutta pakon edessä kallistuu kuitenkin enemmän Mensa Club Finlandin puoleen.

Tulosveikkaus

<Zlatko> 1-1

*miklu* 4-1 tuksu 3+0

Ja näin ensimmäinen erä päästään aloittamaan!

1.Erä
02:18 - 03:24 Vanil lagailee ja yllättäen omistaa applen koneen
04:48 Oilers onnistui kymmenen sekunnin ajan pyörittämään kiekkoa Mensojen puolustusalueella, mutta menetti kuitenkin kiekon, josta Mensoille 2vs1 hyökkäys, mutta Jagrn lätty ei taivoita Kleetä
05:23 Mensat pitävät kiekkoa Oilersin päässä, Septic laukoo viivastan, mutta suoraan logoon

HC Oilers

Saves: 1 Poss: 41%

Mensa Club Finland

Saves: 2 Poss: 58%

Ensimmäinen erä ei kauheasti silmän iloa tuottanut, ehkäpä toisessa erässä nähtäisiin enemmän maalipaikkoja!

2. Erä
02:19 HUIH! tuksu ja Nissinen pitävät kiekkoa Mensojen päädyssä, tuksu siirtää kiekon jeemolle b-pisteen tuntumaan, laukaus, mutta lipuu juuri ja juuri takatolpan ohitse
03:47 JA NYT PAMAHTAA, Nissinen ja tuksu pääsee 2vs1 hyökkäykseen, Nissinen paukauttaa b-pisteeltä, maalivahti näyttää jo torjuvan, mutta kiekko pomppii maaliviivalle, tuksu tökkäisee, mutta maali merkitään Nissiselle. Tilanne 1-0 by. Nissinen (0+1) jeemo (0+1)
04:47 SIIN?? EI KAUAA MENNYT, Mensat karvaavat kiekon, Jagr syöttää laidan tuntumasta keskelle Kleelle, joka pamauttaa takakulmaan, tilanteesta ei kuitenkaan merkitä Jagrlle syöttöpistettä. Tilanne 1-1 by. Klee (1+0)
05:53 JA NYT PAMAUTTAA SEPTIC! Mensat pääsevät hetkeksi pyörittämään peliä Oilersin päässä, Samila luistelee maskiin ja Septic heittää siniviivalta kiekon häkkiin! Tilanne 1-2 by. Septic (1+0) Klee (1+1) Jagr (0+1)

HC Oilers

Saves: 1 Poss: 36%

Saves: 3 Poss: 63%

Toisessa erässä nähtiin jo maaleja, mutta ei kuitenkaan kauheata silmäniloa pelistä ole saanut.

<censo> tää kyl nii boring kateltavaa

3.Erä

01:09 Tuomari ei nähnyt tilannetta, MUTTA TILANNE 2-2 by. Nissinen (2+0) tuksu (0+1) .jorma. (0+1)
Kiitokset Zlatkolle, joka valaisi tilannetta: <Zlatko> tuksu vetäs pisteen takaa ja nissinen ripari sisää
03:04 tuksu syöttää jeemolle b-pisteelle, kova kuti, mutta suoraan tolppaan.
03:46 tuksu laukoo b-pisteeltä, maalivahti sylkee, mutta jeemo ei pääse ripariin kiinni.
04:53 Nissinen maskissa, tuksu pamauttaa b-pisteen tuntumasta, mutta veto menee sivuverkkoihin

HC Oilers

Saves: 1 Poss: 48%

Saves: 5 Poss: 52%

JA N??IN OTTELU ON P????TTYNYT LUKEMIIN 2-2! Viimeinen erä tarjosi paljoltikin mielenkiintoista katseltavaa etenkin viimeiset 2 minuuttia, jotka oli aikalailla HC Oilersin myllytystä. Tuomari kiittää ja kuittaa!