HC OilersHC Oilers - Mensa Club FinlandMensa Club Finland 0-1

Nico 0+0=0 +1
Roni (E) 0+1=1 +1
Smaila 0+1=1 +1

PRIIFFI

Ensimminen ottelu päättyi HC Oilersin kotivoittoon 4-2. Oilers hallitsi ottelua lähes koko 18 minuuttia, Mensan puolustus ei ollut totutulla tavalla skarppina kuin aikaisemmissa mittelöissä tällä kaudella ollaan nähty. Viimeisessä erässä Mensa sai viel mahdollisuuden päästä jatko-aikaan kiinni kun minuutti ennen pelin loppua sinipaitaiset kavensivat 3-2 taululle. Viidennen kenttäpelaajan ottaminen jäälle ryssi tyystin ja Oilers pääsi 4-2 karkuun.
   Toisessa ottelussa Oilers oli jälleen niskan päällä mutta Mensa tasoitti ottelun 2-2 viisi sekuntia ennen päätössummeria. Jatkoajalla Oilersilla oli selvästi enemmän paikkoja mutta kylmähermoista ratkaisijaa ei ollut ja Mensa laittoi kiekon reppuun kun jatkoaikaa oltiin pelattu lähes 10 minuuttia.

Kolmas ottelu:

1. erä
01.49 Klee ampuu maskin takaa kaukaa. Maalivahti korjaa tilanteen.
05.14 huhuu (1+0) Roni (0+1) Klee (0+1) Roni laukoo viivalta järkyttävän kovan kudin, jonka maalivahti sylkee eteensä ja huhuu napauttaa sisään!
05.20 huhuu läpiajossa mutta total freeze out iskee.

HCO saves: 3 poss 37%
MCF saves: 5 poss 62%

2. erä
04.09 huhuu yrittää divarilättyä Kleelle uttu Archatect saa tikkunsa väliin!
05.59 huhuu läpiajossa, ekasta vedosta maalivahti antaa riparin ja tokan sylkee.

HCO saves: 4 poss: 42%
MCF saves: 2 poss: 57%

3. erä
01.42 Nissinen yrittää melko huonosta paikasta ja maalivahti ottaa marjat.
03.05 Archatect laukoo viivantuntumasta tolppaan.
04.11 Nissinen laukoo laidasta, ja vuolentti perään.
04.49 Laukaus viivalta ja Oilers sulkee.
04.54 Nissinen laukoo keskeltä, sulku.

HCO saves: 1 poss 49%
MCF saves: 5 poss 50%

Mensa hallitsi kahta ekaa erää, Oilers pääsi viimesessä vasta kunnolla hyökkäämään mutta Mensan puolustus torjui yritykset.

Otteluvoitot Mensan hyväksi 1-2

Tuomari: Chloe
Lisätty: 03.03.2015 18:10