CaribbeanCaribbean - IsoDavid ja RintaKarvaPojat OYIsoDavid ja RintaKarvaPojat OY 7-4

Ropsukka 2+1=3 +3

Alkamaisillaan on B-Lohkon ottelu, jossa kohtaavat viime pelissä murskaavasti 9-3 Outer Continentin voittanut Caribbean ja 3-3 tasapelin Quebec Nordiquesia vastaan pelannut IsoDavid Ja RintaKarvaPojat OY. Molemmat joukkueet ovat aloittaneet melko pirteästi kautensa ja ovatkin napsineet melkein 1.5 pts/ottelu. Odotettavissa on siis varmastikkin tasainen ottelu, jonka tuomari uskoo kuitenkin kääntyvän Davidien voittoon niukasti 2-4!

Joukkueet lähtevät mittelöön seuraavanlaisilla kokoonpanoilla!

Caribbean: bok, raiq, Flock, San

IsoDavid ja RintaKarvaPojat OY: Alfonso, Hauer, Ropsukka, Loippe

1.Erä

00.01 Aloituksessa vastakkain Loippe ja San. Tästä San hoitaa aloituksen joukkueelleensa ja Caribbean lähtee kohti ensimmäistä hyökkäystään!

01.00 IsoDeet hyökkäävät, mutta Flock katkaisee tämän yrityksen ja avaa suoraan San:lle, joka pääsee kokeilemaan ohi Hauer:sta, mutta se jää tällä kertaa haaveeksi.

02.30 Peli kääntynyt hieman IsoDeen hallintaan ja joukkue pyörittää peliä Caribbeanin alueilla, mutta mitään vaarallista ei ole vielä saatu aikaiseksi! Caribbeanin puolelta hyökkäykset ovat tällä hetkellä olleet akselin Flock-San varassa.

04.54 *** by San (bok, raiq) - Juuri kun tuomari meinaa kirjoittaa tylsästä vaiheesta pelissä, niin Caribbean pääsee päästä päähän hyökkäyksien tuloksena 2vs1, josta bok tarjoilee vierelleen San:lle, joka pääsee vetämään kohti maalivahtia ja lataa kiekon tarkasti b-pisteiden välimaastosta takakulmaan! Hauer ei kerinnyt tällä kertaa tähän kiekkoon väliin!

Ensimmäinen erä on saatu päätökseen ja HUHHUH, mitä flipperi-kiekkoa erä oli. Kumpikaan joukkue ei saanut oikeastaan yhtään organisoitua hyökkäystä aikaseksi ja peli oli melko hätäilyä.

poss: 50-49

saves: 2-1

2.Erä

00.01 Aloituksessa tällä kertaa kohtaavat raiq & Alfonso. Tästä parista Alfonso hoitaa aloituksen IsoDeelle!

00.30 IsoDee tulee aivan uudella virralla toiseen erään ja pääsee Loipen liimailujen toimesta jo kokeilemaan maalivahdin valmiutta, mutta tällä kertaa maalivahti on hereillä!

01.20 *** Loippe on goalie area - IsoDeet jatkavat pyörittämistä ja intoutuvat vähän liikaakin!

02.47 *** 2-0 by San (bok) - Alun IsoDeen pyörityksen jälkeen Caribbean saa pienen momentumin Daavidien alueelle, josta sitten tuloksena on se, että bok:n esityöstä San leikkaa keskelle ja yllättää hölmistyneen Daavid maalivahdin!

03.30 *** 3-0 by San - Eikä aikaakaan toisesta maalista, kun San on jälleen asialla!  Pienimuotoisen flipperikiekkoilun tuloksena kiekko San:lle joka tällää laatan reppuun!

04.05 *** 4-0 by raiq (San, bok) - Nyt näyttää olevan IsoDeen selkäranka murrettu, sillä Hauer ryntää pahasti keskialueella Sania vastaan, josta pelaaja syöttää kiekon vain eteenpäin raiq:lle, joka pääsee maalivahdin kanssa nokikkain ja ohittaa wristillä maalivahdin varmasti!

04.19 *** 5-0 by San (raiq) - Aloitusvoitto Caribbeanille, josta joukkue pääsee melko helpohkosti hyökkäämään kohti IsoDeen maalia ja tällä kertaa on raiq:n vuoro tarjota syöttö San:lle, joka tekee jo illan neljännen maalinsa!

Toinen erä on saatu päätökseen! Meininki muuttui täysin erässä ja Daavidien missattua omat paikkansa, alkoi Caribbean käyttämään vuorostaan paikan kuin paikan! Toivottavasti lukemat eivät revähdä hirveän rumiksi, vaan Davidit saisivat vielä pelin juonesta kiinni!

poss: 52-47

saves: 6-3

3.Erä

00.01 Viimeiseen erään lähdetään siis Caribbeanin tukevassa viiden maalin johdossa, enkä millään usko että joukkue sitä menettäisi tässä erässä! Aloitukseen asettautuvat vastakkain bok ja Hauer, joista Hauer voittaa aloituksen!

01.00 Ensimmäisen minuutin kohdalla on hieman havaittavissa sitä, että IsoDeet olisivat jo antaneet periksi. Ideaa ei oikein tunnnu löytyvän, ei vaikka miten joukkue syöttelee. Toki tämä voi myös olla Caribbeanin hyvyyttä, sillä joukkue pelaa tällä hetkellä hyvää puolustuspeliä, eikä ole vielä päästänyt Daavidien hyökkääjiä maalintekoalueelle!

02.30 Daavidit yrittävät kerta toisensa jälkeen puskea epätoivoisesti kohti Caribbeanin maalia, mutta tuloksetta!

02.59 *** 6-0 raiq - Daavidien pyristelyt loppuu viimeistään tässä vaiheessa, kun raiq tällää laatan kuudennen kerran reppuun! Hieman onnekas yksilösuoritus, mutta kaikkihan lasketaan tunnetusti!

03.04 *** 6-1 by Loippe (Ropsukka, Hauer) - Suoraan aloituksesta Daavidit iskevät ottelun ensimmäisen häkkinsä! Hauer jakaa Ropsukalle, joka siirtää kiekon vielä Loipelle ja hän tällää kiekon vastustamattomasti ohi hölmistyneen Caribbean maalivahdin!

03.26 *** 6-2 by Ropsukka (Alfonso) - Kauaa ei keritä odottamaan ensimmäisen maalin jälkeen, kun Davidit saavat kiekon reppuun jo toisen kerran! Tällä kertaa asialla on Ropsukka, joka pääsee tälläämään kiekon keskeltä varmasti reppuun!

03.30 *** 6-3 by Loippe (Hauer) - Jälleen Daavidit pääsevät hyökkäämään suoraan aloituksesta, joka päättyy siihen että Hauer vetää b-pisteeltä ja Loippe kuljettaa kiekon reppuun Caribbean puolustuksen harhaillessa!

05.01 *** 7-3 by San - San karkaa läpiajoon vahvan Daavidien karvauksen takia. Maalivati varmalla kikalla kahville ja illan viides osuma on todellista!

05.33 *** 7-4 by Ropsukka (Loippe) - Vielä jaksaa Daavidit pyristellä ja kaksikko Loippe-Ropsukka järjestää pienen trafiikin Caribbeanin maalin eteen, josta sitten Ropsukka tällää maalivahdin poikittaisliikkeen seurauksena häkkiin!

Ottelu on päättynyt! Melkoiset maalikarkelot saatiin aikaan, vaikka toiseen erään lähdettiin vain 1-0 tilanteesta! Tällä kertaa Caribbeanin hyökkäys toimi ja IsoDaavidien puolustus oli todellakin normaalia heikompi ja hajanaisempi! Tuomarin odottama tasainen ottelu on siis kaukana tästä tuloksesta

poss: 49-50.