IsoDavid ja RintaKarvaPojat OYIsoDavid ja RintaKarvaPojat OY - CaribbeanCaribbean 3-0

Hallinta: 42% - 57%

Peli pyörii päädystä päätyyn ja tasainen erä oli.

2.Erä

02.52: 1-0 ISOD tulee hyökkäys alueella Hauer siirtää Alfonsolle laitaan josta alfo nakkaa maalille ja ropsu ampuu ilmasta moken syliin, mutta ei mene ja omat riparit haktaan sisään.

03.34 2-0 Ropsu siirtää ja hauerille, joka tiputtaa viivalle Alfonsolle, josta lähtee laukaus sekä loippe on juuri oikeaan aikaan maskissa. Maalivahdilta sekunniksi näkökenttä pois ja sielä kiekko lojuu maalissa.

04.24 3-0 Alfonso pääsee keskeltä ampumaan itse, joka menee ehkä vähän helposti mokelle sisään.

Torjunnat: 3 - 5

Hallinta: 54% - 45%

Hallinta siirtyi ISOD:lle ja ISOD teki toisessa erässä kolme maalia, joten caribbeanin pitää löytää keinot tasoittaa viimeiseen erään, jos mieli saada pisteitä ottelusta.

3.Erä

Maaliton.

Torjunnat: 2 - 4

Hallinta: 39% - 60%

Viimeinen erä oli erittäin viihdyttävää kiekkoa, vaikka maaleja ei nähty. Kummallakin joukkueella oli paikkoja pistää kiekko häkkiin.

Tuomari: Japezu
Lisätty: 07.09.2014 19:15