Napapiirin Sankarit lehdistötiedote 2.0

Lehdistötiedote

Tyyntä ennen myrskyä

On ollut ilo huomata rakettimainen nousumme kiekon mediaseksikkäimmäksi joukkueeksi, joka on poikinut myös peleihimme runsaat yleisömäärät. Voitaneen siten argumentoida divarikiekon olevan tällä hetkellä pelin myyvin katsomotuote, johon me kuitenkin itse olemme uskoneet joka hetki ja nyt Kiekko.tv:ssä on NaSabuumi. Luonnollisesti emme kuitenkaan saaneet taaskaan pelaajasiirtoja läpi, joten oli turvauduttava muihin kontakteihin ja sallittuihin saaliisiin, jotka tällä kertaa olivat SARUMAN ja Tarmo

Herrasmiehet debytoivatkin heti alkajaisiksi jo nemesiksen maineen organisaatiomme sisällä saanutta Lupaschukia ja hänen HC Tylykonettaan vastaan. Tästä helpohko 3 pistettä matkaan ja seuraavasta pelistä taktisesti käkättimeen, jotta varmistaisimme tuloksen tämänkertaisen säilyvyyden, sillä eihän johtokuntakaan nyt itseltä pisteitään mitätöisi vai kuinka?

Pelin ollessa jokseenkin uomissaan tarvitsimme joukkueemme yhteishenkeen kuitenkin jotain pysyvämpää ja kestävämpää. Päätimmekin eräässä aivoriihessä lanseerata uuden lähestymistavan joukkuehengen luomistyöhön, joka saikin leikkisän nimen - Napapiirin lukupiiri. Ensimmäiseksi teokseksi valikoitui Eckhart Tollen kirjoittama Läsnäolon voima.

Tämä henkinen teos olisi tarpeen varmasti itse kullekin, kuten törkykommentin hameista jättäneelle henkilölle artikkelissa Tapaus Napapiirin Sankarit, johon erityisesti katsomofilosofina meritoitunut Tansu otti hienosti kantaa. 

Jälleen kykenimme kuitenkin yhteistuumin nostamaan kirjasta esille kolme pointtia, jotka määrittelisivät osaltaan tulevia viikkoja:

1.      Hyväksy kaikki, mitä tämä hetki sinulle tarjoaa, aivan kuin olisit valinnut sen

2.      Täydellinen tarkkaavaisuus merkitsee täydellistä hyväksymistä

3.      Zenin ytimenä on läsnä olevan hetken veitsenterällä kulkeminen

Erityismaininnan lukupiiristä ansaitsee Tarmo, joka oli ahminut teosta viikonlopun aikana kolme päivää putkeen tehden samalla läsnäoloharjoituksia. Sen koommin emme ole hänestä kuulleetkaan, mutta jälleen paikalle tullessaan on hän varmasti erittäin läsnä. 

Henkisen viikonlopun jälkeen saimme vastaamme sarjataulukon piikkipaikkaa pitävän ”Sikalauman”, jossa jo ottelun alkumetreillä kävi ilmi, että Sankarit olivat jälleen läsnä. Napapiirin HAHP paukutteli potseja kuontaloon kuin parhain saksalaisvalmisteinen pulttipistooli ja se sai naapurileirissä myös röökin palamaan. Tässä lienee myrskyvaroitusta kerrakseen muillekin divarijoukkueille.

Minulta on kuitenkin lähiaikoina kyselty toistuvasti ”vieläkö Napapiirin ajojahti jatkuu?”, josta päätinkin tutkivan journalismin hengessä ottaa myös selvää. Kapusin eräänä iltana Autoplay-huoneen lehtereille ja huomasin kuinka joukkueemme nouseva tähti ParaSanni luisteli jäällä, mutta jokin oli hassusti; hän ei saanut lainkaan syöttöjä tiimikavereiltaan. Esiin nostettakoon tässä vaiheessa seuraava sananvaihto:

<ParaSanni> lapaa ne syötöt

<Sloggi> :D:D:D

<ParaSanni> nt

Yllätinkin piakkoin Sipoon herttuan itsensä eli Sloggin kesken OSRS-grindaamisen ja esitin hänelle kysymyksen:

Pelasit taannoin Autoplayssa samalla puolella ParaSannin kanssa, mutta et syötellyt hänelle lavoille. Johtuuko tämä siitä, että hän on NaSalainen?

-          Juu muistan ton erän kyllä :) Yritin pari kertaa syöttää mutta autopassiki tuntu olevan hänelle vaikee saada kiinni ni totesin, että helpompi olla syöttämättä. Erähän lopulta voitettiin ja plussat jäi taskuun myös ParaSannille! Mulla ei oo mitään patoutumia / vihaa tätä kyseistä organisaatiota vastaan :)

 

Tässä kohtaa on luonnollista kuulla myös ParaSannin fiiliksiä:

Osallistuit viime viikolla ensimmäistä kertaa Autoplaykarkeloihin ja pääsit siellä myös tehopisteiden makuun, joten mitä jäi päällimmäisenä mieleen?

-          No siis aivan ensimmäiseksi haluaisin kiittää itseäni, ja toisekseen olen viehättynyt lajin helppoudesta. Eihän se ole, kun hypätä kaukaloon ja tehdä se mitä pitää tehdä ja tehdä se hyvin. Huomasin toki myös, että kun joukkuelajista on kyse, korostuu toisinaan myös joukkuetovereiden taitotaso menestystä tukevana tekijänä.

Tunnettu kiekko.tv -vaikuttaja Sloggi ei syötellyt sinulle käskystä huolimatta lavoille. Koetko tämän olevan ajojahti Napapiirin Sankareita kohtaan?

-          Jäin käsitykseen, että hän yritti parhaansa, mutta se ei ihan riittänyt ja lämpimästi suosittelen jatkamaan harjoituksia. Kyllä se siitä vielä lähtee napsumaan. Haluan uskoa, että autoplaykarkelot ovat suhmuroinnista ja toksisuudesta vapaa vyöhyke, joten ajojahdit jäänee kisa-areenoille.

Päivän aforismi?

-          Lahjattomat harjoittelee

Tässä kohtaa toimitus jättää lukijan harteille pohdittavaksi alkuperäiseen kysymykseen vastausta, sillä tämäkin artikkeli perustuu vain faktapohjaiseen kerrontaan eikä pyri vaikuttamaan lukijan mielipiteisiin. Loppuun on myös todettava, että järjestelmän lyödessä hirvittävää poikittaista on Napapiirin pikajuna siltikin kiitämässä kohti pudotuspelejä ja siten jatkamassa historialleen sopivaa menestystarinaa.

 

#NASAMANIA

#NASALUTION

#NASABUUMI

-marienbad

Tietoja
Kirjoittanut: Arya
Joukkue: Napapiirin SankaritNapapiirin Sankarit
Julkaistu: 13.03.2024 19:02
Luettu: 422 kertaa

Kommentit (4)

Sloggi, 13.03.2024 19:12

En syöttele ku oon maalintekijä nykyään.

rati, 13.03.2024 19:31

Hyvä puhe, nuori suomi kaikki pelaa asetelma, rispect

Gnabry, 14.03.2024 13:12

marien"taikakäsi"bad

Griezmann, 14.03.2024 21:55

Nasa pois kiekosta!

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.