Tapaus Napapiirin Sankarit

Uutinen

Napapiirin Sankarit lisäsi kokoonpanoon heti kauden alettua kaksi pelaajaa, jotka edustivat Confusionia viime kaudella. Näin ollen kokoonpano on lähes identtinen kuin viime kauden liigassa pelanneella Confusionilla. Mikäli saq ja ahonen olisi merkitty karsintakokoonpanoon, olisi tie ollut suoraan Liigaan. 


Johtokunta erehtyi hyväksymään siirrot, kaksi eri henkilöä lyhyen ajan sisällä. Johtokunta nostaa siitä käden pystyyn virheen merkiksi. ahonen ja saq ovat vapaita edustamaan muita liiga ja divarijoukkueita välittömästi

Napapiirin Sankarit - Siberian Huskies ottelu pelataan uudelleen ja jo pelattu ottelu nollataan.

Seuraamme myös muidenkin joukkueiden siirtoja. Kesän jälkeen luvassa on iso muutos karsintasysteemiin, mutta tästä lisää myöhemmin.

Tietoja
Kirjoittanut: Johtokunta
Julkaistu: 04.03.2024 23:13
Luettu: 815 kertaa

Kommentit (9)

Anonymous, 04.03.2024 23:25

Siellähän on taas pidetty varsinainen Mensan kokous. Toivottavasti jokin toinen divarijoukkue saa näistä kahdesta herrasmiehestä vähintäänkin mielenkiintoiset vahvistukset loppukauden ajaksi. Myös Napapiirin Sankarit ilmeisesti etsii uusia vahvistuksia, mielellään hyökkäyspäähän, mutta jos sinulla on yli 3 autoplay tähteä, niin luultavasti joudumme ensin keskustelemaan asiasta ylempien tahojen kanssa. Toisaalta karsinnoissa hyväksi todettu kolmen puolustajan taktiikka voinee olla juuri se mitä tämä sarja ja eritoten peli tarvitsee, ehkä myös tavallaan ansaitsee.

Kratena, 05.03.2024 00:49

Hienoa toimintaa! Marienbadille jaxuhalit

Gamusino, 06.03.2024 15:12

Ahonen ja saq eivät voi pelata yhdessä 1-divaa, mutta voivat pelata erikseen 2-divaa? Missä logiikka, missä järki? 1-divakielto oli hyvä päätös, mutta tämä toinen ihan järjetön. Haluaako johtokunta tällä mahdollistaa omat 2-divahuntit tulevaisuudessa?

Täysin munatonta touhua Diaryltä, ahoselta, saqulta ja uzilta. Ja tietenkin johtokunnalta myös, jos nuo oli harkittuja ja hyväksyttyjä siirtoja. Diary sinullahan on historiaa tästä liigasta apujen hakemisesta? (rekku, shed) Oma menestys on tärkeämpää kuin 2-divan tulevaisuus? Jos sinussa on yhtään miestä jäljellä, niin annat potkut ahoselle ja anteeksipyyntö vastustajille. Ensin näytti pakin värväys vasta karsintojen jälkeen vain pieneltä kauneusvirheeltä, mutta nyt sekin näyttää pahalta.

2-divalaiset vain katsovat vierestä kun liigapelaajat tulee huntille? Nyt herätkää ja protestia kehiin. Sanella on valtaa usean tiimin kautta, mitä jos tekisit asialle jotain? Tämä peli ja liiga on parhaimmillaan kun tasoerot on pienet ja usealla joukkueella on mahdollisuus mestaruuteen.

Luulisi että siinä viimeistään olisi herätty, kun tilpero muutama kausi sitten värväsi valmiiksi jo kovaan tiimiin vähän väliä itkuun purskahtelevan liigapelaajan, aparin. Ja vielä taktisesti divakarsintojen jälkeen. Miten on tilpero, nukutko yösi hyvin? Vai heräilet ja pyörit hikisenä? Ihan oma syy! Paskoit joukkueen maineen yhden 2-divan mestaruuden takia.

Karsinnat voisi poistaa kokonaan. Ei ne vaan toimi pehmeillä nykypelaajilla. Toista se oli 14v sitten kun voittoja ja nousua tavoiteltiin tosissaan. Näissäkin karsinnoissa puolet joukkueista vältteli voittoja parhaansa mukaan. Eritysmaininta uzille, haluttomuus maalintekoon ja kurinalaiseen peliin paistoi kauas. Parempaa yritystä oli vasta pelin jo ratkettua.

Joukkueiden sarjatason voisi määrätä johtokunnasta ja pelaajista koostuva raati. Arvalla sitten jos nämä ei osaa päättää. Ja kauden aikana pelaajasiirrot sarjatasolta alaspäin kieltoon.

Tilasin muuten ison paketin hamekangasta koko Confusionin/NaSan porukalle. Ahonen laitatko osoitteen tähän alle niin lähetän.

dogwifhat, 06.03.2024 15:59

Voi kuinka on sääntöjen puitteissa toimivaa organisaatiotamme viime päivinä kurmuutettu....

 

Oon seurannut vierestä tätä keskustelua ja haluaisin hieman valaista tätä meidän näkökulmasta, kun jostain syystä asia on vaikea ymmärtää. Pepet lopetti viime kauden pronssiin ja meidän kärkihyökkääjä siirty Obsuihin. Tästä saatiin tieto pari päivää ennen karsuja. Meillä on jonkin verran kontakteja, niitä käytiin läpi + laitettiin hakuilmoitukset. Ensin haettiin ap/yp, mutta kun mediaseksikkyys ei riittänyt niin hyökkikin kävi. Ei mitään tulosta miltään rintamalta kalasteluyrityksistä huolimatta, joten ainoa vaihtoehto oli värviä dogin pikkuveli, joka on hyvin kokematon tässä skenessä.

 

Karsut menikin sitten odotetusti, eli pärjättiin paskoille ja trolleille, mutta hävittiin aidosti divariin pyrkiville jengeille. Erityismaininta Breakn' A Sweatille, ylivoimasesti selkein trolli liiga- ja dirrekarsut mukaan luettuna. Näin ollen päädyttiin kakkosdivariin.

 

Kaikki muuttui heti kun oli selvillä, että ollaan kakkosessa ja tietyt liikkujat ei saa pelata tietyissä jengeissä/tietyillä liikkujilla ei ole vielä joukkuetta ja kausi alkamassa. Yhtäkkiä oltiinkin mediaseksikäs ja meillä oli jopa varaa valita, ketä otetaan tiimiin. Ahonen kyseli sisään Diaryn kautta, me hesitoitiin et hyväksyykö johtis, mutta ahonen oli jo itse kysynyt tälle luvan. Johtikselta siis vihreää valoa. Meidänkö syy on se, että otetaan vaihtoehdoista paras, jos hän meille on tulossa sen jälkeen, kun ei pääse NaSassa pelaamaan johtiksen päätöksellä? Meidänkö tehtävä vain vähäisenä, arvottomana 2. divaria pelaavana organisaationa on arvottaa, kuka kuuluu 2. divariin jos johtis antaa vihreää valoa + jos johtiksella ei ole munaa diskata täysin selkeästi karsinnat trollannutta Breakn' A Sweatia? 

 

Johtiksen päätös diskaamatta jättämisestä tarkoitti sitä, että 2. divarin taso ja vaatimus nousi jo ennen kauden alkua sellaiselle tasolle, että muiden pitää vastata tai on vain hopeaa jaossa (tai meidän tapauksessa pronssia kun meidän organisaatiossa ei osata voittaa vällysarjoja). Saaneen vielä muistuttaa, että meidän värvit viime kausina on ollut hyvin maltillisia siihen nähden, mitä vastaan me on jouduttu pelaamaan 2. divarissa useamman kauden ajan. Eikä me kilpailullisessa mielessä olla tässä edes pahimpia kärsijöitä, koska nää värvit on aina ite ilmoittanut meille päin haluavansa tulla meille. 

 

Jos tässä jotain syyllistä pitää hakea, niin karsintasysteemi on mätä järjestelmä, jossa oikeasti hyvät rosterit tappelee kilpaa siitä, kuka tippuu. Seassa on toki aina hyviäkin omenoita. En lisäksi ymmärrä, miten tämä keskustelu munattomuudesta yms. kohdistuu meidän organisaatioon ja Diaryyn, kun meillä ei kirjaimellisesti ole tämän värvinkään tiimoilta mitään tekemistä asian kanssa. Ahonen ilmoitti itse meille halukkuudesta ja kysyi luvan itse. Meillä oli pelaajakato ja otettiin paras, ketä meille halusi. Sen hyväksyi Superliigan johtokunta, emme me. Meidän tehtävä 2. divaria pelaavana organisaationa ei ole ylläpitää kilpailullista integriittiä vaan se on johtokunnan tehtävä, jos sarjatasoista halutaan nimenomaan tietyn tasoisia. Miten voi tulla yllätyksenä, että kaveri joka takoo Liigassa 4pts/peli tekee 6pts/peli 2. divarissa kun kukaan ei pidä sen kärkkyjä? Sitten siitä itketään meille ja etenkin Diarylle. Sniffistä.

 

Toivon todella, että mikä ikinä tuleva karsusysteemi onkaan, se tuo hyviä ratkaisuja vallitseviin ongelmiin ja tää on viimenen kausi kun tämmöstä perseilyä pitää katsella.

Johansson, 06.03.2024 16:09

Seuraamme myös muidenkin joukkueiden siirtoja.

rati, 06.03.2024 17:03

Hyvä PoU

Anonymous, 06.03.2024 17:08

"Tilasin muuten ison paketin hamekangasta koko Confusionin/NaSan porukalle. Ahonen laitatko osoitteen tähän alle niin lähetän."

Yhdistyksellemme tarkoitetut lahjoitukset voi osoittaa allekirjoittaneen postiosoitteeseen, josta paketti lähtee edelleen haluttuun suuntaan. Täten saamme pidettyä kirjanpitomme ajantasalla. Lisätietoja voi kysyä rohkeasti kiekko.tv:n puolella yksityisviestillä!

Keväisin terveisin,

Marienbad

Napapiirin Sankarit

Friistail, 06.03.2024 19:05

Hyvä tapa tappaa se vähäinenkin aktiivisuus mitä pelissä on, kun käy vähän vetelee turpaa dirressä niitä jengejä jotka jaksaa vielä pelata harkkaa päivästä toiseen.

Tansu, 06.03.2024 20:07

Johan tästä sirkusta on tullut. Hyvä niin. En tiedä miksi turpasaunoja kritisoidaan, kun ne on mun mielestä yleensä sangen hulvattomia. Myös vastaanottavana osapuolena, Sinappinahan voin puhua tästä kokemuksella.

Nojoo vitsit sikseen, ehkä pelin vakavemmin ottavien huomioimiseksi pitäisi tämän haitallisen ilmiön kitkemiseksi siirtyä tuntuvasti kovempiin rangaistuksiin. Tehdään keissistä varoittava esimerkki ja mukana olleille tiimeille nyt ensi alkuun vaikka muutama miinuspiste. On niitä pienemmästäkin jaettu.

Huolestuttavampana ilmiönä minun tarvitsee taas palata aiemminkin esillä pitämääni teemaan, toivoisin nimittäin erinäisten ihmisryhmien kykenevän elämään sulassa sovussa arvokkaassa yhteisössämme. Miehen tulisi voida aivan hyvin pitää hametta ilman, että hänen tarvitsee pelätä tulevansa pilkatuksi. Sen lisäksi Gamusino hamekommentillaan samaistaa naisellisuuden ja huonommuuden toisiinsa. Ihan kuin feminiiniset piirteet tekisivät meistä heikompia. Erityisesti tällaisista törkeyksistä pitäisi napsahtaa pelikieltoa.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.