JuventusJuventus - Silent SaintsSilent Saints 1-2

Johnson 1+1=2 -1
Jusa (E) 0+0=0 -1
Kynäseppo (E) 1+1=2 -1
LetQ (E) 0+0=0 -1

Silent Saintsin ja Juventuksen toinen kohtaaminen. Edellinen peli päättyi Silentin hyväksi 5-3.

Silent Saints on yllättänyt ainakin itseni ja ollut voitokas näissä karsinnoissa. Toisaalta onhan siellä uusia naamoja kuten Elegance pelaamassa.

Juventus on (ennakkoon) odotetusti A-lohkon jumbona. Heidän on pakko saada pisteitä tästä pelistä - muuten jatkopaikan voi hyvästellä. Eli paineet on kovat.

= = = = =

1. Erä

Ajassa 3:40 Juventus meinaa ottaa johtoaseman, mutta lätty ei saa pomppukiekkoa sitten millään kiinni.

Erän lopussa Aguerolla miehekäs 14333 pingi.

Maaliton erä, vaikka Juventuksella olikin monta hyvää tilannetta saada johtoasema, mutta viimeistely puuttuu. En ole aikaisempia Juventuksen pelejä seurannut, mutta tästä erästä jäi kyllä fiilis, että Juventuksella on mahdollisuus menestyä liigajäillä, jos vaan treenaavat vielä ensi kauden ajan ja palaavat sitten kokeilemaan onneaan.

Savesit 3-7 ja hallinta menee Saintsille prosentein 48-51.

2. Erä

*** 0-1 by Kynäseppo (1+0) Gance (0+1) - ajassa 3:11 Juventus päästää Saintsin johtoon, kun Kynäseppo heittää onen sisään.

Toinen erä tulee päätökseen. Tasaisen vahvaa vääntöä ilman kummempia katkoja. Juventuksen on pakko saada maaleja ensi erässä, muuten alkaa olla karsinnat taputeltu heidän osaltaan.

Savesit 2-4 ja hallintaprosentit hiuksenhienosti Juventuksen hyväksi 51-48.

3. Erä

Heti erän alussa Juventus rakentaa hyvän paikan iskeä tasalukemat, mutta viimeistelyä vaille jäi sekin börsä!

Puolentoista minuutin kohdalla taas paikka iskeä, mutta yritykseksi sekin jäi. Hienoa puolustamista Silentilta!

*** 1-1 by lätty (1+0) Aguero (0+1) badbull (0+1) - ajassa 3:01. Meni itseltäni harmiksi ohi.

Kello näyttää 5:15, kun Juventuksella on paikka ottaa johtoasema. Aguero ei saa kiekkoa kiinni.

*** 1-2 by Gance (1+1) Kynäseppo (1+1) - ajassa 5:58(?). En tiedä mitä tässä tapahtui, kun olin jo varma, että peli päättyy. Gance ratkaisee pelin Silentille ja he vievät pisteet kotiin.

Vika erä oli jännittävä. Juventus meinasi päästä johtoon, mutta kaikkien harmiksi Aguero ei saanut lättyä kiinni.

Saves 0-6, prosentit 47-52.

= = = = =

Loppusanoina totean vielä, että toivon näkeväni Juventuksen ensi karsinnoissa! Ensi kauden ajan harkkapelejä ja sitten vahvempana ja parempana kuin koskaan dominoimaan karsintoja! Hyvää peliä molemmilta joukkueilta ja kuten LetQ totesikin pelin päätteeksi: "oli kyllä jännittävin peli vuosikausiin". Juventus kaatui tällä kertaa Saintsin puolustukseen.