EC Kassel HuskiesEC Kassel Huskies - Elmira JackalsElmira Jackals 2-7

Darren (E) 1+1=2 -5
Geflado 1+4=5 -5
pööpi (E) 0+3=3 -5
Vesa 5+2=7 -5

B-lohkon Puolivälierien ottelupari EC Kassel Huskies - Elmira Jackals toinen kohtaaminen. Ensimmäinen mittelö ratkesi tiukasti Elmira Jackalsin hyödyksi creptin jatkoerän osumalla. Maalit merkataan punasella Elmiran maalatessa, ja vihreällä löytyy Kasseleiden osumat.

1. Erä

<span style="color: #ff0000;">00:28 1-0 Darren 1+0 Irwin 0+1 </span>Darren nasauttaa maskin takaa korkean pommin Kasseleiden verkkoihin.

Ottelu päättyy 3-2 hahkis tekee kaikki ekhn maalit ja vesa elmiran

Ei muita tilastomerkintöjä.

^ Siinä taas huomataan kuinka kujalla voi mies joskus olla. Tiukkaa analyysia siinä vaiheessa, kun väite Elmiran kohdalla on jo kussut. Teille tietämättömille, Vesa lätkii siis nykyään kiekkoa Irwin nimellä.

<span style="color: #21bc03;">03:56 Skullster 1+0 karhuvaar 0+1 </span>Kasselit heittää avauksen, Skullster riistää kiekon vastaan tulleelta pööpiltä sinisellä - pööpi pyörähtää ja Skullster pääsee läpi ja nakkaa kiekon varmasti verkkoihin vetämällä takanurkkaan.

Kasselit saves: 3 poss: 47%

Elmira Jackals saves: 4 poss: 52%

Ratkaisua haettiin nopeasti molempiin päihin, Kasselit ehkä hitusen aggressiivisemmin. Ensimmäinen erä meni odotusten mukaisesti tiukasti. Kiekon hallinnassa molemmilla parannettavaa, jotta tulostakin saataisiin syntymään paremmin.

2. Erä

<span style="color: #ff0000;">02:01 Irwin 1+1 Jeto 0+1 pööpi 0+1 </span>Jeto syöttää kuin tuurin kaupalla puolustajan läpi, Vesa pääsee vetämään vapaasti pienestä kulmasta takakulmaan.

<span style="color: #ff0000;">03:10 Irwin 2+1 pööpi 0+2 Jeto 0+2 </span>Kasselien puolustus sekoilee laitapompun kanssa, Irwin pääsee ratkomaan vapaasti kiekon etukulmaan.

<span style="color: #21bc03;">03:22 Skullster 2+0 Hannu_ 0+1 </span>Skullster kaventaa niin nopeasti, ettei tuomarikaan pysynyt perässä. Takanurkkaan tais kuitenkin mennä!

<span style="color: #ff0000;">03:49 Irwin 3+2 pööpi 0+3 Jeto 0+3 </span>Irwin laukaisee pisteeltä limpun häkkiin. Nättiä.

Kasselit saves: 1 poss: 52%

Elmira Jackals saves: 2 poss: 47%

Toisessakaan erässä ei pelistä vauhtia puuttunut. Ratkaisua haettiin nopeasti molempiin päihin, Elmira kuitenkin otti pienoisen hallinnan ottelusta takomalla hyvällä prosentilla paikoista sisään. Erityisesti Irwiniltä hyvä erä, nostaen esiin loistava maalintekoprosentti paikoista.

3. Erä

<span style="color: #ff0000;">01:33 Jeto 1+3 Darren 1+1 Irwin 3+2 </span>Darren vapauttaa zipillään Jeton läpäriin joka tällää kiekon verkkoihin wristin avulla.

<span style="color: #ff0000;">02:12 Irwin 4+2 </span>Irwin riistää Kasselin puolustajalta maalin edessä ja kuljettaa kiekon tyhjään verkkoon.

<span style="color: #ff0000;">02:19 Irwin 5+2 Jeto 1+4 </span>Elmiran hyökkääjät pääsevät ilmaiseen oneen ja pikkumusta on jälleen kerran repussa.

03:03 Jeto näyttää kovuuttaan violenttaamalla kustun läpärin jälkeen.

Kasselit saves: 6 poss: 42%

Elmira Jackals saves: 1 poss: 57%

Viimeinen erä meni selvästi niin kuin Elmira pystyi toivomaan. kolme muna heidän edukseen, ei voi olla kuin tyytyväinen. Jokunen läpäri jäi saamatta pienien erheiden vuoksi tai sitten maalinteossa päästiin nukahtamaan. Muutenkin tulostaulu voisi näyttää vieläkin rumempia lukemia. Toki pitää ottaa myös huomioon, että kyllä Kasselitkin saivat hieman hämmennystä aikaan Elmiran päädyssä läpi ottelun.

*** Irwin Tää poika alkaa selkeesti syttymään näihin pleijareihin. Tiukkaa karvausta ja hyvää maalintekoa.

** Jeto Hyvänä tukena Elmiran hyökkäyksissä.

* pööpi Hyvin maltto puolustaa alusta loppuun.