Kiekon KermaKiekon Kerma 7 2 2
Matti Ja TeppoMatti Ja Teppo 44% 46% 47%
Kiekon KermaKiekon Kerma 55% 53% 52%

1. erä

0:52 *** 1-0 by Werenski (1+0) Werenski uhoaa paitsion jälkeen aloituksesta tekevänsä maalin ja sen hän myös tekee komealla yksilösuorituksella.
1:11 *** 1-1 by K.Kaivo (1+0) Skali2 (0+1) Beibi (0+1) Kiekon Kerma kuittaa välittömästi seuraavasta hyökkäyksestä, kun Skali vetää tolppaan josta K.Kaivo siivoaa karat sisään tyhjään pesään.
1:40 Fist yksin maalin edessä, mutta rannari osuu tolppaan.
2:55 M&T 3v2 ja KaaQ pelataan pisteelle hyvään paikkaan, mutta maalivahti vetää pidemmän korren.
4:30 Werenski maalin edessä hyvässä paikassa, mutta Beibi ehtii juuri lapoineen väliin.
4:48 *** 2-1 by Werenski (2+0) Werenski on jälleen maalin edessä vetopaikassa ja verkko heiluu etunurkkaan.
5:10 M&T 2v1, mutta Fistin veto pisteeltä suoraan veskarin hanskaan.

Ensimmäinen erä oli hienoista Matin Ja Tepon hallintaa ja ansaittu 2-1 johtoasema on taululla.

M&T saves 2, poss 44%
KK saves 7, poss 55%

2. erä

0:00 KaaQ penkille ja Miumaumou tekemään 2.divaridebyyttiään! Kiekon Kerma pitää intin vaihtopenkillä.
1:40 Fist kesottaa maalille, jossa Miumaumou kärkkymässä, mutta J.P katkoo hyvin syötön.
2:52 *** 2-2 by Skali2 (1+1) J.P (0+1) K.Kaivo (1+1) Skali nousee hyvin laidasta ja pääsee vapaasti vetämään pisteeltä ja kiekko uppoaa varmuudella takanurkkaan.
5:10 cero hakkaa lapaansa aivan vapaana viivassa ja hänelle kiekko lopulta pelataankin, mutta mies kompastuu omaan mailaansa ja tilanne päättyy paitsioon.

Kiekon Kerma paransi toiseen erään ja punnersi tasoituksen. Jännittävä viimeinen erä tulossa.

M&T saves 5, poss 46%
KK saves 2, poss 53%

3. erä

0:00 Fist ottaa penkin M&T puolelta ja KK vaihtaa intin viimeiseen erään K.Kaivon tilalle.
1:04 *** 3-2 by Werenski (3+0) KaaQ (0+1) Miumaumou (0+1) Werenski nousee kulmasta ja vetää pisteen tuntumasta ahtaasta kulmasta takanurkkaan.
2:14 *** 4-2 by Werenski (4+0) J.P:n avaus ei ole paras mahdollinen ja Werenski katkaisee siniviivalla luoden 1v1 tilanteen mistä upea laukaus etunurkkaan. One man show.
3:05 KaaQ b-pisteeltä moken varpaankynteen, josta ripari pomppaa Miumaumoulle ja uran ensimmäinen maali näyttää olevan jo selviö, mutta puolustus ehtii juuri ja juuri estämään MMM:n tuuletukset.
4:33 Skalilta hyvä keskitys maalille ja Beibi on kaventaa 4-3, mutta maalivahti pitää lukemat entisellään.
4:50 Heti perään intille avautuu tuhannen taalan paikka pistää kiekko tyhjiin maalin kulmalta, mutta sivuverkot vain pöllyävät.
5:30 KK ottaa maalivahdin pois.
5:50 Miumaumoulle pelataan puolittainen LÄPIAJO TYHJÄÄN MAALIIN ja hän laukoo OHI. Taisi miehellä elohiiri iskeä huonoimmalla mahdollisella hetkellä.
5:58 *** 4-3 by Skali2 (2+1) Beibi (0+2) Skali kaunistelee vielä numerot 4-3 ennen summeria, kun kaksi sekuntia on jäljellä, mutta M&T tulee ottamaan historiansa ensimmäisen voittonsa ja sarjapisteet.