CanucksCanucks 2 5 2
SinappikoneSinappikone 52% 57% 43%
CanucksCanucks 47% 42% 56%

1. ERÄ

Ottelun alkuun Canucks sai pelin heti hallintaansa ja pääsi vyöryttämään tilanteita kohti Sinappikoneen maalia. Heti ajassa 0:54 paine tuotti tulosta ja rummutuksen jälkeen ramb0b pääsi siirtämään Canucksin johtoon maalin edestä. Maalin jälkeen ottelun luonne tasoittui hieman ja Sinappikone pyrki saamaan paremmin kiekonhallintaa. Canucks pääsi kuitenkin kääntämään peliä nopeasti tiiviin puolustuksen ja tarkan keskialuepelaamisen tuloksena, eikä Sinappikoneelle siunaantunut erän ensimmäisellä puoliskolla juurikaan maalintekopaikkoja. Jälleen hyvän ramb0bin riiston jälkeen Aida pääsi puolittain karkaamaan hyökkäykseen ja siirsikin ajassa 3:16 Canucksin jo 2-0 johtoon tarkalla b-pistevedolla. Maalin jälkeen Sinappikone pyrki kääntämään painopistettä enemmän kohti hyökkäysaluettaan ja saamaan pidempiä hyökkäyksiä aikaan, mutta Canucksin puolustusmuodostelma ei joustanut ja vaarallisimmille maalintekopaikoille sinaappihyökkääjillä ei ollut asiaa. Erän lopussa hallinta oli näennäisesti Sinaappikoneen, mutta Canucks pääsi jatkuvasti hyökkäämään nopeasti vastaan. Vielä erän lopussa ajassa 5:47 ramb0b otti hyvän riiston hyökkäysalueella ja laukoi puolustajan jaloista hieman halvan näköisen, mutta varmasti vierasjoukkueelle vapauttavan maalin, jolla he karkasivat jo 3-0 johtoon ensimmäisessä erässä.

0-1 ramb0b

0-2 Aida (ramb0b, mendy)

0-3 ramb0b

2. ERÄ

Toisen erän alkuun Sinappikone lähti hyvällä jalalla vyöryttämään hyökkäyksiä ylöspäin ja ensimmäisen minuutin aikana viuhuivat keskitykset Canucksin maalin kulmille, mutta Loden ohjausta sivuverkkoon lähemmäksi maalintekoa ei ollut asiaa. Canucksin erän ensimmäisestä hyökkäyksestä ajassa 7:20 kaadettiin lisää kylmää vettä Sinappikoneen niskaan, kun Ami tykitti 2vs1-hyökkäyksen päätteeksi mustan vastustamattomasti pussiin. Sinappikone ei kuitenkaan lannistunut tästäkään vastoinkäymisestä, vaan jatkoi hyvää pelaamista ylöspäin. Hyökkäysalueelle päästiin toisessa erässä jo melko vaivattomasti, mutta sen jälkeen kerta toisensa perään nousi seinä vastaan. Lode oli kertaalleen nokittain maalivahdin kanssa, mutta ei onnistunut nostamaan kiekkoa patjan yli maaliin. Sinappikoneen keskialueen menetykset koituivat jälleen kohtalokkaaksi ajassa 9:22, kun ramb0b vapautti Aidan vapaaseen laukaukseen b-pisteeltä. Tästä ei tarvinnut mennä kuin seuraavaan aloitukseen ja siitä nostettuun hyökkäykseen, kun ajassa 9:35 ramb0b pelattiin b-pisteelle ja tilanteeksi jo 6-0. Maalien jälkeen erän loppu mentiin vauhdikkaasti melkolailla päästä päähän ja laukauksia viuhui molempien maalivahteja kohti, mutta Canucks ei onnistunut ainakaan vielä toiseen erään paketoimaan ottelua, eikä myöskään Sinappikone saanut viimeisteltyä sitä ottelun ensimmäistään.

0-4 Ami (Aida, ramb0b)

0-5 Aida (ramb0b)

0-6 ramb0b (Aida, mendy)

3. ERÄ

Kolmannen erän ainut jännityksen aine oli enää se, pelataanko ottelussa täydet 18 minuuttia. Ensimmäisestä minuutista asti oli selvää, että päätöserä tullaan kuluttamaan pois alta, eikä kumpikaan joukkue esittänyt enää parastaan. Canucksin puolustuskaksikko pystyi kuitenkin lähes kahdestaan seisomaan jatkuvasti Sinappikoneen laukausten edessä, eikä monikaan laukaus tullut edes maalivahdille asti. Canucks pääsi myös ajoittain erän alussa hyökkäämään ja ajassa 14:21 niittasi jo illan seitsemännen maalinsa hyökkäyspään aloituksen jälkeen, kun ramb0b taiteili takatolpalle mendylle kiekon ja kaveri pääsi vain siirtämään mustan tyhjään maaliin. Loppusummeri ottelussa soi aika tarkalleen aikaan 16:00 ja Canucks sinetöi näin puhtaan 8-0 voiton.

0-7 mendy (ramb0b, Aida)

0-8 mendy (ramb0b, Aida)

Tuomari: humble
Lisätty: 04.09.2020 00:49