PolarBear (E) 2+0=2 -4

<h2>Lopettamispäätöksen tehnyt Jazz-Trio pelaa viimeisiä pelejään Eliittiliigan alaisuudessa, joten mitään käytännön tarvetta pisteille heillä ei ole, Silent Saints puolestaan kaipaisi pisteitä sitäkin enemmän välttääkseen karsintoihin joutumisen. Sen pidemmittä puheitta itse peliin.

1. erä

Kiekon tipahtaessa jäälle, on katsomoon eksynyt allekirjoittaneen lisäksi vaivaiset 3 katsojaa eksoottisen peliajan vuoksi, mutta eiköhän pelin edetessä katsomon lehteritkin täyty innokkaista seuraajista.

Ajassa 5:10 nähdään ottelun avausmaali, maalin"tekijänä" PolarBear. Kiekko kimpoilee kaiketi Jompen kautta omiin, ja tästä nähdään raivonpurkaus, kun Jomppe käy jyräämässä SS-maalivahdin vielä erän lopulla.

<span style="color: #993300;">0-1 by PolarBear (1+0)</span>

2. erä

Toisen erään alkuun mennessä olemme saaneet paikalle jo 6-päisen yleisön (lukuun ottamatta tuomaria siis). Näillä eväillä peli käyntiin jälleen.

1:19 pelattu toista erää, kun nähdään Jazzien tasoitus, maalintekijänä tomb. Pari syöttöä ja laukaus mokken kautta ylämummuun, syöttöpisteet reuskulle ja Jompelle.

<span style="color: #ffcc00;">1-1 by tomb (1+0) reusku (0+1) Jomppe (0+1)</span>

Nyt kello puolestaan pysähtyy aikaan 2:50, kun tomb sooloilee jo toisen maalinsa, syöttöpisteet jälleen reuskulle ja Jompelle.

3. erä

Mökkitie vs Hamburg Freezers -ottelun jälkilöylyt katsomossa, katsojia saapunut jo reilu 10 henkilöä.

<span style="color: #ffcc00;">4:05</span>
<span style="color: #ffcc00;">6-1 by Jomppe (1+2) tomb (3+3) Snag (1+3)</span>

<span style="color: #993300;">5:59</span>
<span style="color: #993300;">6-2 by PolarBear (2+0) Kynäseppo (0+1) LetQ (0+1)</span></h2>
Tuomari: Elegance
Lisätty: 20.09.2013 15:21