Tilastot

Kauniit ja Rohkeat - Nightmare 1-4

Tehopisteet

Kauniit ja Rohkeat
Japezu 1+0=1 -3
lordNIPPU 0+0=0 -3
REDEYE 0+1=1 -3
Septic 0+0=0 -3

Nightmare
Darp 2+1=3 +3
Jebsu 2+2=4 +3
rekku 0+0=0 +3
shed 0+2=2 +3

Torjunnat ja hallinta
torjunnat 1. erä 2. erä 3. erä
Kauniit ja Rohkeat 2 6 6
Nightmare 4 3 2
hallinta 1. erä 2. erä 3. erä
Kauniit ja Rohkeat 43% 52% 43%
Nightmare 56% 47% 56%
Raportti

Liigakarsintamatsia pukkaa, seuraavaksi HPKn kotiluolaan Rinkelinmäelle saapuu karsintojen tämän hetken kärkijoukkue, yksi kaikkien aikojen liigajoukkueista; Nightmare. Ennakkoveikkauksien perusteella NM hoitelee tämän ottelun ennen kuin kolme erää on täynnä.

 

I erä

 

Jrn-Darp aloituksessa, jälkimmäiseltä kliininen aloitusvoitto, mutta HPK kairaa limpun takaisin, kunnes shed hakee sen takaisin painajaisille. shed tuo alueelle, jakaa viivaan Rekulle, joka jatkaa Darpille ja tämän vetopassi maalin eteen liukuvalle Jebsulle, joka vie NM:n välittömästi johtoon syöden passit. Heti seuraavasta aloituksesta Jrn karkaa yläbeelle, ja kaunis osuma tasoittaa pelin.

 

0-1 Jebsu

1-1 Jrn (Zinovjev)

 

Ja heti seuraavasta HPKn hyökkäyksestä joku lyö keskitystä maalille, jonne Septic on noussut, mutta painajaislauma siivoilee tuon härdellin. Zinolta upea avaus kolmen äijän yli jehunholle, joka pääsee pisteelle, mutta moke ottaa. Vastahyökkäyksestä Darp pisteelle, äijä väärinpäin ja veto onkin zippi, mutta veska pomputtelee ja Darp polkee nälkäisenä karaan ensimmäisenä ja vie painajaiset johtoon.

 

1-2 Darp (shed, Jebsu)

 

Ensimmäinen puolisko avauserästä täynnä ja Jebsu pelaa 2v1 -tilanteesta shedin vetomestaan, mutta moke on iso. HPK 2v2 hyökkäyksessä, Jrn omalla ratkaisulla, mutta Rekku ottaa mailalla. Hetkeä myöhemmin jehunho pisteellä, veskari ottaa tämän. Nightmarelta pitkä kiekko, kun viimeinen mina on juuri käynnistymässä, aloitusvoiton jälkitilanteesta Septic on päästä jakamaan onen jehunholle, mutta puolustus ja maalivahti estää tasoitusmaalin. Vika puoli minaa, shed riistää kiekon ja pelaa pojat 2v1 tilanteeseen, Jrn puolestaan riistää kiekon ja seurauksena HPKlle 2v1, mutta veskari kestää.

 

II erä

 

Septic-shed matsi aloitusvoitosta. Enkä edes nähnyt kumpi hoiteli, joka tapauksessa kiekko HPKlle lopulta. Heti jehunho hieman pienestä kulmasta muutaman sentin ohi maalista, Zinovjev jatkotilanteesta pisteelle, ei tulosta. Vastahyökkäyksestä Jebsu dominoi hyökkäysalueen kulmauksessa, nousee ohi Hämeenlinnalaisten ja tarjoilee Darpille, joka ei erehdy.

 

1-3 Darp (Jebsu, shed)

 

Jebsu on saada kiekon hyvään paikkaan, mutta jehunholta oikea-aikainen katko ja vastahyökkäyksestä Jrn pääsee laukomaan, mutta Nightmaret tarjoilevat keppiä ja poweri puuttuu. Sitten juostaa kovaa toiseen päätyyn, vaikka jotkut myös luistelevat ja tutkapari jo ties kuinka kauan lukevat toisiaan. Darp jakaa, Jebsu naulaa.

 

1-4 Jebsu (Darp)

 

Tämän jälkeen härdelliä NM-maalilla, mutta lukemat eivät muutu, heti perään shediltä hieno zip, mutta Jebsu ei aivan yllä tähän kiekkoon. Minaa myöhemmin Jebsu jakaa ja Darp tulittaa, mutta moke lukee. Septic tuo kiekkoa ylös, zippaa omille, mutta Rekku ajoittaa liikkeensä oikein ja hakee karkin, vastahyökkäyksestä Jebsu kikkailee HPKn äijien keskellä metrin päässä veskasta ja lopulta zippiä takakulmaa kohti, mutta veska liimaa. Viimeinen mina toisesta erästä pyörähtää käyntiin ja Jebsu polkee pisteelle, vedon maalivahti pomputtelee ja trio Septic-Jrn-Zinovjev rouhii kiekon väljemmille vesille.

 

III erä

 

Kolmas erä alkaa Jebsun liikkumattomuudella ja shed heittää määriksen, joka yltää pikseliä vaille pitkäksi ja ensimmäinen 25s saadaan HPKn armonajasta pois.. Lopulta Jebsukin herää ja puoli minuuttia myöhemmin NM leipoo kiekkoa vaarallisesti HPKn kannalta, mutta puolustus vaihtanut siivoojan asusteita ylle ja kiekot lakaistaan pois veskan luota. Pari minuuttia takana, kun Darp pelataan pisteelle, mutta Septic lukee tämän vetopassin sijoittumisellaan. Hetkeä myöhemmin Septic kiekonmenetyksensä jälkeen ottaa neljä peräkkäistä mustelmaa, kun Darp, Jebsu ja shed kokeilevat. Hirvittävää myllyä kyllä HPKn maalilla, pommitus on kuin jatkosodassa, mutta hämeenlinnalaisten puolustus ja maalivahti jatkaa vetojen edessä istumista. Viimeinen minuutti varsinaisesta peliajasta on käynnissä. Jälleen kiekko käy HPKn maaliviivalla, mutta tällä kertaa Zinovjev siivoaa. Nightmare ottaa voiton ja jatkaa tappiotonta karsintataivaltaan. Aivan viimeisellä sekunnilla shed pistää kiekon maaliin, mutta videotarkistusten jälkeen summeri on ehtinyt pärähtää 0.1s ennenkuin kike ylittää maaliviivan.

 

Ottelun arvokkain pelaaja: Jebsu-Darp

 

- Tandemi mukana kaikissa osumissa, tosin Jokke vei Darpilta avausmaalin pasun pois. Kokemuksen voimalla tuhoisaa jälkeä, ja kyseisten herrojen rutiini niin korkealla tasolla, että HPK ei löytänyt vastausta.

Tietoja
Tuomari: error
Lisätty: 04.03.2020 23:05
Viimeisimmät kohtaamiset
joukkueet tulos tuomari aika
Kauniit ja Rohkeat vs. Nightmare 1 - 4 error 04.03.2020 23:05

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.