H.C.PH.C.P 3 2 5
hallinta 1. erä 2. erä 3. erä
Kiekon TulevaisuusKiekon Tulevaisuus 53% 55% 49%
H.C.PH.C.P 46% 44% 50%

Jännittävä kamppailu Kiekon Tulevaisuus - H.C.P. alkamassa. Edellisessä kohtaamisessa H.C.P. vei voiton jatkoajalla maalein 5-4. Aikaisemmin tänä iltana KiTu kaatoi derbyssä Kiekon Vastaisuuden maalein 6-1. Ottelun ehdoton tähti oli ylemmän puolustajan paikalla loistanut Jynde (4+1).

1. erä

Kotijoukkueen puolella aloittavat Qbackes, Jynde, Caderler, avainmies. KiTu tekee edellisen ottelun jäljiltä merkittävän muutoksen. Usein hyökkääjänä pelaava Qbackes aloittaa pelin alempana puolustajana ja Jynde nappaa itselleen yp:n paikan. Vierasjoukkueen penkillä aloittaa semu, kaukalossa Körsklieg, Darck, Pyrkka, mäyrynen.  Ensimmäisen erän toistaiseksi paras maalipaikka nähdään ajassa 3:50, kun KiTun hyökkääjät saavat kiekon aivan vierasjoukkueen maaliviivalle asti. Pian tämän jälkeen H.C.P. antaa näytteen tehokkaasta hyökkäyspelistään. Körsklieg avaa kiekon Darckille, joka tykittää kauempaa maalia kohti. Kiekko pomppii ja Pyrkka on oikeaan aikaan oikeassa paikassa. 0-1 by Pyrkka (1+0) Darck (0+1) Körsklieg (0+1). Kokonaisuutena ensimmäinen erä oli hyvin tasainen, pelissä voidaan nähdä vielä ihan mitä tahansa!

2. erä

Toisen erän alkuun ei kumpikaan joukkue suorita pelaajavaihtoja. Minuutin kohdalla Tulevaisuuden puolustus nukahtaa ja Körsklieg pääsee syöttämään Pyrkan läpi. Pyrkka ei tunnetusti näistä erehdy, vierasjoukkue lyö lukemiksi 0-2. 0-2 by Pyrkka (2+0) Körsklieg (0+2). KiTu saa maalin jälkeen hetkellisesti lisää puhtia hyökkäyspeliinsä ja Caderlerin upea syöttö melkein tavoittaa avainmiehen maalin nurkalta. Ajassa 2:55 H.C.P. ottaa komeasti pelanneen Körskliegin vaihtoon ja semu luistelee pakin paikalle. Erän loppupuolella pelin tahti hidastuu ja vaarallisempia maalipaikkoja ei enää nähdä.

3. erä

Kolmannessa erässä molemmat joukkueet jatkavat samoilla kokoonpanoilla, pelin syöttökuningas Körsklieg vierasjoukkueen vaihtoaitiossa. Kahden minuutin kohdalla HCP:n puolustus on törttöillä pahan kerran, mutta semu pelastaa tilanteen kylmähermoisesti. KiTu jatkaa taisteluaan ja hetken päästä maalihanat aukeavat! Pienoisen syöttelypelin jälkeen avainmies pääsee tökkäämään kiekon sisään aivan maalin edustalta. 1-2 by avainmies (1+0) Jynde (0+1) Qbackes (0+1). Vieläkö Kiekon Tulevaisuus venyy voittoon asti? KiTu taistelee hurjasti, mutta mäyrynen pääsee kasvattamaan joukkueensa johtoasemaa Darckin syötöstä. 1-3 by mäyrynen (1+0) Darck (0+2) Pyrkka (2+1). KiTu tekee kaikkensa voiton eteen, mutta puolustajien aggressiivisen nousun johdosta H.C.P. pääsee rokottamaan. 1-4 by Darck (1+2) Pyrkka (2+2).

MVP: Pyrkka