havoc (E) 0+1=1 -2
Maleh (E) 0+0=0 -2

1. Erä

03:32 Pitheri lämää keskeltä tolppaa

03:50 3v1 Metallogeil, kiekko kierrätetään havocille eikä hän onnistu viimeistelyssä

04:04 Havoc pääsee vetämään vapaasti b:ltä, ripari pomppaa suoraan Friistailille tyhjiin muuuttta kiekko polttaa ja karkaa lavasta

04:15 0-1 by Akkue (1+0) Havoc (0+1) - Pyörritys jatkuu, Akkue pääsee viiksiltä vetämään ja takakulma laulaa

Bern saves: 6, poss: 44%

Metal saves: 3, poss: 55%

Metallogy hyökkäs nätisti ja pääsi suhteellisen helposti avopaikoille.

<hr />

2. Erä

00:35 1-1 by Vaesk (1+0) Jean (0+1) Arwin (0+1) - Jean laittaa hienon vetopassin maalin eteen, josta Vaeskilla helppo duuni laittaa tyhjiin

01:38 2v1 Metallogylla, havoc namuttaa Friistailille, joka tykittää aivan päi persettä

01:48 2-1 by Jean (1+1) Arwin (0+2) Pither (0+1) - Arwin jakaa Jeanille, joka tällää keskeltä tolpan juureen

03:05 3-1 by Vaesk (2+0) - Vaesk vetää kaukaa, käy hakemassa omat riparit, kiertää maalin taakse ja heittää vanhanaikasella sisään

04:45 Akkue kokeilee b-pisteeltä ja veska kestää

05:08 Pitherillä sama toisessa päädyssä

Bern saves: 2, poss: 52%

Metal saves: 3, poss: 47%

Tasasempi erä jo selkeesti, Berni pääsi hyvin paikoille ja viimeistely oli huikeaa. Metallogyllekkin irtosi muutama paikka ja vikassa erässä olis aika jo ruveta käyttämään niitä.

<hr />

3. Erä

01:05 Bernin sälli meinaa laittaa autopassilla omaan verkkoon

02:03 2v1 Bernillä, Jean koittaa ite b-pisteeltä ja veska nappaa

02:55 Havoc namuttaa Akkuelle, mutta tolppaa lähemmäksi ei päästä

04:41 Vaesk hakee eka vanhanaikaista, sen jälkeen avautuu vielä Jeanin kanssa 2v1, josta Vaesk tällää ohi

05:50 4-1 by Pither (1+1) Vaesk (2+1) - Loppuhöntsäystä, Pither karkaa ykäläpi ja wristi puhuu

Bern saves: 6, poss: 49%

Metal saves: 3, poss: 50%

Metallogy koitti saada Bernin puolustusta rikottua, mutta hyökkäykset tahtoivat useimmiten päättyä Akkuen laukauksiin, jolla ei ollut paras päivä tänään. Bernillä taas kova sumputus ja painosti vastustajan kaukolaukauksiin suurimman osan ajasta.