Urban GroundsUrban Grounds - Elmira JackalsElmira Jackals 0-2

Hollow (E) 1+1=2 +2
pzn (E) 0+0=0 ±0
pööpi (E) 0+1=1 +2
Vesa 0+1=1 +2

B-lohkon ottelu Urban Groundsin kotihallissa, vastaan astelee tiukoin ilmein Elmira Jackalsin poppoo.

1. Erä

01:31 pööpin ensimmäinen pitkä, yllättävän kauan siihen kestikin.

<span style="color: #ff0000;">04:02 0-1 Hollow 1+0 crept 0+1 pööpi 0+1</span> Hollow napauttaa sisään creptin tarjoilusta kulmalta maalille

04:09 pööpin toinen pitkä

05:14 pööpin kolmas pitkä..

<span style="color: #ff0000;">05:49 0-2 crept 1+1 Irwin 0+1 Hollow 1+1</span> crepti napauttaa limpun varmoin ottein takanurkkaan

Urban Grounds saves 1 poss 45%

Elmira Jackals saves 2 poss 54%

Molemmilta muutama hyvä paikka, Elmira hoiti kovemmalla prosentilla sisään ja erän loppua kohden otti pientä yliotetta pelistä.

2. Erä

02:43 pööpi astelee VIHDOIN vaihtoon, Irwinin houkaus helpotuksesta kaikuu läpi areenan. Tilalle astelee pzn.

Urban Grounds saves 2 poss 36%

Elmira Jackals saves 7 poss 63%

Ensimmäiset pari minuuttia erästä mentiin UG:n pillin mukaan, Elmira yritti haistella itselleen paikkoja vastahyökkäyksistä, tuloksetta. Molemmilla on ollut paikkoja iskeä limppua reppuun, UG:lla varsinkin pari ollut todella todella pienestä kiinni etteikö olisi verkot heilunut Elmiran päässä. Kuitenkin Elmiralta aggressiivisempaa hyökkäämistä, jarruttelua ei liiemmin ole näkynyt. Snadisti Elmiran hallintaa. Kiekon tarjoamat torjunnat ehkä hieman harhaanjohtavat, maalivahti sylki useammin UG:n päädyssä.

3. Erä

Urban Grounds saves 4 poss 44%

Elmira Jackals saves 0 poss 55%

Elmirat pelaavat rauhallisesti keskialueella etsien tarpeeksi tilaa, heti siniviivan ylitettyään maalintekopaikkaa etsittiin turhia kuhnailematta. UG ei juuri mihinkään päässyt, selkeästi Elmiran erä. Paikkoja löytyi, mutta kiekkoa ei silti perille asti saatu ensimmäisen erän jälkeen.

Varmasti tärkeä voitto Elmiralle, varsinkin henkisesti. Viimeiset pari viikkoa ollut "hieman" ailahtelevaa peliä, pikkuhiljaa näyttäisi rytmiä ja asennetta taas touhuun löytyvän.

*** Hollow hienosti mies hoiti hieman itselleen vierasta yp:n tonttia, hyvin oli auttavana kaverina alimmalle lukolle ettei UG päässyt rokottamaan.

** pzn Varmaa puolustusta, eikä yhtäkään pitkää. Jokainen ymmärtäneen tämän, hyi hyi pööpi.

* SuperKuyt Hyvää taistelua Elmiran päässä, vaikka maaleitta joukkue nyt jäikin.