KnightclubKnightclub 1 2 1
juusotjuusot 4 1 5
KnightclubKnightclub 48% 45% 47%
juusotjuusot 51% 54% 52%
Torstai-illan mittelössä pelaavat toista otteluaan tänään pelaava Knightclub ja tänään ensimmäistä kertaa liigajäille asteleva juusot. Luvassa tiukka matsi, sillä joukkueet löytyvät runkosarjan sijoilta 5 ja 6. Juusoilla muutama peli enemmän pelattuna ja piste enemmän kuin Ritareilla. Joukkueiden edellinen kohtaaminen päättyi juusojen hyväksi 3-1, joten tiukka ja mahdollisesti puolustusvoittoinen ottelu luvassa.

Griezmann lyttää tuomarin ennusteen 10-10 tulosveikkauksellaan, kun taas Kovuus enteilee matsin päättyvän melko puolueettomasti joko 2-4 tai 4-2.

1. erä.
01:06 0-1 Amy pääsee laidasta yksin läpi ja laukoo pisteeltä takakulmaan.
02:04 Amy pääsee jälleen Lurtsilta karkuun samaiselta sektorilta ja on lyödä jo illan toisen, mutta veskari vetää pidemmän korren
02:21 1-1 KC nappaa hyökkäyspäässä aloitusvoiton ja Fraid tällää kiekon pömpeliin.
02:58 2-1 Sheldonilta hieno riisto laidassa ja lyö vetopassilla onen Fraidille.
04:22 Sheldonilta maukas puolenvaihto, mutta Migon b-pisteveto jää löysäksi.
05:05 2-2 Amy ja gorb taistelevat laidassa kiekon Migolta pois ja gorb laukoo pisteeltä maalin.

Ensimmäinen erä oli vastoin odotuksia suht hurlumhei-kiekkoa, kuten Kovuus katsomossa totesi, että on kyllä melkosta havaijikiekkoa. Noh, sama asia kaiketi.

2. erä.
03:00 juusoilla muutama ihan hyvä aihio hyökkäyspäässä, mutta viimeistä ratkaisua ei oikein synny.
05:01 Fraidilta upea vetopassi maalin eteen, Sheldon missaa juuri kiekon ja peeloilee violentit perään.
05:30 Katsomossa pohditaan, kuinka monta joukkuetta divarista pääsee playoffeihin.

Jos ensimmäinen erä oli hurlumhei-kiekkoa, niin toinen erä oli täysin sen vastakohta ja päättyykin maalittomana. Kohti kolmatta erää.

3. erä.
01:42 3-2 Lurtsilta hieno avaus Fraidille, joka lyö pisteeltä kiekon veskarin patjaan ja painaa itse reboundin sisään.
02:30 juusojen puolustajaGM Kovuus haukkuu joukkueensa peliä, kun ohjeet eivät ilmeisesti ole tauolla mennyt perille ja ennakoi samalla Ritareita mahdolliseksi sarjan mestariksi.
04:30 KC:lla hienoja paikkoja naulata peli 4-2 tilanteeseen, ja kolmas kerta toden sanoo, kun Sheldon pääsee naulaamaan avopaikasta kiekon takakulmaan.
05:59 Game over ja Kovuuden toinen veikkaus osuu oikein ja KC voittaa pelin 4-2.

Viimeisessä erässä Ritarit otti isännän aseman ja ratkoikin pelin jatkuvalla paineistuksella ja hyvillä kombinaatioilla. Tällä voitolla KC nappaa sarjan neljännen sijan ja alkaa varmistella jo playoff-paikkaa. Juusot myös ihan hyvällä mallilla playoff-paikan suhteen, mutta viimeisistä peleistä täytyy tulla pisteitä.

Illan tähdistö:
3 tähteä: Fraid - Ei epäselvyyttä illan parhaasta pelaajasta. Lahden naisväkeä viihdyttävä pelimies pelaa tällä hetkellä kovalla itseluottamuksella latoen kiekkoa pussiin samaa tahtia kuin...no jätetään mielikuvituksellekin jotain.
2 tähteä: Amy - Aiheutti päänvaivaa Lurtsille ja Migolle terävällä liikkeellään ja tulisilla laukauksillaan.
1 tähti: Migo - Hieno peli Ritareiden (toiseksi) parhaalta puolustajalta, eikä pelaamattomuus näkynyt tässä pelissä lainkaan.
Tuomari: Spectre
Lisätty: 26.09.2019 23:04