SinappikoneSinappikone 2 2 0
SikalaumaSikalauma 5 7 0
SinappikoneSinappikone 50% 54% 50%
SikalaumaSikalauma 49% 45% 50%
Superliigan toisen jakson ensimmäisessä ottelussa kohtaavat kakkosdivarin Sinaappilauma, joka saa vieraakseen Sikalauman. Sinaapit ovat sarjankärjessä ja Sikalauma taistelee tällä hetkellä sarjan keskikastissa.

ENSIMMÄINEN ERÄ:

1:22 Ottelun ensimmäinen paikka tulee bursalle, mutta hän vetää loistavasta maalintekopaikasta kymmenen metriä ohi!

2:37 Eepi avaa pelin ja tekee loistavalla kudilla Sikalauman puolustuksen voimattomaksi! Syöttöpisteen tästä huusi trek.

3:41 trek pääsee pommittamaan b-pisteeltä, mutta maalivahti torjuu laukauksen varmasti toiseen kulmaan.

4:09 Sikalauma ei pysty lähettämään kiekkoa omalta alueelta pois, vaan suoraan trekille, joka laukoo maalia kohti ja tämän vedon seurauksena JMA laittaa ottelun riparista 2-0 tilanteeseen

5:14 Nytkö se teurastus alkoi! Eepi siirtää joukkueensa trekin ja Anan alustuksesta jo 3-0!!!

*** PERIOD 1/3 OVER, score: sinappikone 3 - 0 sikalauma
*** sinappikone saves: 2, poss: 50%, points: trek: 0+3 JMA: 1+0 Ana: 0+1 Eepi: 2+0
*** sikalauma saves: 5, poss: 49%, points: none

Erä on päättynyt selviin kolme nolla lukemiin. Sikalaumalta jokainen veto jäi suurinpiirtein ensimmäiseen blockiin ja Pönppö ei pysty yksin pitämään puolustusta kasassa kun tuntuu ettei joukkueen sisällä tiedetä mikä on ylempipuolustaja. Jatkuvaa kaksi vastaan yksi tilanetta hoidettavana.

TOINEN ERÄ:

1:11 Sama meno jatkuu kuin ensimmäisen erän lopulla! Pönppö saa hoidettua ensimmäisen 2v1 tilanteen, mutta toiseen yritykseen hän ei pystynyt enään mailaansa laittamaan väliin ja JMA iskee jo illan toisen osuman.

1:57 bursa karvaa kiekon ja avaa joukkueensa hyvään hyökkäykseen, mutta maalivahti torjuu upeasti b-piste laukauksen.

2:33 nähdään illan viides maali ja maalivahdin vaihto samalla, kun Eepi iskee illan kolmannen Sikalauman verkkoon JMA:n ja trekin esityöstä!

3:07 Sinaappikoneen puolustus avaa kiekon hyökkäykseen ja pienoisella onnella trek saa kiekon verkonperukoille maalivahdin avustuksella

4:04 trek iskee läpiajosta tarkan kudin takakulmaan! Peli on jo 7-0!

4:26 JMA antaa loistavan vetopaikan trekille iskeä illan kolmannen, mutta tällä kertaa maalivahti on hereillä ja saa suljettua kiekon varusteisiinsa

5:03 Sikalauma saa hyvän pyörityksen aikaan, mutta Iker ei onnistu laukauksessaan ja joutuu ajelemaan maalivahdin ylitse.

5:33 Ottelu päättyy ennen aikaisesti kahdeksan maalin eroon kun trek iskee hattutempun täyteen ja lähettää Sikalauman takaisin karsinaan!

*** PERIOD 2/3 OVER, score: sinappikone 8 - 0 sikalauma
*** sikalauma saves: 7, poss: 45%, points: none

Ottelu päättyi selvin numeroin jo kahdessa erässä 8-0, eikä Sikalaumalla ollut pysäyttämään Sinaappikonetta tällä kertaa. Nähdäänkö tässä Sikalaumalta jopa ylimääräisiä harjoitusvuoroja, sekä kesken kauden harjoituspelejä, jotta karsinasta löytyisi myös se toinen puolustaja ottamaan vastahyökkäyksiä vastaan?
Tuomari: Jesben
Lisätty: 02.09.2019 22:24