Seattle RoostersSeattle Roosters 1 3 2
SC BernSC Bern 6 6 1
Seattle RoostersSeattle Roosters 49% 49% 51%
SC BernSC Bern 50% 50% 48%
Ensimmäinen ottelu päättyi tasaisen alun jälkeen selkeästi Roostersin hyväksi. Peli lähti aukeamaan vasta Seattlen tukevassa johdossa, ja Seattle käänsi nopeasti ja tehokkaasti aina, kun kiekon Berniltä saivat.

Toiseen peliin hiukan muutoksia, Berniltä laatikko penkille ja senpai tilalle.

1. erä

Ensimmäinen puolisko erästä mentiin päästä päähän, ja etenkin Roostersin yläkolmikko rakensi jatkuvasti laatupaikkoja ennen kun Bern kerkesi takaisin puolustamaan.

Loppupuolella erää peli taas kääntyi enemmän keskialueen väännöksi, joukkueiden valuessa hiukan puolustavampiin asemiin

2. erä

01.09 0-1 inen (1+0) Inen karvaa kiekon kulmassa, ottaa pakista maskia ja pistää avoimeen etukulmaan

02.11 0-2 Jopi (1+0) inen (1+1) miiq (0+1) inen kanavoi sisäistä Raipeaan, komea lätty 3v2 tilanteessa ja Jopi kuljettaa kiekon maalivahdin ohi

Tässä erässä Bern otti aluksi komennon, mutta Seattle jatkoi todella hyvien paikkojen rakentelua, maalinteon ontuessa.

3. erä

00.21 Jopilta upea syöttö omasta päästä, täydellinen sijoitus laidan kautta inenille maalin eteen, joka ei saa viimeisteltyä ahtaasta tilasta.

00.36 1-2 chande (1+0) ZerO (0+1) chande antaa Roostersille paljon kaivatun maalin pisteeltä

04.53 1-3 Jopi (2+0) inen (1+2) senpai (0+1) Jopi pääsee viimeistelemään upean kuvion päätteeksi ottelun ratkaisun

05.00 saadaan pisu kentälle, kun Seattle hakee viidellä kavennusta.

05.36 1-4 inen (2+2) miiq (0+2) Jopi (2+1) inen pääsee rauhassa tyhjiin kuljettamaan

Seattle aloitti erän erittäin hyvin, kavennus heti Bernin huippupaikan jälkeen. Pidemmälle kun mentiin niin Bern taas alkoi puolustamaan todella tarkasti ja jäädyttämään peliä vastustajan päähän. Pari maalia ja Bern tasoittaa sarjan hienon taistelun päätteeksi

Tuomari: kössi
Lisätty: 19.05.2019 20:45