Alkuillan ottelussa vastakkain ovat tällä kertaa Zoo ja Elmiral Jackals.

<0.o> 1 - 4

<tsetämies> 2 -6

<Zaborsky> 1 - 3

<börre> 1 - 6

wagner ja tsetämies juttelevat sikamaisia naisten isku juttuja ennen ottelun alkua, mutta jutteluiden jälkeen ottelu päästään viimein aloittamaan.

<h2>1.erä </h2>

0.01 Zoot voittavat aloituksen, mutta menettävät lopulta kiekon elmiroille.

0.59 Eläintarhalaiset saavat ensimmäisen hyökkäyksen aikaiseksi. Jakke ja Datis syöttelevät Elmira maalin takana keskenään, kunnes Elmira pelaaja menee ottaamaan kiekon pois.

1.53 Irwin pääsee kokeilemaan maalin edestä, mutta maalivahti torjuu tämän vedon.

2.22  pzn laittaa liikkeelle upean Elmira vastahyökkäyksen, mutta wagner pelastaa Zoot upealla puolustuspelillään.

3.08 Zoo hyökkäys käynnissä. Jakke syöttää jälleen kerran maalintakana olevalle datikselle, joka syöttää kiekon macgyver-nykolle, JOKA PÄÄSEE KUIN GORILLA KONSANAAN YLLÄTTÄMÄÄN ELMIRAL PUOLUSTUKSEN VETÄMÄLLÄ UPEAN VEDON SUORAAN TAKAKULMAAN!!!! SIELLÄ ON!!

<span style="color: #339966;">*** 1 - 0 by nyko (1+0) Datis (0+1) Jakke (0+1)</span>

4.07 Jeto pääsee vetämään hyvälle vetopaikalle, mutta wagneriin osuu!!

4.40 pzn nukkuu hieman ja Jakke pääsee hyvälle vetopaikalle b-pisteen tuntumaan, mutta veto kusahtaa pahemman kerran ja maalivahti torjuu tämän.

5.00 Irwin kokeilee vetoa B-pisteeltä, mutta tällä kertaa Datis on edessä kuin muuri!

5.55 pzn avaa hyvän avauksen, mutta aika ei riitä uuteen hyökkäykseen.

<h2>1. erä päättyy</h2>

*** Zoo saves: 5, poss 44%

*** Elmirat saves: 4, poss 55%

Vauhdikas erä jos voisi sanoa. Molemmat joukkueet saivat ainakin 3 maalinteko paikkaa, Elmirat vielä jopa enemmän, mutta vain yksi maali tehtiin yhteensä. Hyökkäs oli tehotonta siis molemmilta joukkueilta. Toisessa erässä maaleja nähdään varmasti enemmän, mikäli sama meno jatkuu.

<h2>2. erä alkaa</h2>

0.01 Zoot voittavat aloituksen ja Datis vie kiekon samantien Elmiral alueelle. Datis yrittää tavoittaa vetopassilla Elmiral maalin edessä olevaa Jakkea, mutta ei onnistu, sillä elmiral puolustus on tällä kertaa hereillä!

1.01 Elmiral Jackasl hyökkäys käynnissä. Syöttöjä sen kun satelee pelaajalta pelaajalle, kunnes Jeto kokeilee vetää jostakin perseestä. Tämä veto osuu päin ensimmäistä Zoo pelaajaa.

2.03 Jälleen elmiralit pyörittävät kiekkoa Zoo alueella, mutta ei auta, koska Zoo pelaajat puolustavat kärsivällisesti.

2.57 Zoot pääsevät vastahyökkäykseen. MacNyko yrittää tavoittaa vetopassilla maalinedessä oelvaa Jakkea, mutta Darren estää hyvän pelisilmänsä ansiosta nämä aikeet.

3.33 MacNyko avaa upeasti Datiksen ja Jakken vastahyökkäykseen! Jakke saa kiekon, mutta pzn riistää kiekon valonnopeudella pois Jakkelta

4.25 Darren hiihtelee Zoo alueella, kunneS DARREN TÄRÄYTTÄÄ JA YLLÄTTÄÄ KOKO ELÄINTARHAN!!!! DARREN RIIKKOO VIIMEIN TÄMÄN HILJAISUUDEN ELMIRAL LEIRISSÄ TEKEMÄLLÄ UPEAN MAALIN!!

<span style="color: #0000ff;">*** 1- 1 by Darren (1+0) Irwin (0+1)</span>

5.04 MacNykoGyverillä kiekko keskialueella, kunnes syöttää Jakkelle, joka SÖSSII kiekon lopulta paitsioksi.

5.25 Tunaroimisella ei ole rajaa, kun pzn MENETTÄÄ KIEKON OMALLA ALUEELLA JA JAKKE PÄÄSEE SYÖTTÄMÄÄN DATIKSELLE ONE TIMER TILANTEESEEN!!!!

MUTTA MITÄ HELVETTIÄ!?!?! DATIS VETÄÄ TOLPPAAN!!!!!!!!!!!

TOLPPAAN OSUU!!

<h2>2. Erä päättyy</h2>

*** Eläintarha saves:2 ,poss 38%

*** Elmiral saves: 6, poss 61%

Hirveä munaus Datikselta erän lopussa! Toinen erä oli lähes tulkoon pelkkää Elmiral Jackalsien hyökkäystä.

<h2>3. erä alkaa</h2>

0.01 Jakke voitta aloituksen eläintarhoille, mutta hyökkäyksessä Elukat eivät saa mitään aikaiseksi.

0.29 JETO PÄÄSEE VETÄMÄÄN B-PISTEELTÄ SUORAAN KOHTI ZOO MAALIA!!!! EDES WAGNER EI EHDI ESTÄÄ TÄTÄ VETOA!!!

*** KLOP

1.20 Irwin riistää upeasti kiekon Zoo alueella ja Elmirat pystyvät jatkamaan hyökkäystä. Kiekkoa taas syötellään pelaajalta toiselle upeasti, kunnes Darren väistää autopassin ja kiekko liruu aina Elmira päätyyn asti.

2.05 Pitkästä aikaa Zoot näyttävät saavan kunnon hyökkäykse.... Eivät saa sittenkään, sillä Jakke menttää kiekon lähes välittömästi Jackals puolustajalle.

2.52 macNyko yrittää vetoa jostakin hevon kuusesta ja tämän loppu tuloksen voittekin arvata: Maalivahti torjuu!

3.39 Zoot viskovat pitkää kiekkoa oikein urakalla.

4.00 Äffä ahistelee msg viesteillä, kunnes JAKKE JYSÄYTTÄÄ TILANTEEN 2 -1!!! TÄSSÄ ON ZOOLLA PAIKKA VIEDÄ PISTEET PELISTÄ!!

<span style="color: #339966;">*** 2 -1 by Jakke (1+1) Datis (0+2)</span>

4.20 Elmirat tasoittaa HETI TILANTEEN DARRENIN ANSIOSTA 2 - 2!!!

<span style="color: #0000ff;">***  2- 2 by Darren (2+0)</span>

5.00 MUTTA TÄMÄ EI AUTA!!! KYLMÄÄ ON KYYTI SILLÄ ZOO MIEHISTÖ VETÄÄ KIEKON KOHTI MAALIA, JOSTA MAALIVAHTI POMPAUTTAA KIEKON SUORAA ZOO PELAAJALLE JA SINNE UPPOAAAAAA!!

<span style="color: #339966;">*** 3 - 2 by Jakke (2+1) nyko (0+1)</span>

5.20 Elmiral pelaaja pääsee yksinläpi, mutta MUNAA TILANTEEN TÄYDELLISESTI!!

5.45 Zoot lyö kiekon pitkäksi!

5.46 Elmiral voittaa aloituksen ja vie kiekon maalivahdille

*** violent behavior by pzn

5.50 ELÄINTARHA VOITTAA ALOITUKSEN JA NÄIN ELÄINTARHA VOITTAAA PELIN!!!!

<h2>OTTELU PÄÄTTYY!!</h2>

*** Zoo saves: 4, poss 52%

*** Elmiral saves: 2, poss 47%

Huikea kolmannen erän loppu! Elmiroilla oli vielä viimeisellä minuutilla mahdollisuus tasoittaa, mutta EI MAISTUNUT!

<h1> </h1> <h1><span style="background-color: #00ccff; color: #ffff00;">Tähdet:</span></h1>

*** Jakke, Tämä suomalainen Rap-musiikista pitävä TOSI MIES saa kolme tähteä, sillä onnistui tekemään ratkaisumaalit viimeisessä erässä. Loppujen lopuksi: voiko olla "TOSI MIES" jos pitää rap:ista?

** nyko, Oli mukana lähes kaikissa Zoo maaleissa. Nyko kuuntelee vapaa-ajallaan Death-metal örinä saatananpalvonta muusikkia, mutta antaa kuunnella jos peli menee näin hyvin sen ansiosta!

* Darren, Tämä larppauksesta pitävä Kokkolalainen oli pieni valopilkku Elmiral joukkueessa. Darren oli ainut pelaaja, joka onnistui Jakaaleissa tekemään maaleja.

Tuomari: Pihusan
Lisätty: 18.08.2013 21:47