Phoenix RisingPhoenix Rising 3 5 3
hallinta 1. erä 2. erä 3. erä
Viimeiset HitaatViimeiset Hitaat 51% 42% 33%
Phoenix RisingPhoenix Rising 48% 57% 66%
Äskeisen 3-3 tasapelin jälkeen pelataan välittömästi revanssi. Phoenix Rising ei tee muutoksia kokoonpanoonsa mutta selänne10 tulee jlon tilalle Viimeisiltä Hitailta.

[b]1 ERÄ[/b]
01.41 brandy vie septiltä paskat housuun 1vs1 tilanteessa mutta PHR maalivahti onnistuu pelastamaan veiviyrityksen.
03.25 playa pääsee vapaasti yrittämään pisteeltä mutta veto suuntautuu liian keskelle
04.00 playalta fantastinen taklaus teppo223:een ja brandy pääsee haastamaan keskeltä vetoa. sept onnistuu kuitenkin tämän blokkaamaan

- Tilastoista huolimatta tämä oli selkeästi ViHin erä.

[b]2 ERÄ[/b]
09.33 playa jälleen pisteellä, tällä kertaa veto on hyvä mutta maalivahti hieman erikoisesti hyppää kulmaan
10.09 ensimmäinen kunnon maalitontti Phoenix Risingille kun sept tulittaa viiksien kohdalta kohti etukulmaa. Marjoja marjoja.
10.45 playa kokeilee nyt toiselta puolelta, eikä mene vieläkään.
[b]10.55 0-1 Donskoi (Kaakkuri)[/b] - vanha sanonta jos et tee niin kaveri kyllä tekee käy toteen. Donskoi siirtää PHR johtoon.
[b]11.55 0-2 Donskoi (teppo223)[/b] - erän loppuun vielä PHR saa 2vs1 hyökkäyksen. Donskoi laukoo pisteeltä, maalivahti haparoi ja Kaakkuri käy pukkaamassa kiekon maaliin saamatta kuitenkaan tehopistettä

- ViHi alkoi menettää hallintaansa ja PHR pääsi parilla vastahyökkäyksellä kuskin paikalle.

[b]3 ERÄ[/b]
12.27 - sept avaa puolittaisen 2v1 hyökkäyksen. Donskoi haastaa keskelle ja vetää. Maalivahti torjuu ja Kaakkuri lyö irtopalat vielä ohi maalista.
[b]13.51 1-2 selänne10 (sby brandy)[/b] - sby jakaa viivan tuntumasta passin maalin eteen selänteelle ja selänne ei erehdy.
[b]14.12 1-3 Donskoi (teppo223 sept)[/b] - Donskoi upottaa pisteeltä hatullisen.
[b]14.31 1-4 Kaakkuri (teppo223 Donskoi)[/b] - Kaakkuri hakee jalkakynällä itselleen keskustasta vapaata tilaa. Saa sen ja kiekko löytyy sen jälkeen maalista.
15.53 - selänne10 puolittain läpi, maalivahti hakee ison torjunnan takakulmasta.
[b]16.24 1-5 Kaakkuri[/b] - missasin
16.45 sept vetää viivasta ja kiekko pomppii maalin eteen Donskoille, ei saa kuitenkaan maalia.
[b]16.54 1-6 Donskoi (sept)[/b] - käytännössä sama tilanne mutta nyt Donskoi laittaa kiekon maaliin.

- Tilastot kertoo.

Ottelun käännekohta:
Viimeisillä Hitailla oli jo paikat ensimmäiseen erään lyödä peli pakettiin mutta tehottomuus kostautui tällä kertaa. Donskoin toisen erän kaksi maalia pakottivat ViHin jopa ylihyökkäämään kolmanteen erään. Phoenix katkoi lähes kaikki vastahyökkäykset ja käänsivät ne omiksi paikoiksi. Kiekot pomppivat paljon PHR lapoihin, ehkä jopa ansaitustikin.
Tuomari: Spears
Lisätty: 19.03.2019 22:54