<h2>                                          Outer Continent                vs.                Obsessive</h2>

Purfect   -   pöynäke                                    groovy - Entvell

J.Liskis                                                   Gerberos

Voce                                                         jimi

Outer Continent on ollut kovassa tikissä yllättäen kauden alussa, ainoastaan 2 tappiota ja nekin lohkon kärkijengille Metallogylle. Kova nippu on kyllä hankittu tällä kaudelle ja tähän matsiin lähetään parhaimmalla miehistöllä, kun miinuskunkut Bicce ja Tedy ovat viltissä.

Obsessive ollut myös iskussa kauden alkaessa, mutta viime ottelussa hälyyttävästi 2-4 kuonoon Tuomisten Veljeksiä vastaan. Yksi eliittiliigan kovimmista koutseista Gerberos otti tähän peliin Jipon tilalle eliittiliiga tulokkaan Entvellin.

Yhteenveto: Kenties kaksi liigan kovinta puolustuspäätyyn pelaavaa joukkuetta. Obsessiven pelaaminen Entvellin kanssa on täysi kysymysmerkki, kenties tässä on se tarvittava maalintekijä, joka saa heidän hyökkäyspelinsä rullaamaan? Jokatapauksessa, vaikka se rullaisi uskon Outerin olevan liian kova pala tällä hetkellä. 3-2 Outer Continent vie pisteet kotiin

Gorim 5-2

Bicce 4-1

Tyylikäs 2-4

Taistelupari: Entvell vs Purfect

<hr />

1. Erä

02:00 Ekat 2minuuttia hurjaa päästä päätyyn vetoa, ylivoimahyökkäyksiä vuorotellen ja vetoja sataa

OC saves: 2, poss: 51%

Obsut saves: 4, poss: 48%

Vauhdikkaan alun jälkeen tahti hieman hiljentyi ja Outer otti pienoisen hallinnan itelleen. Liskis rakenteli hyökkäyksiä nätist muutaman kerran.

Taistelupari:

Kummallekkaan ei avautunut ihmeellisemmin paikkoja.

<hr />

2. Erä

Maaliton

OC saves: 3, poss: 61%

Obsut saves: 3, poss: 38%

Kyllä se on näköjään niin että Obsujen playoff-sumppu on aktivoitu, 4 miehen muuri tahtoo pysäyttää jokaisen vedon. Outer pyörittää ja pyörittää, mutta paikkoja ei meinaa tulla millään. Obsessivella muutama hyvä vastahyökkäys ja näihin he varmasti viimeisessä erässäkin luottavat.

Taistelupari: Entvellille avautui kaksi loistavaa maalipaikkaa, toinen b-pisteeltä patjoihin ja toinen aivan avopaikka maalin edessä. Purfect suhteellisen näkymätön, tykkää enimmäkseen lämiä ekaa pelaajaa päin.

<hr />

3. Erä

03:58 0-1 by Groovy (1+0) Entvell (0+1) Gerberos (0+1) - Gerberos avaa 2v1, Entvell juksaa Vocea pelaamalla seläntakaa Groovylle, jolla on helppo työ laittaa tyhjiin

05:01 1-1 by Purfect (1+0) Voce (0+1) pöynäke (0+1) - Käsittämätön virhe Obsessivelta, vika minuutti ja Outer pääsee 3v1 tilanteeseen, kiekko liikutetaan Purfectille, joka mällää takakulmaan

OC saves: 2, poss: 45%

Obsut saves: 6, poss: 54%

Vika erä olikin todella mielenkiintoinen, samaa rataa mentiin alku kunnes se Obsujen vastahyökkäys onnistui. Tämän jälkeen täysin turha 3v1 tilanne Outereille, josta ei voinut erehtyä. Sen jälkeen koko Obsessive pakka hajosi täysin, kaikki rynnivät sinne sun tänne maalin kiilto silmissä, Outereille siunaantui vielä monta paikkaa ratkaista ottelu.

Taistelupari: Purfectilla muutamat b-piste paikat ja lopulta sai tasoitusmaalin tehtyä. Entvellillä hieno syöttö johtomaaliin, mutta muuten suhteellisen näkymätön.

<hr />

Pähkinänkuoressa: Hyvä matsi, Outerit jaksoi pyörittää ja Obsessive puolusti urheasti jos vikan erän muutamia minuutteja ei lasketa. Oli jo hieman playoff-kiekon tuntua enkä yllättyisi, vaikka nämä jengit kohtaisivat syksyn karkeloissa.

Taisteluparista nipin napin Entvell voittoon

*** jimi - Puolusti taas hyvin koko joukkueen mukana ja varsinkin vikassa erässä muutama erittäin hieno nousu hyökkäyspäätyyn, mutta joukkuetoverit eivät saaneet tehtyä syötöistä

** Gerberos - Koko porukan aivot, koordinoitu sumppu suoraan Gerberoksen taktiikkakirjasta. Ainoa miinus oli vikan minuutin 3v1 tilanne