00:45 Tyylikäs pääsee vetämään vapaasti maalin edustalta, 0-1 Tyylikäs (-)

01:59 Ompella hyvä paikka, tuloksena laukaus moken logoon

*** PERIOD 1/3 OVER

Jazz-Trio saves 2, poss 58%
Outlaws saves 1, poss 41%

Melko tasaista puurtamista, ei paljoa maalintekopaikkoja. Hienoista J-T:n hallintaa, mutta myllyt jäivät liian usein pyörimään kulmiin.

2. erä

00:29 Tyylikäs TAITEILEE upeasti kiekon kulmasta maalinedustalle ja tuloksena 0-2 Tyylikäs (-)

01:17 Outlaws lisää johtoaan kun Eki pääsee pommittamaan b-pisteeltä lukemiksi 0-3 Eki (Jossu)

04:06 Jazz-Trio pääsee ylivoimahyökkäykseen ja tuloksena kavennus, 1-3 Pain (Omppe, tomb)

04:54 Tyylikäs tarjoilee Jossulle keskustaan hyvän syötön, ei maistunu

*** PERIOD 2/3 OVER

Jazz-Trio saves 3, poss 50%
Outlaws saves 2, poss 49%

Outlaws sai pelistä kiinni vähän enemmän ja on HIIVATIN tehokas maalipaikoissa. J-T:llä melko samanlainen erä kuin ensimmäinenkin.

3.erä

00:19 Eki pääsee tälläämään liian vapaasti pisteeltä, mutta tällä kertaa moke poimii

02:06 Jomppe väläyttelee maagisia käsiään ja rannaa maalin edestä tilanteeksi 2-3. 2-3 Jomppe (-)

02:49 Outlaws karkaa 2vs1 hyökkäykseen, Tyylikäs päätyy tällä kertaa omaan ratkaisuun, moke poimii.

03:23 Ekin tulinen veto on upota maaliin, jatkotilanteessa kunnon survomista mutta maali jää syntymättä.

03:46 Jälleen Eki tekemässä pahojaan, jalkakikkaa ja vetoa, moke kuumana.

04:07 Eki pamauttaa tolppaan.

05:51 Armoton ruuhka Outlawsin maalilla, ei kuitenkaan mene.

*** MATCH OVER

Jazz-Trio saves 5, poss 59%
Outlaws saves 4, poss 40%

Vikassa erässä Jazz-Trio kävi päälle kovaa, mutta silti Outlaws sai vaarallisimmat tekopaikat.

*** Tyylikäs - Kaksi maalia, toinen upealla henkilökohtaisella suorituksella
** Eki - Näytti todella vaaralliselta ja täydenti hyvin tehokkaan hyökkäyskaksikon