<h2>                                        SC Bern                             -                           ZOO</h2>

klee   -   vaesk                                                Datis   -    R.R
                                          face                                                                 nyko
                                          uatu                                                               wagner

Zoo on aloittanut kautensa todella heikosti voittaen 9 ottelusta ainoastaan kerran, maalinteko on yskinyt, vaikka hieman valoisampaa on viime ottelut luvanneet. Kokoonpanossa ei ole tapahtunut muutoksia, joten ZOO luottaa nykyisten pelaajien nostavan tasoaan.

SC Bernillä on odotuksiin nähden mennyt myös pahasti alakanttiin, neljään viime peliin ei sisälly yhtäkään voittoa. Muutoksia tähän otteluun joukkue on kyllä tehnyt kun ylempi puolustaja Face on värvätty joukkueeseen. Hän ottaa Granlundin paikan ja kenties kääntää kurssin parempaan?

Yhteenveto: Jos tästä ei SC Bern saa 2 pistettä saalistettua niin menee jo todella huonosti, pienen alkulämmittelyn jälkeen voitto kotiin 5-1

Ottelun taisteluparina: Face vs nyko

---------------------------------------------------------------------------------------------

1. Erä

Maaliton

SC Bern saves: 2, poss: 48%
ZOO saves: 1, poss: 51%

SC Bern hallitsi hieman erää, mutta ZOO:n puolustus yllätti itseni. Vaikka SC Bernin hyökkäys ei ole tällä hetkellä sitä mielikuvituksellisinta niin ZOO hoiti ne muutamat paikat, jotka avautui Bernille. Muutamaa vastahyökkäystä lukuunottamatta ZOO:n hyökkäys oli aika olematonta. Bernin uatu oli aika pihalla koko erän.

2. Erä

01:28 1-0 by Vaesk (1+0) Klee (0+1) Face (0+1) - Nopea kääntö keskialueella, Face kierrättää Kleen kautta Vaeskille, joka sivaltaa tarkasti takanurkkaan

01:34 1-1 by R.R (1+0) Datis (0+1) nyko (0+1) - Nopea 2v1 kuitti heti alotuksesta, Datis pelaa tyhjät R.R:lle, joka ei erehdy

02:34 2-1 by Klee (1+1) Face (0+2) - Kiekko pomppii maalin eteen Facelle, joka jättää taakse Klee:lle ja hänellä on helppo työ tykittää kiekko tyhjiin

05:07 2-2 by R.R (2+0) Datis (0+2) - Datis katkoo keskialueella ja kääntää hienosti R.R:n yksinläpi ja ranteella sisään, Facen varmistus petti.

SC Bern saves: 1, poss: 55%
ZOO saves: 4, poss: 44%

SC Bern otti selkeän hallinnan tähän erään ja paikkojakin oli reilusti. Kaksi tyhmää puolustuspään virhettä pilasi hyvän erän ja ZOO roikkuu vielä sitkeästi pelissä mukana.

3. Erä

04:48 2-3 by nyko (1+1) wagner (0+1) R.R (2+1) - Viivan kautta kiekko kierrätetään nyko:lle, jonka kova kuti kaukaa menee suoraan keskelle, mutta yllättää maalivahdin housut nilkoissa

SC Bern saves: 2, poss: 57%
ZOO saves: 3, poss: 42%

SC Bern jatkoi hallintaa vikassakin erässä, mutta tällä kertaa paikat jäivät vähiin ZOO:n sumpun toimiessa kuin junan vessa.

Pähkinänkuoressa SC Bern pyöritti peliä ZOO:n alueella, mutta paikat olivat aika vähissä, onko se sitten SC Bernin huonoutta vai ZOO:n hyvyyttä sitä en tiedä. Toisaalta sen verran vielä että ZOO:n maalivahti pelasi myös vahvasti ottaen muutaman haamutorjunnan ja vastahyökkäyspeli oli erittäin tehokasta. ZOO:lle tärkeät pisteet jatkoa ajatellen kun taas Bernin alamäki jatkuu hälyyttävästi.

Ottelun taistelupari;
Face vs nyko, josta voittajana selviytyi Face. Perustelut löytyykin jo tähdistössä, mutta nyko pelasi myös kohtuullisesti ratkaisten ottelun vielä komealla viivapommilla.

*** Datis - Pelasi 2 varmaa maalipaikkaa R.R:lle joista ei voinut erehtyä, muutenkin tehokasta omanpään peliä

** wagner - Hienoa maalinedusta peliä, otti pahimmat paikat ja veska hoiti loput

* Face - Tulokas erottui Bernin joukosta rakennellen paikkoja, ruokki parhaansa mukaan hyökkääjiä, mutta heillä oli ruuti märkää. Varmistusmoka kuitenkin himmensi esitystä.

Tuomari: Foulii
Lisätty: 13.08.2013 20:51