Kas niin, vastakkain ovat kaksi kausiennakossa häntäpäähän veikattua joukkuetta - Silent Saints ja Icehawks. Alkuun vähän tulosveikkauksia:

samson: 0-4
mummo69: 4-2
Dredd: 1-4

1. erä

Heikko alku Icehawksilta, eikä joukkue tunnu pääsevän edes omalta alueelta pois, ei kuitenkaan sen vaarallisempia paikkoja olla nähty vielä, kun peliä on pelattu 1½ minuuttia.

Ajassa 1:56 nähdään ottelun avausmaali, kun Icehawks iskee ensimmäisestä tilanteestaan, unssi toimittaa luukulle ja Mythology kuljettelee tyhjään maaliin, kakkossyöttö Starbuckille.
0-1 by Mythology (1+0) unssi (0+1) Starbuck (0+1)

Ja vielä erän loppuun - tarkemmin sanottuna ajassa 5.46 - nähdään Icehawksin 2-0 -johtomaali, haukkalauman uusin tulokas LTV iskee debyyttiottelussaan ensimmäisen maalinsa suoraan syötöstä b-pisteeltä, syöttöpisteen kuittaa Mythology.
0-2 by LTV (1+0) Mythology (0+1)

2. erä

Maaliton, ei vaarallisia tilanteita juurikaan.

3. erä

Vajaa minuutti pelattu viimeistä erää, kun unssi iskee one-timeristä pelin 0-3:een, syöttöpisteet Mythologylle ja Starbuckille.
0-3 by unssi (1+1) Mythology (1+2) Starbuck (0+2)

Vajaa puolet viimeistä erää jäljellä, kun Mythology taitaa sinetöidä pelin lopullisesti onesta, syötöt unssille ja LTV:lle.
0-4 by Mythology (2+2) unssi (1+2) LTV (1+1)

Sellanen matsi, Icehawks oli tehokkaalla päällä ja hyökkäyksen ohella myös puolustuspeli oli maagista. Vielä jos jotain tähtiä jakelis: