Tuomisen veljeksetTuomisen veljekset - HC FantasiaHC Fantasia 2-1

Hoc 0+1=1 +1
kahvi (E) 0+0=0 +1
Kinnu 1+0=1 +1
Tepsu (E) 0+1=1 +1

Alkamassa b-lohkon kenties jännittävin mittälö ennennäkemättömän voittoputken saavuttaneiden Tuomisen Veljesten ja legendaarisen (eläkeikäisen) HC Fantasian välillä. Pre-game tunnelmat ovat kiihkeät vaikkakin TuVen jätkiä saa hetken odotella.

Erä 1:

*** 0-0

Saves: 5-4

Poss: 57%-42%

Avauserässä Tuomisen Veljekset onnistuivat pitämään kiekkoa aavistuksen verran enemmän, vaikka eivät oikeastaan kunnon maalintekotilanteita aikaan saaneet muutamaa laukausta lukuunottamatta. Erityisen hyvää energeettisyyttä näytti HC Fantasian hyökkääjä kahvi löytäen jatkuvasti aukkoja TuVen puolustuksesta, mutta maalivahti pelaa tällä hetkellä esimerkillistä peliä.

Erä 2:

*** 0-1

Kinnunen (1+0) Tepsu (0+1) Hordac (0+1)

Saves: 2-4

Poss: 56%-43%

Toisen erän läpi HC Fantasian pelistä näkyi jonkun verran hermostumisen merkkejä Veljesten painaessa päälle, mutta ajassa 3:43 Kinnunen onnistuu laittamaan kiekon maaliin Tepsun loistavasta keskityksestä maalin eteen. Jälleen kovaa sähinää onnistui näyttämään kahvi, muttei tunnu viimeistely kuuluvan kyseisen herran vahvuuksiin.

Erä 3:

*** 2-1

chiki (1+0) Manny (1+0) Hopper (0+2) PeuralaV (0+1)

Saves: 6-0

Poss: 53%-46%

Viimeiseen erään lähdettäessä HC Fantasia pääsi aavistuksen verran niskan päälle ja onnistui luomaan entistä paremmin tilaa ja maalintekopaikkoja. Valitettavasti kahvi onnistui tunaroimaan reilun kourallisen verran avopaikkoja ottelun läpi ja täten antoi Tuomisen Veljeksille mahdollisuuden roikkua pelissä mukana. Ajassa 4:57 uskomattoman sähellyksen päätteeksi chiki onnistuu tuomaan Veljekset tasoihin ja momenttumi on siirtynyt TuVelle. Vain 25 sekuntia ehti kulumaan edellisestä osumasta Mannyn saadessa maalin edustalle loistavan syötön Hopperilta, eikä kyseinen herra erehdy laukoessaan melko varmasti kiekon alakulmaan.

Ottelu oli kaikenkaikkiaan hyvin tasainen. Tuomisen Veljekset pitivät suuremman osan ajasta kiekkoa, mutta omasta mielestäni Fantasia onnistui tässä pelissä luomaan luomaan paremmat tekopaikat ja heikko viimeistely koitui joukkueen kohtaloksi.

Ottelun mieleenjäävimmäksi muttei tällä kertaa parhaaksi pelaajaksi valittakoon kahvi, joka töhrimisestään huolimatta oli koko ottelun hyvin aktiivisesti pelin näkyvin pelaaja.