1:26 aukiaa maalihanat, 1-0 vope (Nissinen, Hintz)
1:41 tulee kuitti, 1-1 shmeeeeg (Orr, Darmian)
Mutta olikin lagipönttö niin korvaillaan, vope ostaa freellä maalipojon. 2-1.

Muzzin vanhana japsifanina antaa Aasiantuntijalausunnon ekasta erästä:
"Ilves hiiren verran tais olla [niskan päällä], veikkaan että Seuralegenda Hintz ratkasee pelin vikassa kanuunalla"

2. erä
Kakkos erä käyntiin.
Maali haissut ilmassa molempiin suuntiin, mutta peräti aikaan 4:33 saatiin odotella. Nissinen toimittaa limpun maalille ja vope viimeistelee hatullisen. Kakkos(huuto)syöttö Hintzille; 3-1 vope (Nissinen, Hintz)
5:06 tulee lisää, 4-1 Nissinen (vope)
Ja 5:11 lukemat 5-1:een, jälleen Nissinen, ei syöttäjiä.
5:26 pysähtyy hallin kellot Nissisen Luonnollisen Hattutempun merkiksi. Hatullinen 20 sekuntiin - 6-1. Syöttöpojo Hintzille.
5:41 vierasjoukkueen fanitkin saavat jotain juhlittavaa, kun shmeeeeg leipaisee lukemiksi 6-2 Morozovin ja Orrin syötöstä.

Muzzinin asiantuntijakommentti hänen palattuaan saniteettitiloista kolmannen erän puolivälin tietämillä:
"Ihan perus limppu teekoota, Morozovilta pari hyvää bulgarialaista keskialueella"

3. erä
Tiukka alku erään, 6-3 Morozov (Orr, Darmian)
Peli ei näköjään ole vielä ohi. Orr kaventaa lukemat jo 6-4:ään, syötöt shmeeeeg ja Morozov.
3:40 pelattu ja Orr vie Kohman jo maalin päähän! 6-5 Orr (shmeeeeg)

Lähellä käytiin comebackin suhteen, mutta tällä kertaa ei aivan riittänyt. Eittämättä toisen erän viimeisen minuutin sulaminen koitui Kohman kohtaloksi, 6-5 lukemiin päättyy tämä maali-iloittelu. Kiitokset pelaajille ja asiantuntijalle (joka muuten luuli Orrin olevan hyökkääjä ja kosiskeli Kettusta pullaamaan Kohmalle, kunnes tajusi, että pelaakin eri joukkueessa). Illan tähdistö: