Oakland Raiders 6 8 6
IlvesIlves 8 3 5
Oakland Raiders 53% 43% 44%
IlvesIlves 46% 56% 55%
Alkamaisillaan Oakland Raidersin ja Ilveksen välilnen Superliiga-kohtaaminen. A-lohkossa Oakland Raiders löytyy ennen ottelun alkua sijalta 6 ja Ilves sijalta 3.

1 ERÄ:

Joukkueet luistelevat jäälle aloitukseen. Oakland voittaa aloituksen.
Kiekko vaihtaa joukkuetta ja omistajaa ensimmäisen puolen minuutin sisään useasti.

00:30 Hintz virittää b-piste kudin, mutta Oakland Raidersin maalivahdille laukaus ei tuota ongelmia.

02:53 Scofield on aikeissa karata läpiajoon. tertsin vapauttava syöttö kuitenkin lipuu niukasti ohi Scofieldin mailan ja tästä seuraa pitkä kiekko.

03:36 aikaan pysähtyvät kellot kun ensimmäistä kertaa maalitorvi soi. Hintzin ja Nissisen esityöstä vope laukoo vierailijat 0-1 johtoon.

04:45 ajassa tulee tasoitus. Scofield ajaa ahnaasti maalin eteen ja tulinen laukaus liruu hitaasti maalivahdin längistä verkon perukoille.

05:53 ajassa Hintz pääsee vielä kokeilemaan b-pisteeltä, mutta maalivahti venyttää kiekon eteen ja Sami korjaa paluukiekon väljemmille vesille.

Ensimmäinen erä tarjosi tasaista vääntöä ja useita laukauksia. Tasaisuudesta kertoo myös maalitaululla lukemat 1-1.

2 ERÄ:

01.40 ajassa tapahtuu. Scofield laukoo kiekon maalivahdin torjunnan kautta kiekon takanurkkaan ja peli 2-1.

01:56 kellossa ja peli tasoittuu jälleen. vopen ja Hintzin esityöstä Nissinen viimeistelee 2-2 tasoituksen.

02:57 ehtii vanhentua aika kellossa kun tertsi vie Oakland Raidersin jälleen johtoon tarkalla b-piste laukauksella. Tilanne 3-2.

04:43 Scofield karkaa läpiajoon, veto kuitenkin päätyy maalivahdin suojuksiin.

04.20 Nissinen tasoittaa ottelun 3-3.

04:28 ja vain hetkeä myöhemmin Scofield vie kotijoukkueen jälleen johtoon viimeistelemällä samalla kypärätempun. Tilanne 4-3.

05:55 kellossa, juuri ennen toisen erän päätössummeria tertsi karkaa läpiajoon ja viimeistelee taululle lukemat 5-3.

Toinen erä tarjosi lukuisan määrän maaleja. Nähdäänköhän kolmannessa erässä vielä lisää?

3. ERÄ:

01.20 Hintzin b-piste kuti osuu tolppaan. Nissinen ei saa survottua paluukiekkoa maaliin, mutta tilanne jatkuu.

01:26 Edellisen tilanteen päätteeksi Nissinen paikkaa äskeisen tilanteen ja laukoo 5-4 kavennuksen, samalla keräten myös kypärätemppuun oikeuttavan maalimäärän.

03:50 pelattu ja nyt ollaan pelattu pitkä pätkä ilman laukausta maalivahdille asti.

03:58 Scofield karkaa läpiajoon, rannelaukaus kuitenkin kolisee tolppaan ja jälkikahinassa kiekko päätyy maalivahdin varusteisiin.

05:11 Nissinen toimittaa kiekon Oaklandin maalivahdille ja Ilves saa aloituksen Oaklandin päätyyn.

05:29 näyttää kello ja Hintz tasoittaa Nissisen esityöstä ottelun tasan 5-5.

Ilveksen loppurutistuksesta huolimatta Oakland puolustus selvittää viimehetkien painostuksen.

JATKOAIKA:

Jatkoaikaan lähdetään kokoonpanoilla Leina-Scofield-tertsi vastaan Nissinen-Sude-vope

Oakland voittaa jatkoerän aloituksen.

00:10 Scofield koittaa b-pisteeltä laukoa ratkaisua, mutta Ilveksen maalivahti onnistuu venyttämään patjansa eteen.

00:54 näyttää kello kun Nissinen saa pelattua itsensä avoimeen vetopaikkaan, kovasta laukauksesta huolimatta Oakland Raidersin maalivahti onnistuu tilanteen torjumaan.

02:56 jatkoerää pelattu kun Nissinen riistää Leinalta maalintakana kiekon ja pelaa vopelle maalin eteen ja onetimer päätyy verkon perukoille.

Ottelu on päättynyt Ilveksen 5-6 voittoon. Ilves nappaa saaliikseen 2 pistettä ja Oakland Raiders joutuu tyytymään 1 pisteeseen.