Phoenix RisingPhoenix Rising 2 1 8
GodsentGodsent 1 1 2
Phoenix RisingPhoenix Rising 51% 53% 49%
GodsentGodsent 48% 46% 50%
Puolväls game 2 alakamaisillaan ja game 1 meni Godsenti nimii 6-2 numeroin. Sarjan voittaja menneepi mitali pelleihi ja liikan karsintoihin. Ziir liiderit tanssii ja meno on OK.

0:34 0-1 Dosia Stewie - OEEEEEEE Dosia shottaa bpisteelt sisuksii JEAA
0:41 Stewie kynää Jawsin toisee maailmaa 1v1 ja shottaa keskelt mut veska koppaa
1:10 göntsä-teppo 2vs1 > göntsä shottaa bpisteelt ohi
1:47 reaper peippailee mut menetteleepi sepolle
2:29 Godsent pienoist pyöritykse poikast mut ei aukee veto mestaa
2:42 *** offside by Phoenix Rising
3:06 0-2 Dosia Stewie reaper - OEEEEE reaper Stewie kaunis seinä ja lopult Dosia napostelee riparin sisuksii ihanasti
4:26 1-2 teppo223 göntsä Kaakkuri - seppo ampuu bpistee tuntumast maalin päähän Phoenixit
4:44 Stewie shottaa keskelt kaukaa ja muali vahdin räpylä heilahtaa
5:28 *** icing by Godsent
5:40 reaper ajaa Jawsin laita taklauksella p*skaks
5:58 Dosia shottaa blokkeihi
*** PERIOD 1/3 OVER

Eka erä päätökseen 1-2 Godsent johto asemassa. Vahvaa puolustus pellaamista molemmilta ja vaarallisilta paikoilta vältyttiin. Tokan erän poikasen parriin...

*** PERIOD 2/3 STARTING
0:00 limppu jäähä ja urokset kauhoopi
0:07 1-3 Dosia - OOOOOOO Dosia pitää Phoeixeja pilkkanaan ja kuljettaa kiekon etuseen!!!!
0:07 Hattunne, sir
0:50 göntsä ampuu, Neula ottaa mustelman reiteen
1:00 *** violent behavior by göntsä
1:28 reaper läpi ajos.... shottaa tolppaa KLOP
1:46 Kaakkuri kudittaa muali vahdin rintaan
3:46 Jaws kudittaa ja Neula peittää
4:12 1-4 reaper Dosia - OEOEOEOEOE reaper shottaa bpisteelt puckin inee naattia naattia <3
5:20 Dosia zippaa takiksille, Stewien poikane ei pääse välii
5:43 reaper-Dosia 2vs1 mut pakki hoitelee
*** PERIOD 2/3 OVER

Toine erä päätökseen ja saman laista kuin ensimmäinen erä. Paikkoja erittäin vähän mutta Godsent rokotti kovalla prosentilla, kolmesta vedostaan kaksi maalin poikasta. Lähetään viimisen erään jännittämään!1!!

*** PERIOD 3/3 STARTING
0:00 KIG jäähä ja pojat kauhoopi
0:53 reaper shottaa ja muali vahti torjuupi
Jaws: puhelin soi, hetki
1:19 Peli saa jatkua
1:33 Neula shottaa viivast puckin Jawsin facen kautta vihu muali vahdille LOL
2:13 Kaakkuri heiluttaa mailaa vimmatusti mut ei pääse Godsent puolustuksen ohi :/
2:31 göntsä shottaa Dosia blokkaa
2:36 Kaakkuri shottaa Dosia blokkaa
2:38 Kaakkuri kudittelee tolppaan KLOP
2:39 *** Kaakkuri on goalie area
3:04 1-5 reaper Dosia Neula - SIÄ LEPPÄILEEPI reaper kudittaa Dosian pasust puckin bpisteelt sisuksii
3:18 1-6 reaper Stewie Dosia - SIELC ON Stewie tarjoo namun reaperil ja etusessa helisee :0
3:18 HATTUNNE, SIR
4:01 Stewie kudittaa 2v1 ite mut veska peitteleepi
4:26 1-7 Stewie Dosia Neula - NAATTIA Stewie ampuu kieko etusee ja tanssi lukemat taululla
4:53 Dosian pentu shottaa bpisteelt, namu ripari mut maali viivaa pidemmäl ei käy :/
5:14 2-7 seppo223 göntsä Kaakkuri - sepi painaa vastustamattomasti kavennus maalin sisuksii
5:37 Kaakkuri shottaa mut Neula on edessä <3
5:53 2-8 reaper Dosia Neula - OEEEE 2vs1 Dosia kynää paki p*skax ja tarjoo reaperil tyhjät
*** PERIOD 3/3 OVER

Peli päätöksee ja vikas eräs Phoenix puolustus repes (reps) ja mualeja nähtiinki valtava määrä! Sarja 2-0 Godsentille ja seuraavassa katkolla. STAY TUNED....

MUSTAFAN TÄHDISTÖ :D
*** Dosia - kentän kuningas. uros hirvi. vihainen metso. 3+5 tehot.
** reaper - 4 maalia. vähäisistä paikoista puck sisuksiin.
* Neula - vain kaksi maalia omiin. monta mustelmaa koristeena kehossa. ansaittu.
Tuomari: Mustafa
Lisätty: 07.02.2018 18:39