Phoenix RisingPhoenix Rising 1 1 2
AcesAces 6 7 4
Phoenix RisingPhoenix Rising 60% 51% 48%
AcesAces 39% 48% 51%
Game 5. Phoenix Risingin 2-0 otteluvoitot on kuihtunut 2-2 tilanteeseen. Onko Aces nyt henkisessä yliotteessa?

1.erä
-maaliton-

- Täysin Phoenixin erä, kuten numerotkin kertovat. Ei olisi vääryys, jos peli olisi 1-0 tai 2-0. Aces ei päässyt yhtään mihinkään ja heillä riittääkin pohdittavaa miten ylipäätänsä päästä hyökkäysalueelle.

2.erä
08.24 1-0 teppo223 - Tepon laukaus pisteeltä lirahtaa maalivahdilta etukulmaan.
09.39 2-0 göntsä (teppo223 Kaakkuri) - hupu pyörii keskialueella kun PHR hyökkää. Näennäinen 3vs2 hyökkäys pelataan göntsälle joka vetää suoraan Aces pakkia päin. Maalivahti kompuroi ja kiekko kimpoaa takakulmaan.
10.26 2-1 Meira (JingJ Kapu) - Aces toteaa, että ottelu ei ole ohi. Ensimmäisestä kunnon hyökkäyksestä Meira kaventaa ottelun.

- Hallinta tasottui mutta jäällä tapahtuvat tilanteet ei. Pienellä onnenkantamoisella PHR lähtee kolmanteen erään maalin keulilla. Kaikki paineet ovat nyt Acesilla.

3.erä
12.42 2-2 Meira (hupu Kapu) - Pienen pyörityksen jälkeen maalin edestä keskisektorilla oleva hupu saa kiekon ja levittää alapisteelle Meiralle. Sammumaton lämäri löytää takanurkan. Olisi mennyt jokaiselle molarille!
16.18 3-2 Kaakkuri (göntsä teppo223) - göntsä vetää pisteeltä ja rebound jää pyörimään maalin eteen. Kaakkuri oikeaoppisesti runnoo mustan sisään! Kunnon playoff-maali.
17.36 PHR moke on rankassa maskissa. Meira toimittaa pelivälineen kohti tyhjää ammottavaa etukulmaa. Epäonnekseen kiekko osuu hupuun. Jatkotilanteessa Kapu pääsee vielä pisteeltä vetämään mutta ohi viuhahtaa. Viimeiset sekunnit ovat pelailua ja Phoenix Rising voittaa ottelun sekä ottelusarjan luvuin 3-2!

- Phoenix Rising taisi juuri tehdä joukkuehistorian kovimman tempun painamalla ensimmäistä kertaa playoffien ensimmäiseltä kierrokselta jatkoon. Voin puhua paskaa mutta näin uskoisin asian olevan.
Tuomari: Spears
Lisätty: 04.02.2018 23:04