SC BernSC Bern - Urban GroundsUrban Grounds 5-2

Gorim (E) 0+0=0 +3
kabane (E) 1+1=2 +3
Lelouch (E) 1+1=2 +3
Surrender (E) 0+2=2 +3

Illan sumopaini-ottelu on käynnistymässä kun vastakkain asettuvat SC Bern ja Urban Grounds.
Urban grounds on hävinnyt kaikki (1. ottelua) matsit Eliittiliigan runkosarjassa kaudella I/13. SC Bern puolestaan pelannut ainukaisensa tasan Obsessiveä vastaan.

Tulosveikkauksia otteluun: zinesi 10-4, jck 8-2, LiH8va3I 6-1, Sin 100-0, maradona 6-1.

Ottelusta odotettavissa SC Bernin hallintaa ja maalikarkeloita, mutta Urban Groundsilla voi olla ässä hihassaan ja pian näemme onko heistä vastusta yhdelle kauden ennakkosuosikeista.

<h1>1. ERÄ</h1>

Ottelu alkaa oitis SC Bernin hallinnassa ja ajassa 00:48 syntyy ensimmäinen maali! <span style="color: #ff0000;">***1-0 by Vaesk, (Klee 0+1)</span>

<span style="color: #ff0000;">
</span>
Urbanit iskevät takaisin mutta maalivahti torjuu muutamat yritykset hieman kehnoista paikoista. SC Bern hallitsee ja ajassa 03:36 tulee maali mutta tämä perutaan lagimaalina. Peli 1-0 yhä (2-1).                                                           Ajassa 04:15 Urbanit yllättää. <span style="color: #ff0000;">***2-2 by mew (Surrender,Anonyymi)</span> mew vetää kaukaa oman maskin takaa sisään. Eikä siinä vielä kaikki <span style="color: #ff0000;">05:38 ***Anonyymi (mew,Surrender)</span> tekee hienon osuman!                                                        Ja vain 5 sekuntia edellisestä <span style="color: #ff0000;">***3-3 by Granlund (uatu, Klee)</span> ja tasoittaa pelin!!

Ensimmäinen erä oli erittäin vauhdikas ja tasainen. Urban Grounds on ylittänyt odotukset, mutta jatkuuko lento vielä ottelun loppuun saakka?

UG SAVES:4, POSS: 50% SCB SAVES:3, POSS:49%

<h1>2.ERÄ</h1>

Toisesta erästä odottettavissa runsasmaalinen ja vauhdikas. Molemmilla joukkueilla on vahva ote otteluun ja mitä vain voi tapahtua. Seuraavat minuutit ovat hyvin tärkeitä.

03:20 <span style="color: #ff0000;">***4-3 by Klee (Granlund)</span> SC Bern siirtyy johtoon. Kestääkö johtoasema? Heti aloituksesta Anonyymillä on paikka mutta vahti korjaa kiekon.

Toinen erä oli vähäkatkoinen ainut katko erässä oli Kleen laukoma maali. Tämä kertoo paljon ottelun tasosta kun molemmat joukkueet ovat suht tasaisia.

UG SAVES: 3, POSS: 46%, SCB SAVES: 4, POSS:53%

<h1>3.ERÄ</h1>

01:12 <span style="color: #ff0000;">***5-3 by Klee (Vaesk)</span> SC Bern lisää johtoaan. Alkaa näyttää kakku taputellulta ellei Urbanit löydä toisen erän vaihdettaan takaisin. <span style="color: #ff0000;">05:48 ***6-3 by Vaesk.</span> 3. Erä kuluu loppuun tasaisissa merkeissä kumpikaan ei saa mitään suurempia aikaan. UG:llä muutama kavennuspaikka mutta eivät onnistuneet viimeistelyssä.

UG SAVES: 3, POSS: 47%, SCB SAVES:8,POSS:52%

Tuomari: maradona
Lisätty: 28.07.2013 19:19