IlvesIlves - IsoDavid ja RintaKarvaPojat OYIsoDavid ja RintaKarvaPojat OY 6-6

Hauer (E) 3+2=5 ±0
Madhairy (E) 0+1=1 ±0
Palmu 0+4=4 ±0
wsl (E) 0+2=2 ±0

Kauniissa torstai-illassa vastakkain asettuvat Eliitti-neitsyytensä avaava Hannover Scorpions jota vastaan asettuu ensimmäisessä ottelussa lintulaumaa vastaan 2-2 tasapelin pelannut IsoDavid ja RintaKarvaPojat OY. Ottelussa etsitään vielä voimasuhteita, joten ottelun lopputulosta on vaikea ennustaa. Kiekko jäähän!

1 Erä

1.08 0-1 by Alfonso (Madhairy) Alfonso pääsee kuljettamaan kiekon tyhjiin.

3.36 1-1 by Angerfist (Darrell, jiu) Darrell päräyttää viivalta pommia ja Angerfist sutii kiekon reboundista verkon perukoille.

Ensimmäinen erä oli vielä hieman varovaista. Muutamia maalipaikkoja syntyi kuitenkin syöttelykuvioiden jälkeen sekä maalilleajamisen seurauksena. Torjunnat tasan neljä-neljä sekä posessio hieman Rintakarvojen puolella. Toiseen erään.

2 Erä

0.00 Alfonso <->Palmu maalintekijä Alfonson tilalle tulee tulikuumista oloista tuttu Palmu

0.29 2-1 by jiu (Cermak, Darrell) Cermak tuo kiekon b-pisteen tuntumaan ja siirtää mustan jiulle keskelle josta on helppo työ saattaa torstai-illan kiekkohullut huutoihin.

1.58 2-2 by Hauer (melo) Johtokunnan tähtipoika tarjoilee Hauerille vapaan vetopaikan josta Hauer siirtää kiekon maaliin. Taitava veto huonosta vetokulmasta.

2.13 2-3 by Hauer (melo, Palmu) Älkää tehkö maaleja niin nopeesti en kerkee raportoimaan:(, mainittava kuitenkin että melolla jo 2 tehopinnaa!

2.53 3-3 by Angerfist (Cermak) Angerfist töräyttää verkkoja kuin ammattilainen.

3.57 4-3 by jiu (Cermak)  maaleja sateleeeee

4.01 5-3 by Cermak (Angerfist, Darrell) Ensimmäistä kertaa ottelussa nähdään 2 maalin johtoasema, karkaako skorpionit? Ilmeisesti aikalailla suoraan aloitusvoitosta rakenneltu hyökkäys jonka viimeisteli Cermak.

Vauhdikas erä jossa selkeästikkin keskityttiin hyökkäyspelaamiseen. Aina maalin jälken puolustus herpani hetkeksi josta toinen joukkue pääsi rankaisemaan. Rintakarvoille jää paljon hommia viimeiseen erään.

3 Erä

0.00 melo <-> Alfonso, melo pois kentältä säätämästä ja Alfonso takaisin rinkiin.

0.20 5-4 by Alfonso (Hauer, Palmu) no siinä ei kauaa kestänyt! Alfonsolle pelataan vetopaikka keskelle ja Daavidin RintaKarvapoitsut ovat enään 1 maalin jäljessä.

1.07 6-4 by jiu (Cermak, Angerfist) Skorppioonit jälleen karkumatkalle, aika helpolla tulee kyllä maaleja molempiin päihin.

3.05 6-5 by Hauer (Palmu, Alfonso) Hauer laukaisee ensin tolppaan ja menee sitten ruuhkan keskelle tökkäisemään kiekon itse verkkoon. Tahtomaali.

5.08 Veskari pois ja melo kentälle keräämään lisää miinuksia?

5.34 6-6 by Alfonso (Palmu, Hauer) Tälläkertaa riski kannatti sillä peli on tasan

Hurja kiri onnistui ja A-Lohko jatkuu tasapeleillä. Huonoa puolustamista läpi ottelun molemmilta joukkueilta, melo kasvattaa miinussaldoaan.