IsoDavid ja RintaKarvaPojat OYIsoDavid ja RintaKarvaPojat OY - GHETTO BIRDSGHETTO BIRDS 2-2

A Lohkon ottelu: Rintakarvapojat - Ghetto Birds

Vihdoin se alkaa! Nyt on nimittäin aika Eliittiliigan historian ensimmäisen runkosarjaottelun aika. Vastakkain asettuu nimihirviöt (ISOD) ja Ghetto Birds. Molempia povailtiin lohkoissaan keskikastin paremmalle puolelle, joten varmasti tiukka vääntö tulossa.

1. Erä
05:26 *** 0-1 by Vilze (1+0) Eliittiliigan historian ensimmäinen maali on syntynyt! Ghettojen syöttömyllyn jälkeen Äffä tunkee maalin eteen ja jostain välistä Vilze poimii kiekon ja zippaa sen maaliin.

Ensimmäisestä erästä huomasi kyllä, että kyseessä ensimmäinen peli. Varovaista pelaamista molemmilta eikä paikkojakaan pahemmin saatu. Stefano väläytteli kerran, muttan B-piste veto viuhui ohi maalin. Ehkäpä toiseen erään enemmän toimintaa?

2. Erä

Alfonso penkille --> Hauer kentälle

01:30 1-1 by Hauer (1+0) Palmu (0+1) melo (0+1)
Pienellä syöttelyllä avataan paikka b-pisteelle, josta Hauer niittaa tasoituksen
03:07 1-2 by stefano (1+0) Vilze (1+1)

Toinen erä oli sitten jo vähän vauhdikkaampaa kiekkoa. Muutamia paikkoja saatiin ja niistä muutama maali. Vielä on vaikeaa veikkailla kumpi tulee ottelun viemään. Tiukka vääntö varmasti luvassa kun lähdetään kohti viimeistä erää.

3. Erä

melo penkille --> Alfonso kentälle

03:42 2-2 by Palmu (1+1) Alfonso (0+1)
Palmu kiskaisee läheltä ylös ja tuo rintakarvat jälleen tasoihin.

Viimeinen erä päättyy tiukkojen vaiheiden jälkeen 2-2 tasapeliin ja näin ollen ensimmäisessä ottelussa pisteet jaetaan kahden joukkueen kesken.

Tuomari: Nissinen
Lisätty: 25.07.2013 22:49