ExodusExodus 3 2 3
Nashville 51% 49% 45%
ExodusExodus 48% 51% 54%
Alkamassa mittelö Nashvillen ja Exojen välillä

Lähtökohdat: Exodus on yksi kauden ennakkosuosikeista ja lähtee hyvän 2-3 kamploilta ryöstetyn voiton kanssa liikeelle.Kun taas nashville on tulokas joukkue täynnä potentiaalia jokainen joukkueen pelaaja on edes joskus pelannut tasokkaassa ryhmässä saako pojat sen hitsattua yhteen ja tehtyä nashvillestä myös tasokkaan.

3 pointtia

Nahvillen maalintekopaikoille pääseminen nashvillen hyökkääjät eivät ole mitää teknisimpiä kavereita mutta maalinteko paikoista rokottavat hyvin

Kulakov-Vesa tutka mahdollisesti yksi tämän kauden kuumimmista hyökkääjä kaksikoista miten onnistuvat nashvillen taitavaa puolustusta vastaan

Nahvillen joukkuepeli, melko vähän nelureita pelannu. nashvillen yhteispeli ei ehkä ole kaikkein kovinta viellä tässä vaiheessa kostautuuko se

1ERÄ.

1:10 blov pääsee hyvin laidasta ja levittää Fivelle keskelle maalivahti torjuu
03:54 kula ja vesa pomputtelee kiekkoa maalin lähelle mutta zippi ei yllätä mokea
04:15 todella vaarallinen vetopaikka vesalla ei tee
04:30 nyt vuorostaan kulalla ja tolppa
04:43 taas kulalla paikka
04:57 five pelaa kulmasta maalille ja blov yrittää mutta maalivahti tulee kilometrin vastaan maalista ja koppaa

molempien joukkueiden pelinavaaminen oli vaivalloista. exon päästyä hyökkäämään paikkoja kyllä tuli.Nashvillen puolustus oli hiukan sekaisin ekan erän ajan oli exojen erä.

2ERÄ

01:13 0-1!!!!! exo myllyttää nashvillen alueella ja toboksen viivakudista tulee ehkä hieman onnekaastikkin reboundi kulakoville joka tökkää sisään.

02:01 blov levittää keskeltä laitaan vil ei saa maalia aikaan
02:09 0-2!!! vesa leikittelee nashvillen pakin kanssa ja tekee 1v1 tilanteesta heilutelllen maalin.
02:33 1-2 blov pääsee ekaan vetopaikkaansa ja täräyttää kavennuksen tärkeään paikkaan syötön pokkaa vil
03:10 exo laittaa taas nashvillen moken kautta maalille mutta vesa pistää tyhjistä ohi
03:40 joskus bpisteistää tunettukkin vil laittaa tällä kertaa moisesta ränniin
03:52 2-2!!! blov sukeltaa exopakkien välistä ja passaa vilille onen!
05:45 vil ja hyvä veto mokke silti ottaa

toisessa erässä Mäki teki tilaa Plöölle alakerrassa ja nahsvillen pelin avaaminen parani huomattavasti he pääsivät tässä erässä todella hyvin peliin mukaan ja loppu erästä myllytti exojen alueella.

3ERÄ

00:25 exon 3v2 hyökkäys päätyy tolppa vetoon
00:37 blov taas änkemässä vedolle mokke nappaa ja perään vil laittaa pikku näpyn sormille
01:51 3-2!!!! vil laukoo ja blov veivaa sisään!!
02:03 3-3!! exot kuittaa kun vasta hyökkäys blokki ja zippi komboilla saadaan niinkin hyväksi kuin one vesa iskee toboksen passista
04:00 3-4!! vesa ui kulmasta ja laittaa etuseen hyvän vedon!
04:55 4-4!! huhu mikä trilleri kun plöö heittää laita spinnien jälkeen fiven keskelle jonka veto uppoaa vilin loistavan maskin ansiosta!
TÖÖÖÖÖÖT

kolmas erä oli vauhdikas jossa nashville teki loistavan comebäckin seuraavaksi nähdään Proliigan ensimmäinen runkosarja jatkoaika
JATKO-AIKA

exot jättää viktorion penkille ja nashville vilin

jatkoaika pelataan siis 3v3

00:22 4-5!! vesa ottaa tobokselta syötön leikkaa keskelle ja pamauttaa voiton exoille!hieno maali

ottelu oli iso maalinen jotenki silmään heijastui molemmilta vähän kehno joukkuepelaaminen mutta hyvät viimeistelyt ja yksilösuoritukset