GiantsGiants 5 4 5
Kamloops BlazersKamloops Blazers 5 3 5
GiantsGiants 57% 49% 44%
Kamloops BlazersKamloops Blazers 42% 50% 55%
Kauden ensimmäinen välierämatsi on valmiina ja samaan aikaan ottelun selostajat, Kulakov ja Chandler turhautuvat, että pelaajat eivät osaa aloittaa peliä. Ottelun suuruudesta kertoo se, että jopa selostajat ovat jännittyneitä ja odottavat innoissaan ottelun alkamista! Mutta katsotaanpa ketä siellä pelaa:

Giants: Shark - Akpom - Datsuk - nitrik
Kamploos Blazers: puhuri - wess - pöhnäke - TheDoctor

Taistelupari: Akpom vs wess
Kuten normaalisti, rapsaan otetaan taistelupari, joiden edesottamuksia seurataan normaalia tarkemmin. Tällä kertaa taistelupariksi valikoitui molempien joukkueiden ylemmät puolustajat. Taisteluparista tulee seuranta erätauoilla ja ottelun jälkeen yhteenveto.

1. ERÄ

00:01 Ensimmäinen alotus KB:lle.
00:46 KB:lta pitkä kiekko.
01:05 TheDoctor haistaa etukulmassa vapaata, mutta maalivahti kerkeää eteen.
01:31 Pitkä kiekko Giantseilta.
01:38 Paitsio KB:lta.
03:14 Giantseilta pitkä kiekko ja samalla tuomari saa itse syötyä, joten pelin seuranta paranee.
03:55 nitrik nousee ovelasti maalille, mutta rannelaukaus pysähtyy puolustukseen.
04:43 Doctor syöttää komeasti pöhnäkelle takatolpalle, mutta maalivahti on hereillä.
05:35 Doctor pääsee laukomaan, josta syntyy riparit, mutta Akpom hoitaa tilanteen.
06:00 Näin on ensimmäinen erä taputeltu.

Erä oli juuri sellainen kuin pystyi odottamaan. Molemmat pelasivat hieman hermostuneesti, mutta onnistuivat myös järjestämään paikkoja. Kumpikaan ei noussut selkeästi hallitsevaksi osapuoleksi, joten peli jatkuu myös seuraavaa erään äärimmäisen jännittävänä.

Taisteluparin seuranta:
Molemmat taistelupareista olivat hieman pimennössä. Akpom tärisi välillä, jolloin kiekko ei aivan pysynyt lavassa. Myös wess oli yllättävän pimennossa, mutta molemmilla on vielä aikaa paikata.

Giants saves 5, poss 57%
Kamploos Blazers saves 5, poss 42%

2. ERÄ

00:01 Ensimmäinen aloitus menee KB:lle.
00:10 3vs1-hyökkäys Kamploosille, mutta TheDoctorin laukaus pysähtyy maalivahtiin.
00:35 Doctor laukoo jälleen, mutta laukaus menee hiukan maalin ohi.
01:03 Giantsin loistava vastahyökkäys pysähtyy paitsioon.
01:17 Doctor jälleen pahan teossa, mutta maalivahti torjuu vanhanaikaisen.
01:55 nitrik kynäilee ja syöttää Datsukille vapaalle paikalle, mutta laukaus lipuu millin tolpasta ohi.
02:09 Pitkä kiekko KB:lle.
02:11 Akpom voittaa aloituksen Datsukille, joka avaa välierien maalisarakkeen! 1-0 by Datsuk(1+0) Akpom(0+1)
02:25 Giantsit heräsivät todenteolla, kun he tekivät jo toisen maalin edellistä kirjoittaessa! 2-0 by nitrik(1+0) Akpom(0+2) Datsuk(1+1)
04:32 Doctor liukuu kulmaan, josta laittaa millintarkan syötön wessin lapaan maalille, josta wess ei erehdy! 2-1 by wess(1+0) TheDoctor(0+1) pöhnäke(0+1)
05:06 Toisen, täysin samanlainen maali heti perään! 2-2 by wess(2+0) TheDoctor(0+2) pöhnäke(0+2)
05:57 Paitsio Giantsilta.
06:00 Myös toinen erä on ohi.

Ottelu heräsi kunnolla henkiin, kun Giantsit saivat tehtyä avausmaalin. 2-0 tilanteessa peli näytti jo hieman menneen ohi, mutta Kamploosilta todella komea nouse erän loppuun. Ottelun kannalta maalit toivat rutkasti lisää mielenkiintoa, joten viimeiseen erään kaikki jäävät auki.

Molemmat pääsivät hienosti pisteille, kun Akpom järjesti kaksi maalia ja vastaavasti wess onnistui kaksi kertaa maalinteossa. Molemmat ansaitsevat myös hieman kritiikkiä, koska välillä omassa päässä oli hieman vaikeuksia. Erä oli jälleen molemmilta tasainen, joten viimeiseen erään jää näiden kahden pelaajan keskinäinen herruus!

Giants saves 4, poss 49%
Kampliis Blazers saves 3, poss 50%

3. ERÄ

00:01 Ensimmäinen aloitus Giantseille ja nitrik pääsee heti laukomaan, mutta maalivahti torjuu.
00:32 nitrik laukoo b-pisteeltä, mutta maalivahti on jälleen edessä.
01:14 Pitkä kiekko KB:lta.
01:45 wess laittaa todella ovelan syötön keskelle, mutta puolustus kerkeää Doctorin vedon eteen.
02:04 Paitsio Giantsilta.
02:16 Doctor laukoo, josta syntyy riparit, mutta Akpom vie kiekon aivan wessin nenän edestä.
03:07 pöhnäke syöttöö poikkikentän syötön wessille, joka on täysin vapaana, mutta laukaus menee suoraan logoon.
04:09 Datsuk irtautuu miehestä ja laukoo, mutta maalivahti venyttää takakulman kiinni.
04:50 Doctor laukoo b-pisteeltä, mutta etukulma ei aukea.
05:57 Giantseilta pitkä kiekko.
06:00 Erä ohi ja edessä on jatkoaika.

Kolmas erä oli molemmilta todella tarkkaa pelaamista. Parhaat paikat jäivät väliin, joten maalejakaan ei nähty. Erä oli todella tasaista kyttäilyä, joten yleisö palkitaan herkullisella jatkoajalla. Kuka ottaa sankariviitan itselleen?

Kumpikaan ei päässyt tehoille, mutta Akpom näytti todella loistavaa puolustuspeliä läpi erän. Hän selvitti monta vaarallista tilannetta. wess pelasi myös tarkasti, mutta samanlaisia haamupelastuksia ei nähty.

Giants saves 5, poss 44%
Kamploos Blazers saves 5, poss 55%

1. JA

00:01 Ensimmäinen aloitus menee Kamploosille.
00:07 KB:lta paitsio.
00:13 KB:lta pitkä kiekko.
00:42 Pitkä kiekko Giantsilta.
00:56 nitrik kynäilee ja syöttöö Datsukille, joka laukoo kaukaa, mutta maalivahti on hereillä.
01:31 Pitkä kiekko Giantsilta.
01:37 Pitkä kiekko Giantsilta.
02:44 Akpom syöttää komean vetopassin maalille, mutta kiekko menee nitrikistä läpi.
03:33 wessillä on jälleen loistava paikka, mutta veto menee jälleen logoon.
04:01 wess syöttää vetopassilla maalille, josta pöhnäke tuikkaa sisään. 2-3 by pöhnäke(1+2) wess(2+1) TheDoctor(0+3)

Näin Kamploos Blazers ottaa ensimmäisen kiinnityksen finaalipaikasta.

Taisteluparin yhteenveto:
Molemmat olivat tasaisia ja olivat myös mukana joukkueidensa jokaisessa maalissa. Siitä pääteltynä wess oli hieman Akpomia edellä, koska hän pystyi auttamaan joukkueelleen kolme maalia. Vastapainoksi täytyy sanoa, että Akpom puolusti viimeiset erät todella hyvin. Yhteenvetona siis, että taistelupari oli yhtä tasainen, kun itse ottelukin.